رفتن به مطلب

داستانی که هیچگاه از یاد نخواهد رفت

ارسال های توصیه شده

ممنون از دعوتتونمن كلا اين فيلمو نديدم فقط تعريفشو شنيدماما اين فيلم با تعريفايى كه شنيدم ونقدهايى كه شده خيلى مزخرفه حيفه عمر ما جووناست كه واسه فيلمايي كه فقط از فساد حكايت داره بزاريم.

دست گربه به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!

اونایی که از این فیلم نقد می کنن، اگه راست میگن، خودشون یه همچین سریالی درست کنن یا با کارگردان فیلم، حضورا بحث کنن تا ببینیم حق با کیه

اصلا کار جوانمردانه نیست که زحمات چندین ساله و یه شاهکار رو اینگونه زیر سوال ببرن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اوایلش جذب میکرد مخاطبو...ولی بعدش دقیقا از فصل 3 به بعدش دیگه تمایلی به دیدنش نداشتم...اما خب بماند از لحاظ سناریو و فلش بک ها واقعا فیلم قوی بود...اما کلا یه سریال منو خیلی خیلی سخت جذب می کنه...اینم متاسفانه نا موفق بود...منم دیگه دو تا سریال دیگه رو شروع کردم که شدیدا فضاش واسم دوست داشتنی بود و این رو رها کردم...

این جور سریال ها می تونن خیلی تاثیر گذار تر ساخته بشن...ارزش های انسانی توش بود ولی نه اون قدر که از یه سریال که قراره با مخاطبش ارتباط عمیق برقرار کنه انتظار میره...البته انصافا من خیلی هم جزئیاتش رو به خاطر نمیارم کلی گفتم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

جالب بود... بازی‌ها زیاد خاص نبود معمولی بودن.. داستان جالبی‌ برای اونی‌ که این نوع فیلم رو دوس داره!داشت

مطمئنا همه نباید یه نظر راجبش داشته باشن!

چیزی از فیلم نیاموختم!!! ولی‌ داستان جالبی‌ داشت برام...

کیت رو هم تو سریال دوس داشتم یه کم... کیت بود دیگه اسمش؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
جالب بود... بازی‌ها زیاد خاص نبود معمولی بودن.. داستان جالبی‌ برای اونی‌ که این نوع فیلم رو دوس داره!داشت

مطمئنا همه نباید یه نظر راجبش داشته باشن!

چیزی از فیلم نیاموختم!!! ولی‌ داستان جالبی‌ داشت برام...

کیت رو هم تو سریال دوس داشتم یه کم... کیت بود دیگه اسمش؟

درسته حق با توئه

آره، اسمش کیت بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
دست گربه به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!اونایی که از این فیلم نقد می کنن، اگه راست میگن، خودشون یه همچین سریالی درست کنن یا با کارگردان فیلم، حضورا بحث کنن تا ببینیم حق با کیهاصلا کار جوانمردانه نیست که زحمات چندین ساله و یه شاهکار رو اینگونه زیر سوال ببرن
ميو ميو خودتيكدوم شاهكااااار قارداااشمختارنامه ي ما شاهكار بود يا لاست شما كه سرشار از بي بندو باري بووودجمعش كن لاستتوووووووو
  • Like 1
لینک به دیدگاه

هرچیزی که مختصر نباشه و زیاد باشه حوصله ی منو سر میبره لاست رو هم ندیدم چون خیلی طولانی بود:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ميو ميو خودتي

كدوم شاهكااااار قارداااش

مختارنامه ي ما شاهكار بود يا لاست شما كه سرشار از بي بندو باري بووود

جمعش كن لاستتوووووووو

من منظورم از گربه، کسانی هستند که نقد کردند

لاست خیلی عظیم تر و طبیعی تر و جذاب تر از مختارنامه بود

اصلا قابل مقایسه نیستند

هرچیزی که مختصر نباشه و زیاد باشه حوصله ی منو سر میبره لاست رو هم ندیدم چون خیلی طولانی بود:whistle:

ولی ارزش نگاه کردن داشت

• Like 3
لینک به دیدگاه
دست گربه به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!

اونایی که از این فیلم نقد می کنن، اگه راست میگن، خودشون یه همچین سریالی درست کنن یا با کارگردان فیلم، حضورا بحث کنن تا ببینیم حق با کیه

اصلا کار جوانمردانه نیست که زحمات چندین ساله و یه شاهکار رو اینگونه زیر سوال ببرن

من منظورم از گربه، کسانی هستند که نقد کردند

چقدر مودب و منطقی!! :ws37:

کلا چیزهای جالبی ادم میبینه اینجا!! بقیه رو دعوت میکنن و نظر میخوان بعد به هرکی نظری جز نظر خودشون داشته باشه توهین میکنن و زیرسوال میبرنش! :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
چقدر مودب و منطقی!! :ws37:

کلا چیزهای جالبی ادم میبینه اینجا!! بقیه رو دعوت میکنن و نظر میخوان بعد به هرکی نظری جز نظر خودشون داشته باشه توهین میکنن و زیرسوال میبرنش! :ws37:

شرمنده دوست عزیز

من منظورم شما نبودید

منظورم اون نقد کننده هایی است که تو رسانه ها، هر روز از این فیلم بد میگن

اصلا به جنبه های مثبت فیلم کاری ندارن، به حس انسان دوستانه و موارد دیگه

فقط جنبه های منفی رو میگن

به اونا میگم اگه راست میگن، خودشون یه دونه بسازن

بازم اگه توهین شد، معذرت می خوام

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم خیلی زیاد ندیدمش. ولی سریال خوبی بود. فقط آخرش یه مقدار گیج کننده و سرکاری مینمود.

از نظر به تصویر درآوردن روابط انسانی و اخلاق و ایثار و شجاعت و اینا هم خیلی خوب بود که البته محوریت همه سریال ها هم همینه. ولی خوب به چاشنی هایی مثل ماوراء الطبیعه یا ماجرایی هم آمیخته میشه که هدف جذب بیبشتر مخاطبه.

از نظر بازی و سبک فیلمبرداری و فلش بک ها کاملا دقیق و ماهرانه بود.

تنها انتقادی هم که میتونم وارد کنم همین تر و تمیز بودن بازیگران در طول سریال بود.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون از دعوتتونمن كلا اين فيلمو نديدم فقط تعريفشو شنيدماما اين فيلم با تعريفايى كه شنيدم ونقدهايى كه شده خيلى مزخرفه حيفه عمر ما جووناست كه واسه فيلمايي كه فقط از فساد حكايت داره بزاريم.

:w58: شما چطور فیلمی رو که ندیدی میدونی توش فساد هست؟

اصلا همچین چیزی توش نبود درمقابل خیلی فیلم های دیگه فیلم تمیز و کم صحنه ای هم هست ......

بهتره تا چیزی رو ندیده اید درموردش نظر اینچنینی ندید لطفا.......w000.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
من منظورم از گربه، کسانی هستند که نقد کردندلاست خیلی عظیم تر و طبیعی تر و جذاب تر از مختارنامه بوداصلا قابل مقایسه نیستندولی ارزش نگاه کردن داشت
مختار نامه از رشادت ها از ايثار , عشق به امامان و.... حكايت داشت ساختش 10سال طول كشيده ولي لاست فقط اعتياد اور بود, با بجه اي كه معلوم نبود باباش كى بودمن يه موي مختا رو به صد تا جك مك نميدم
  • Like 1
لینک به دیدگاه
منم خیلی زیاد ندیدمش. ولی سریال خوبی بود. فقط آخرش یه مقدار گیج کننده و سرکاری مینمود.

از نظر به تصویر درآوردن روابط انسانی و اخلاق و ایثار و شجاعت و اینا هم خیلی خوب بود که البته محوریت همه سریال ها هم همینه. ولی خوب به چاشنی هایی مثل ماوراء الطبیعه یا ماجرایی هم آمیخته میشه که هدف جذب بیبشتر مخاطبه.

از نظر بازی و سبک فیلمبرداری و فلش بک ها کاملا دقیق و ماهرانه بود.

تنها انتقادی هم که میتونم وارد کنم همین تر و تمیز بودن بازیگران در طول سریال بود.

مرسی از تحلیل خوبت

حق با توه، من خودم هم با این موضوعش مشکل داشتم

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58: شما چطور فیلمی رو که ندیدی میدونی توش فساد هست؟

اصلا همچین چیزی توش نبود درمقابل خیلی فیلم های دیگه فیلم تمیز و کم صحنه ای هم هست ......

بهتره تا چیزی رو ندیده اید درموردش نظر اینچنینی ندید لطفا.......w000.gif

صد در صد موافقم:a030:

مختار نامه از رشادت ها از ايثار , عشق به امامان و.... حكايت داشت ساختش 10سال طول كشيده ولي لاست فقط اعتياد اور بود, با بجه اي كه معلوم نبود باباش كى بودمن يه موي مختا رو به صد تا جك مك نميدم

ببین دوست عزیز، قرار نیست که فیلم مختار، به دلیل اینکه در مورد امامان است، بهترین باشه

خب هر ملتی یه اعتقاداتی داره، نباید رو اینا قضاوت کنیم

ولی سریال لاست، به غیر از جنبه های سیاسی و دینی، که مربوط به خود اون ملته، سریال لاست، پر بیننده ترین فیلم در طول تاریخ بوده

پس لابد یه دلایلی باعث این محبوبیت شده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من خیلی لاست دوس دارم

همه چیز فیلم داستان ماجراهای غیر منتظره فلش بکایی ک از زندگیشون داشتن و همه ی جوری ب هم مرتبط بودن و حس انسان دوستی و جزیره ی قشنگشون واقعا عالی بود

بازیگراشم خیلی خوب ایفای نقش کردن مخصوصا جک و کیت:5c6ipag2mnshmsf5ju3

من ک راضیم ازشون :ws37:

ی نقدیم از لاست خونده بودم ک گفته بود سریال لاست چن سری مخاطب داشت ی سری ک داستانو هدفشو درک کردن و فلسفه ی زندگی و درک زندگی بود و شیفتش شدنو دنبالش کردن ی سری کلا هدفشو مفهومشو نگرفتنو همون وسطاش بیخیالش شدن

در کل آی لاو جک :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ميو ميو خودتيكدوم شاهكااااار قارداااشمختارنامه ي ما شاهكار بود يا لاست شما كه سرشار از بي بندو باري بووودجمعش كن لاستتوووووووو

با عرض سلام و عرض احترام به ایجاد کننده این صفحه

کلام من با آقا یا خانم Dear.angel هست که گفتند که لاست سرشار از بی بندو باری هست ....،،،میخواهم بگم که اگه در مورد چیزی اطلاعات کــــــــــــــــــــــــــــــــــافـــــــــــــــــــــــــــــی نداری لطفا زور نــــــــــــــــزن که حتما یه چیزی گفته باشی. چون شاهکار سینمایی لاست چیزی هست که نیازی به تعریف کردن من حقیر نداره

اما شما که از بی بندو باری حرف میزنی میخواهم واسه من روشن کنی که در نظر شما بی بندو باری به چی میگن _ شما میتونی یک تعریف ساده از بی بندوباری به من بگی ....!!!!؟؟؟؟؟

اول تعـــریفت رو بگو تا من بعد بگم که لـــــــــــــــاســـــــــــــــــــــت بی بندو باری هست یا .............

لطفا کسانی که اطلاعت دارن بیان جلو و نظر بدن و با دلیل و سند و مدرک از من حقیر جوابشون رو بگیرن (چون من سر خود حرف نمیزنم -برای حرفام مستندات دارم_ یه جورایی به صورت غیر مستقیم باعث و بانی ایجاد شدن این صفحه بنده ای حقیر هستم...!!!!)

در مورد من میتونید از ایجاد کننده ای همین صفحه سوال کنید .

با تشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خیلی لاست دوس دارم

همه چیز فیلم داستان ماجراهای غیر منتظره فلش بکایی ک از زندگیشون داشتن و همه ی جوری ب هم مرتبط بودن و حس انسان دوستی و جزیره ی قشنگشون واقعا عالی بود

بازیگراشم خیلی خوب ایفای نقش کردن مخصوصا جک و کیت:5c6ipag2mnshmsf5ju3

من ک راضیم ازشون :ws37:

ی نقدیم از لاست خونده بودم ک گفته بود سریال لاست چن سری مخاطب داشت ی سری ک داستانو هدفشو درک کردن و فلسفه ی زندگی و درک زندگی بود و شیفتش شدنو دنبالش کردن ی سری کلا هدفشو مفهومشو نگرفتنو همون وسطاش بیخیالش شدن

در کل آی لاو جک :ws3:

مرسی

واقعاااا به نکته خوبی اشاره کردی

حرف دل منو زدی:icon_gol:

لینک به دیدگاه
با عرض سلام و عرض احترام به ایجاد کننده این صفحه

کلام من با آقا یا خانم Dear.angel هست که گفتند که لاست سرشار از بی بندو باری هست ....،،،میخواهم بگم که اگه در مورد چیزی اطلاعات کــــــــــــــــــــــــــــــــــافـــــــــــــــــــــــــــــی نداری لطفا زور نــــــــــــــــزن که حتما یه چیزی گفته باشی. چون شاهکار سینمایی لاست چیزی هست که نیازی به تعریف کردن من حقیر نداره

اما شما که از بی بندو باری حرف میزنی میخواهم واسه من روشن کنی که در نظر شما بی بندو باری به چی میگن _ شما میتونی یک تعریف ساده از بی بندوباری به من بگی ....!!!!؟؟؟؟؟

اول تعـــریفت رو بگو تا من بعد بگم که لـــــــــــــــاســـــــــــــــــــــت بی بندو باری هست یا .............

لطفا کسانی که اطلاعت دارن بیان جلو و نظر بدن و با دلیل و سند و مدرک از من حقیر جوابشون رو بگیرن (چون من سر خود حرف نمیزنم -برای حرفام مستندات دارم_ یه جورایی به صورت غیر مستقیم باعث و بانی ایجاد شدن این صفحه بنده ای حقیر هستم...!!!!)

در مورد من میتونید از ایجاد کننده ای همین صفحه سوال کنید .

با تشکر

حق با شماست مهندس

کوتاه بیا مرتضی

نمی خوایم نقد کنیم

فقط میخواستیم هر کی نظرشو بده

ایشالا سر فرصت یه تاپیک میزنیم واسه نقد فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...