Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 سلام خدمت تمام عزیزان .. این تاپیک برای اینه ک اگر کسی مشکلی سوالی در راستای با گرایش علوم دامی داره اینجا مطرح کنه .. اینجوری سوالات هم پراکنده نمیشه هر کدوم در یک تاپیک جدا .. اگر سوال شما برای کس دیگه ای هم پیش اومده باشه میتونه جواب خودش رو راحت تر پیدا کنه .. . . با سپاس از همکاریتون .. پیشاپیش .. :icon_gol: 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 سلام خدمت تمام عزیزان .. این تاپیک برای اینه ک اگر کسی مشکلی سوالی در راستای با گرایش علوم دامی داره اینجا مطرح کنه .. اینجوری سوالات هم پراکنده نمیشه هر کدوم در یک تاپیک جدا .. اگر سوال شما برای کس دیگه ای هم پیش اومده باشه میتونه جواب خودش رو راحت تر پیدا کنه .. . . با سپاس از همکاریتون .. پیشاپیش .. :icon_gol: قصدم اسپم نیستا! خواستم تشکر کنم از این کار قشنگت آفرین و خسته نباشید خدمتت امیدوارم استقبال خوبی بشه ... در مورد شیلات و پرورش ماهی هم میشه سوال کرد؟ من یه سوال شیلاتی دارم! 2
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2012 قصدم اسپم نیستا! خواستم تشکر کنم از این کار قشنگت آفرین و خسته نباشید خدمتت امیدوارم استقبال خوبی بشه ... در مورد شیلات و پرورش ماهی هم میشه سوال کرد؟ من یه سوال شیلاتی دارم! خواهش میشه اتفاقا این ترم پرورش آبزیان دارم .. آره همه چی میشه پرسید ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم در حد توان پاسخگوام .. 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 نگران نباش سوالای سخت نمیپرسم که! از بهار به امید خدا میخوام کارم رو شروع کنم! به اتفاق برو بچ میخوایم بریم تو کار تولید محصول! میخوام کشاورز بشم تا بفهمم یه کشاورز چقدر زحمت میکشه! کنارش تو فکر پرورش ماهی هم هستیم چون استخرش وجود داره کارمون بهار شروع میشه سوالاتمم میزارم تا شما تو این ترم علم اندوزی کنی بعد! 1
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 نگران نباش سوالای سخت نمیپرسم که!از بهار به امید خدا میخوام کارم رو شروع کنم! به اتفاق برو بچ میخوایم بریم تو کار تولید محصول! میخوام کشاورز بشم تا بفهمم یه کشاورز چقدر زحمت میکشه! کنارش تو فکر پرورش ماهی هم هستیم چون استخرش وجود داره کارمون بهار شروع میشه سوالاتمم میزارم تا شما تو این ترم علم اندوزی کنی بعد! ووووواااااااااااای !!!:hapydancsmil: جدی ؟خیلی کار عالی میکنی ... اگ خواستی قزل آلاپرورش بدیمن چن تا کلیپ دارم میدم بهت ببینی .. اطلاعاتش خوبه .. 1
moen 11 ارسال شده در 10 آذر، 2012 با سلام به همه دوستان من پرورش بلدرچینو میخوام شروع کنم البته مقیاص کم اگه کسی اطلاعات داره یا جایو سراغ داره لطفا اطلاع بده ممنون میشم 1
ارسال های توصیه شده