partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ فردا امتحان دارم ... از امتحان اومدم نبینم 18 صفحه اسپم کردید ، حدس هم نزده باشیدها ... و گرنه از هرکدوم 4 امتیاز کم میشه ...:gnugghender: یه راهنماییه دیگه : رشتش مهندسیه ... شبتون بخیر ... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اره دیگه این ترم قراره مشروط بشم... ترم پنچ! ترم اول مشروط شدی؟؟؟؟؟؟ بیا این لنگو میندازم جلو تو!!! کارت درسته ولی در مورد امکانات وضع من اورژنسیه... هیچ رقمه راه نداره... آره فکر کنم تنها ورودیمون بودم که مشروط شدم(منو شطرنجی کنید) ولی بعدش جبران شد دارید تبانی میکنید؟ بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ آره فکر کنم تنها ورودیمون بودم که مشروط شدم(منو شطرنجی کنید) ولی بعدش جبران شد دارید تبانی میکنید؟ بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟ جبران کردی؟؟ پس قبول نی لنگمو پس بده! من هی دارم به افتخاراتم افزوده میکنم!!! ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ فردا امتحان دارم ... از امتحان اومدم نبینم 18 صفحه اسپم کردید ، حدس هم نزده باشیدها ... و گرنه از هرکدوم 4 امتیاز کم میشه ...:gnugghender: یه راهنماییه دیگه : رشتش مهندسیه ... شبتون بخیر ... یعنی هنوز هیچکس درست حدس نزده؟ بابا دیگه کسی نموند که!نگار جواد مسیم حدس زد جبران کردی؟؟ پس قبول نی لنگمو پس بده! من هی دارم به افتخاراتم افزوده میکنم!!! ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم! :w000: بیخود لنگ گرفته شده پس داده نمیشود اگه یکی اید پس واسه دوتاتون یه امکانان کافیه سپید اول امکانات منو بده بعد نگار و آرپاک لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بوی امکانات اومد یاد یار مهربان آید همییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ یاد یار مهربان آید همییییییییییییییییی وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن میتونه سمندون هم باشه تو قبل از پرتو عضو شدی جیجرم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ میتونه سمندون هم باشه سمندون میباشد... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ ولی در مورد امکانات وضع من اورژنسیه... هیچ رقمه راه نداره... انوشه ! من جامو میدم به عجقم بعدش من سپید اول عجقم وضعیتش اورژانسیه نوموخوااام فدات شم...تو از این امکانات استفاده کنی انگاری من استفاده کردم نفسم چی چی بعده عشقم ... صفه بابا کارنامه باید یه دست باشه...همه نمره ها افتضاح اولویت با کسانیست که مشروط هم شده باشن با من اینجوری صوبت نکنااااا خو من بعدِ عجقم اومتم اول بعدش پریسا اومت خشن بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟ سر عجقِ من داد نزنااااا یهو دیدی با خاک یکسان شدیااااا JavadMessi:w16: ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم! فداش بشم من :aghosh: :w000: بیخود لنگ گرفته شده پس داده نمیشود اگه یکی اید پس واسه دوتاتون یه امکانان کافیه سپید اول امکانات منو بده بعد نگار و آرپاک باز صداشو برد بالا!! خانم باستا عقب من از خودم بگذرم نیزارم کسی حقِ عجقمو بخوره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن تو قبل از پرتو عضو شدی جیجرم فروغ نگووووووووووو. دورد بر این همه ذکاوت لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ فروغ نگووووووووووو.دورد بر این همه ذکاوت کتی جون خودت بگو...وقتی امکانات نیست باید آه کشید دیگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ کتی جون خودت بگو...وقتی امکانات نیست باید آه کشید دیگه امکانات لیاقت ما رو نداره...من امروز دچار اعتماد به نفس کاذب شدم جدی نگیر لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ امکانات لیاقت ما رو نداره...من امروز دچار اعتماد به نفس کاذب شدم جدی نگیر نه تو درست میگی همیشه مردا دچار اعتماد به نفس کاذبن یه بار هم ماااا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ نه تو درست میگی همیشه مردا دچار اعتماد به نفس کاذبن یه بار هم ماااا من که کلا صفر و یکم...الان صفر م یا یک خدا می دونه اونا که حیوونی ها مشکلشون حاده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ من که کلا صفر و یکم...الان صفر م یا یک خدا می دونهاونا که حیوونی ها مشکلشون حاده تو هر جور باشی جیگری امکانات هم کلا لیاقت ما 5 تا رو نداره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ تو هر جور باشی جیگری امکانات هم کلا لیاقت ما 5 تا رو نداره فداااااااااااااااتممممممممممممم... ما اسپم نکردیم نگاره لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من اولین بارمه دارم شرکت میکنم اورامانه به نظرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده