saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ سه تا از بهترین خوابیدن های دنیا: 1. خوابیدن رو پای مامان وقتی کلی خسته ای....... 2. خوابیدن رو شونه ی عشقت وقتی کلی تنهایی........... 3. خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده .... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ 3. خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده .... اتفاقا داشتم شبی این مدل و تعریف میکردم من که استاده این مدل خوابیدنم لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سه تا از بهترین خوابیدن های دنیا: 1. خوابیدن رو پای مامان وقتی کلی خسته ای....... 2. خوابیدن رو شونه ی عشقت وقتی کلی تنهایی........... 3. خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده .... اولیشو که من همیشه انجام میدم... البته بعد از چند دقیقه مامانم پرتم میکنه اون ور... دومیشم که... من عشقی ندارم...سرم موقعه تنهایی رو دیواره... سومیشم که تجربه کردم ...البته با صدای اوووهم استاد بیدار شدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ بهترین خوابیدن دنیا به نظر من خوابیدن در یک روز برفی زیر یک پنجره رو به حیاط با یک عدد پتوی گرم و نرم است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده