NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چی میل داری؟!!! من دچار بی اشتباهی عصبی شدم...هیچی نمی تونم بخورم... نســـــــــــــــــــــکافه جووووووووووووووووونم:hapydancsmil:منم میــــــــــــــــــــخوام:hapydancsmil: چرا عدیدم؟؟؟ باجه برا تو هم میارم :hapydancsmil:چایی و کیک شکلاتی نمیخوای؟ به حرفای من گوش نمیدی دیگه ... سفید برفی یه دور میاد حدس میزنه، درست میگه ...از این به بعد باهاش هماهنگ کن ... ------------------------ راستی برنده این دور par!sa بودش ... اون میاد تو یه پست ده تا حدس میزنه من دونه دونه با فکرو تحقیق میحدسم! ..
partow 25305 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2012 اون میاد تو یه پست ده تا حدس میزنه من دونه دونه با فکرو تحقیق میحدسم! .. عه؟ سفید برفی از این به بعد یه حدس بزن تو هر پستت ...
کتایون 15176 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چرا عدیدم؟؟؟ باجه برا تو هم میارم :hapydancsmil:چایی و کیک شکلاتی نمیخوای؟ اون میاد تو یه پست ده تا حدس میزنه من دونه دونه با فکرو تحقیق میحدسم! .. چه میدونم استرس دارم چرا خصوصا کیک شکلاتیشو هستم اساسییییییییییییی...:hapydancsmil: زهرا نگار این همه تحلیل می کنه چرا دقت نمی کنی آخه
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 عه؟ سفید برفی از این به بعد یه حدس بزن تو هر پستت ... نخیر اصلا اینا نیست! باید به من جایزه بدی!!!! من وقت میزارم واسه این مسابقه! من تلاش میکنم! جایزه ندی میرم معتاد میشم!
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 :w58: یعنی خواب نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟ این دوگوله درست کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی باور کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: پریسا بردییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: آره کتایوننننن:aghosh: امکاناتو کلا بخشیدم به خودتون:hapydancsmil:
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چه میدونم استرس دارمچرا خصوصا کیک شکلاتیشو هستم اساسییییییییییییی...:hapydancsmil: زهرا نگار این همه تحلیل می کنه چرا دقت نمی کنی آخه استرس باسه چی؟؟؟ منم هستممممممممم :hapydancsmil: میبینی کتی؟؟ دقت نمیکنه!
partow 25305 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چه میدونم استرس دارمچرا خصوصا کیک شکلاتیشو هستم اساسییییییییییییی...:hapydancsmil: زهرا نگار این همه تحلیل می کنه چرا دقت نمی کنی آخه نخیر اصلا اینا نیست! باید به من جایزه بدی!!!! من وقت میزارم واسه این مسابقه! من تلاش میکنم! جایزه ندی میرم معتاد میشم! جلو من گریه نکن ... منم درست حدس زدم؛ فقط باز دیر تاپیکو دیدم ببخشید ... اسامی یادم میره ... پایین پست اول تشکر بزنید که زودی دعوت کنم ...
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 جلو من گریه نکن ... ببخشید ... اسامی یادم میره ... پایین پست اول تشکر بزنید که زودی دعوت کنم ... سپید, کتی, ارپاکم, فروغ, مامی لرنا, نیگا کنید زهرا منو دعوا کردش
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 زهرا این 20 امتیاز منو بده به نگار تحمل ندارم ببینم معتاد شده نگاااااااااااار نهههههههههههههههههه
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 زهرا این 20 امتیاز منو بده به نگارتحمل ندارم ببینم معتاد شده نگاااااااااااار نهههههههههههههههههه پریسااااا :aghosh: جایزه میخوام که کمبود امکانات یادم بره!!!
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 پریسااااا :aghosh: جایزه میخوام که کمبود امکانات یادم بره!!! درکت میکنم نگااار من که دو روز دیگه میرم زیر آوار نه امکانات بهم میرسه نه این 20 امتیاز وفا میکنه نبینم دیگه بگی محتاد میشمااااااااااا
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 درکت میکنم نگااارمن که دو روز دیگه میرم زیر آوار نه امکانات بهم میرسه نه این 20 امتیاز وفا میکنه نبینم دیگه بگی محتاد میشمااااااااااا وای نه!!!! پریسا نگو! جدی میترسم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باجه معتاد نمیشم جایزه بهم بده معتاد نشم
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 درکت میکنم نگااارمن که دو روز دیگه میرم زیر آوار نه امکانات بهم میرسه نه این 20 امتیاز وفا میکنه نبینم دیگه بگی محتاد میشمااااااااااا پریسا میگم مطمئنی عکس من نبود؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 وای نه!!!! پریسا نگو! جدی میترسم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باجه معتاد نمیشم جایزه بهم بده معتاد نشم از زلزله؟ترس نداره که(ستاد روحیه دادن به خودم) جایزه رو باید از زهرا بگیری ببین نگار اگرم زهرا جایزه تو نداد بگو برم بیست تا یوزر بسازم پای یکی از پستات 20 تا تشکر بزنم راه حل فوق خلاقانه رو داری؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 پریسا میگم مطمئنی عکس من نبود؟ نه عزیزم وقتی میگه ناز و مهربونه یعنی مستقیما داره میگه سعید نیست
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 درکت میکنم نگااارمن که دو روز دیگه میرم زیر آوار نه امکانات بهم میرسه نه این 20 امتیاز وفا میکنه نبینم دیگه بگی محتاد میشمااااااااااا امروز که استثنائا زلزله نیومده هنوز سه چهار شب پیش همه خواب بودن زلزله اومد نصفه شب ، تنها بیدار بودم اگه بدونی چه حسی بهم دست داد
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 امروز که استثنائا زلزله نیومده هنوز سه چهار شب پیش همه خواب بودن زلزله اومد نصفه شب ، تنها بیدار بودم اگه بدونی چه حسی بهم دست داد چیو نیومده؟تو حس نکردی ساعت 3 یکی اومد ساعت 9 و نیم یکی دیگه اومد امروزم تا ظهر 6 تا توی نقاط مختلف استان مرکزی اومده توی این چند روزم خودم 4 تاشو من فهمیدم همون سه چهار شب پیشم من داشتم درس میخوندم سکته کردم
ارسال های توصیه شده