NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دیگه دلم شکسته سپید دیگه از این به بعد قول میدم همیشه تورو حدس بزنم:aghosh: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: هداااااااااااااا... یهنی من بودم...واییییییی چه لپهایی داشتم..... خیلی نمکیه....:hapydancsmil: کیه؟کیه؟ من نبودم..؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ خب قاتلین جوجه زیاد هستند:یعنی کدومشون هست؟ panisa تی تی .خ الهام هدا........ یعنی کدامشون می تونند باشند؟ زهرا امتیاز قبلیمو بده بیاد دیگه شما برنده شدی....:hapydancsmil: با دو چراغ خاموش و یک روشن میری مرحله بعد.... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چه قدر زلزله میاد تازگیا...این چه وضعشه...امکانات گیر نمیاد خیالت راحت غصه ی اینو نخور مگه تهرانم زلزله میاد؟اینجا که این چند روزه بار چهارم پنجم بود. کتیییییی داری بهم دلداری میدی؟فقط من ناکام میمونم زیر آواربه همه تون میرسه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شامی نهاری خوردنی ای چیزی پیدا نمیشه اینجا؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شامی نهاری خوردنی ای چیزی پیدا نمیشه اینجا؟ امروز دو بار ناهار خوردم ولی اگه بازم ناهار عصرونه شام هست من نه نمیگم بهش لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ امروز دو بار ناهار خوردم ولی اگه بازم ناهار عصرونه شام هست من نه نمیگم بهش ماژالله ماژالله فکر کنم همه ترم بخوای درس بخونی اخرش یه خرس قطبی ای چیزی ازت درمیاد خب پاشو یه نسکافه درست کن که بدجور هوس دارم سرم هم درد میکنه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ماژالله ماژالله فکر کنم همه ترم بخوای درس بخونی اخرش یه خرس قطبی ای چیزی ازت درمیاد خب پاشو یه نسکافه درست کن که بدجور هوس دارم سرم هم درد میکنه من همیشه همینقد شام و ناهار و اینا میخورم دریغ از یه کیلو! باجه میرم.. سرت چرا میدرده جیگری؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من همیشه همینقد شام و ناهار و اینا میخورم دریغ از یه کیلو! باجه میرم.. سرت چرا میدرده جیگری؟ خوش به حالتتتتت مسافرت یه روزه اجباری همین میشه دیگه قربونت برم مرسی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یهنی من بودم...واییییییی چه لپهایی داشتم..... خیلی نمکیه....:hapydancsmil: کیه؟کیه؟ من نبودم..؟ نه نه هدا تو نبودی من بودممممممممممممممم چه لپایی داشتی هزار هزار ماشاالله:hapydancsmil: مگه تهرانم زلزله میاد؟اینجا که این چند روزه بار چهارم پنجم بود. کتیییییی داری بهم دلداری میدی؟فقط من ناکام میمونم زیر آواربه همه تون میرسه گویا یک سری پس لرزه چند وقت پیش تهرانم اومده...من که نفهمیدم البته نه نه پریسا خیالت راحت...کلا امکانات رفت زیر گل تموم شد NEGARi:w16: حقا که خواهر خودمیییییییییییییییییییی...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ محمدرضا ست سپیدس نگفته بودی سه تا جوجه کشتی لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دوستان ، هویت مجهول ، panisa جان بودش ، که چند روزیه نتونسته بیاد سایت ... ولی تا هفته دیگه میادش ... بوگو زودتر بیاد من موخوام لپشو بکشم... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ زهرااا من اینهمه حدس زدم نمیخوای بهم جایزه بدییییییییی؟؟؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شامی نهاری خوردنی ای چیزی پیدا نمیشه اینجا؟ چی میل داری؟!!! امروز دو بار ناهار خوردم ولی اگه بازم ناهار عصرونه شام هست من نه نمیگم بهش من دچار بی اشتباهی عصبی شدم...هیچی نمی تونم بخورم... ماژالله ماژالله فکر کنم همه ترم بخوای درس بخونی اخرش یه خرس قطبی ای چیزی ازت درمیاد خب پاشو یه نسکافه درست کن که بدجور هوس دارم سرم هم درد میکنه نســـــــــــــــــــــکافه جووووووووووووووووونم:hapydancsmil:منم میــــــــــــــــــــخوام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ زهرااا من اینهمه حدس زدم نمیخوای بهم جایزه بدییییییییی؟؟؟ به حرفای من گوش نمیدی دیگه ... سفید برفی یه دور میاد حدس میزنه، درست میگه ...از این به بعد باهاش هماهنگ کن ... ------------------------ راستی برنده این دور par!sa بودش ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده