ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ همــﮧ چیـز آرام اســت .. دل مــن.......... استثنـــاســت .. / . 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چشمهایتان چقدر آشناست ! شما شاعر شعرهای من نیستید؟ 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بياد آنكه ستاره شد با تو ستاره ميشوم اي نور چشم بي فروغ من اي هواي نفس بغض آلود من اي صداي گلوي خشكيده من اي صداقت هستي من من با تو ستاره ميشوم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دل خوشکُنَکِ زندگی من...گفتن همین عاشقانه هاست... چشمم به دست نسیم است...که به دستت برساند... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دو صندلی در ایوان ... بر یکی تو نیست ، بر دیگری من ، 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ امشب بازهم پستچی پیر محله ی ما نیومد یا باید خانه مان را عوض کنم یا پستچی را تو که هر روز برایم نامه می نویسی .... مگه نه ؟!! 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تــو .. مــاه را دوســت داری .. مــــــن! مـاه هــاست کـــه ، تـــورا .. 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بهار هم حسودیش می شود وقتی می بینمَشوُ به تو فکر می کنم...! 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ گاه آرزو می کنم هر گز به خاطر نیاورم ترا ولی ........ فردا دوباره شکل عشق می شوی آرزوی من محال می شود 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ ابر میاد، بارون میشه، باد میاد، بهار میشه هر دلی واسه دلبرش می تپه، بی قرار می شه کاش جای هفت سین سرتو می شد به سینه م بذاری بهت بگم: دوسِت دارم، بهم بگی: دوسَم داری 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من بيدم و تو باد چقدر با ترانه ي چشمانت برقصم تا باور کني عاشقم... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ زود..تند....سریع... نبض دل است در میان لحظه ها... لحظه هایی که در تب و تاب اند....برای دیدار... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تعارف که نداریم؛ بعد از تو هیچ بهاری به زیبایی پاییز نبود... 3 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بگذار شیطنت عشق، چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید؛ هر چند شاید آنجا جز رنج و پریشانی نباشد، اما کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن. 4 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ فکر می کردم عاشقی هم بچگیست: اما حیف ان تازه اول یک زندگیست: زندگی چیزیست شبیه یک حباب: عشق آبادیه در یک سراب: فاصله با آرزوهامان چه کرد: کاش میشد در عشق هم توبه کرد.:ha5t4lmd53df3cpu2lq 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بـــرایِ تــــــــو میمیـــرم... تـــــــــو وانمـــود کن کـه تب کرده ای... همین کـافیستــــ ...! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ و چشمانت با من گفتند فردا روز ديگري است اما من هنوز دلم تنگ است من دلتنگ تو هستم آسمان دلم هنوز باراني است 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ عشق چشمی است که گاه خود را به کوری می زند تا از خیابان عبورش بدهی بی آنکه بدانی تو را عبور می دهد...! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ دگر سر زیر پر كردم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد می دادم طریق نغمه خوانی را- 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ گاهی شعر ندارم برایت بنویسم خودت باید باشی تا ببوسمات. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده