coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دوست عزیز شماهم خیلی عجولانه وخطی برخورد میکنید با قضیهاگر مطالعه ای درنظریات دوتوکویل درمورد نظامهای دموکراسی داشته باشید خود او هم تاکید میکند که نظام دموکراسی مبتنی بر انجمن ها وپلورالیسم امریکایی هم نمیتواند درنهایت خطر استبداد را از بین ببرد ولی به دلیل همان پلورالیسم نگرشی میتواند مانع از نطفه بستن ان باشد!درحالیکه امروز میبینیم نظام سیاسی امریکا دوحزبی شده ودیگر تکثر عمده ای وجود ندارد وقانون دوورژه هم کاملا درمورد نظام سیاسی ورفتار اجتماعی امریکا عینیت پیدا کردهبین عزیز اینکه تو عرصه نظر هیچ وقت دموکراسی به اون معنا به وجود نمی اد کاملا درسته ولی در نهایت در حال حاضر به عقیده بسیاری امریکا بهترین وضعیت دنیا رو داره ودر حالیکه مردمش از این ازادی سو استفادههایی هم میکنن ،ناهنجاری های بسیار هم توی اون کشور وجود داره ولی لیاقت ازادیشون خدشه دار نمیشهو اینکه کلا حرف ی چیز دیگست ،ای کاش همه صحبت های منو تو این موردمیخوندین بعد در موردش قضاوت میکردین 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اگه حرفای پست قبلیتون واین پستتون مضمون یکسانی دارن پس با زبون مشترکی یه حرف رو زدیم ونیازی هم به دلخوری نیست هیچ چیزی وجود نداره که اونقدر قطعیت داشته باشه تا یه شکافی رو نشه دراون رخنه داد پس دموکراسی بهینه امریکایی هم مستثنا نیست ممنون 4 لینک به دیدگاه
coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ فعلا که آمار قتل و اعدام توی ایران نسبت به جمعیت در رده نخسته و از نظر تعداد هم بعد از چین دوم.بهتره به فکر کشور خودتون باشین به جای اینکه توجیه کنین و بگین کل دنیا همینه. عزیز شما خودتون فرمودین طفره نرم و نمونه بدم ،باشه من از همین حالا میرم دنبال اصلاح مردم ،تو اولین اقدام هم به مامورین مترو میگم گاز اشک اور دم دستشون باشه تا هر کی دوید بره صندلی بگیره چشش رو براش کور کنن ،برای بقیه مسائل هم میشینم فکر میکنم بالاخره ی راهی پیدا میکنم خوش باشین :icon_gol: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ جمله ای رو که قرمز کردم چه معنیه مرتبط با متن این تاپیک داره؟ بیشتر موارد توی متن پست اول تاپیک بیانگر سوءاستفاده چی بودن ایرانیا بود، شاید منظور نویسنده این بوده که اگه به ایرانی جماعت آزادی بدی، از این آزادی سوءاستفاده میکنن در جهت منافع سخیف. ضمنا فقر فرهنگی از فقر اقتصادی منشاء میگیره و فقر اقتصادی هم نتیجه سیاست و .... اینا همه علت و معلولن خواهر[/color][/indent] [/color] ببينيد دوست عزيز اون جمله قرمز من در مورد كل قضيه آزادي كه تو جامعه ما رواج پيدا كرده هست نه من باب تاپيك شما! من هنوزم با شما موافق نيستم كه ما بي فرهنگ باشيم بعد بگيم آزادي نداريم... اگه ميخوايم رشد كنيم اگه آزادي در حدي كه لياقتشو داريم ميخوايم پس بايد اول خودمون رشد كنيم بايد تغيير رو اول از خودمون شروع كنيم... دولت از نظر شما دقیقا وظیفش چیه؟؟ فقط یه سوال بود که برام پیش اومد الان! به خواسته عموم مردم گوش بده و براي رفاه اونها قدم برداره... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده