Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ یك كارشناس تغذیه گفت: از آن جایی كه نقطه دود روغن كنجد ۲۲۰ درجه است برای سرخ كردن مناسب نیست به جزء این كه در حرارت های پایین و با مدت زمان كوتاه از آن استفاده شود. یوسف نقیایی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، با اشاره به این كه روغن كنجد از روغن های مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب می شود، گفت: این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده كه عمدتا حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می توانند از این روغن استفاده كنند چرا كه مصرف آن به كاهش كلسترول كمك می كند. وی خاطرنشان كرد: نكته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چرا كه نحوه استخراج روغن بر كیفیت آن تاثیر بسیار زیادی می گذارد. این كارشناس تغذیه در ادامه افزود: در صورتی كه استخراج آن با روشهای نامطلوب باشد، می تواند منجر به افزایش پراكسیدان ها در آن شده و آسیب هایی از جمله بروز رادیكالهای آزاد در بدن شود. وی توصیه كرد: بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن بر روی برنج و یا خورشت می توان آن را مصرف كرد. آفتاب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده