partow 25305 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2012 فردا امتحان دارم ... از امتحان اومدم نبینم 18 صفحه اسپم کردید ، حدس هم نزده باشیدها ... و گرنه از هرکدوم 4 امتیاز کم میشه ...:gnugghender: یه راهنماییه دیگه : رشتش مهندسیه ... شبتون بخیر ...
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 اره دیگه این ترم قراره مشروط بشم... ترم پنچ! ترم اول مشروط شدی؟؟؟؟؟؟ بیا این لنگو میندازم جلو تو!!! کارت درسته ولی در مورد امکانات وضع من اورژنسیه... هیچ رقمه راه نداره... آره فکر کنم تنها ورودیمون بودم که مشروط شدم(منو شطرنجی کنید) ولی بعدش جبران شد دارید تبانی میکنید؟ بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 آره فکر کنم تنها ورودیمون بودم که مشروط شدم(منو شطرنجی کنید) ولی بعدش جبران شد دارید تبانی میکنید؟ بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟ جبران کردی؟؟ پس قبول نی لنگمو پس بده! من هی دارم به افتخاراتم افزوده میکنم!!! ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم!
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 فردا امتحان دارم ... از امتحان اومدم نبینم 18 صفحه اسپم کردید ، حدس هم نزده باشیدها ... و گرنه از هرکدوم 4 امتیاز کم میشه ...:gnugghender: یه راهنماییه دیگه : رشتش مهندسیه ... شبتون بخیر ... یعنی هنوز هیچکس درست حدس نزده؟ بابا دیگه کسی نموند که!نگار جواد مسیم حدس زد جبران کردی؟؟ پس قبول نی لنگمو پس بده! من هی دارم به افتخاراتم افزوده میکنم!!! ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم! :w000: بیخود لنگ گرفته شده پس داده نمیشود اگه یکی اید پس واسه دوتاتون یه امکانان کافیه سپید اول امکانات منو بده بعد نگار و آرپاک
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 یاد یار مهربان آید همییییییییییییییییی وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن میتونه سمندون هم باشه تو قبل از پرتو عضو شدی جیجرم
Arpak 8511 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 ولی در مورد امکانات وضع من اورژنسیه... هیچ رقمه راه نداره... انوشه ! من جامو میدم به عجقم بعدش من سپید اول عجقم وضعیتش اورژانسیه نوموخوااام فدات شم...تو از این امکانات استفاده کنی انگاری من استفاده کردم نفسم چی چی بعده عشقم ... صفه بابا کارنامه باید یه دست باشه...همه نمره ها افتضاح اولویت با کسانیست که مشروط هم شده باشن با من اینجوری صوبت نکنااااا خو من بعدِ عجقم اومتم اول بعدش پریسا اومت خشن بعد تو آرپاک بعدشم من؟لنگو واسه انداختی جلوی من پس؟ سر عجقِ من داد نزنااااا یهو دیدی با خاک یکسان شدیااااا JavadMessi:w16: ارپاکو من فرقی نداریم ارپاک و من یکییم جدا نیستیم! فداش بشم من :aghosh: :w000: بیخود لنگ گرفته شده پس داده نمیشود اگه یکی اید پس واسه دوتاتون یه امکانان کافیه سپید اول امکانات منو بده بعد نگار و آرپاک باز صداشو برد بالا!! خانم باستا عقب من از خودم بگذرم نیزارم کسی حقِ عجقمو بخوره
کتایون 15176 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن تو قبل از پرتو عضو شدی جیجرم فروغ نگووووووووووو. دورد بر این همه ذکاوت
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 فروغ نگووووووووووو.دورد بر این همه ذکاوت کتی جون خودت بگو...وقتی امکانات نیست باید آه کشید دیگه
کتایون 15176 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 کتی جون خودت بگو...وقتی امکانات نیست باید آه کشید دیگه امکانات لیاقت ما رو نداره...من امروز دچار اعتماد به نفس کاذب شدم جدی نگیر
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 امکانات لیاقت ما رو نداره...من امروز دچار اعتماد به نفس کاذب شدم جدی نگیر نه تو درست میگی همیشه مردا دچار اعتماد به نفس کاذبن یه بار هم ماااا
کتایون 15176 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 نه تو درست میگی همیشه مردا دچار اعتماد به نفس کاذبن یه بار هم ماااا من که کلا صفر و یکم...الان صفر م یا یک خدا می دونه اونا که حیوونی ها مشکلشون حاده
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 من که کلا صفر و یکم...الان صفر م یا یک خدا می دونهاونا که حیوونی ها مشکلشون حاده تو هر جور باشی جیگری امکانات هم کلا لیاقت ما 5 تا رو نداره
کتایون 15176 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 تو هر جور باشی جیگری امکانات هم کلا لیاقت ما 5 تا رو نداره فداااااااااااااااتممممممممممممم... ما اسپم نکردیم نگاره
ارسال های توصیه شده