*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خوب قبل از اینکه پُست بعدی رو نگاه کنین به نظرتون کدومیکی باید اول بشه؟ یک کم فکر کنین بعدا جواب رو ببینین،اگه داور بودین کی از همه لایق تر هست؟ 26 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یعنی درست حدس زدین؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اولی از سمت راست... یا دومی از سمت راست... لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اینجا هم همه ظاهرا خوشحالن، اما میخوان چشمای بیچاره رو در بیارن. لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اولی از سمت راست... یا دومی از سمت راست... ایشتیبا گفتی. لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ایشتیبا گفتی. نه...:دی اون عکس اولی که گذاشتی قیافش خوب نیوفتاده بود...الان که بهتر دیدم میگم من هم میگم اولی از سمت چپ... لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خب مسئله اینه که این اسمش ملکه ی زیباییه ولی معیارهای دیگه ای جز زیبایی هم مد نظر میگیرن! لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خب مسئله اینه که این اسمش ملکه ی زیباییه ولی معیارهای دیگه ای جز زیبایی هم مد نظر میگیرن! ولی اینا همشون خوجلن که. نکنه فکر کردی منظورم این بوده آخری زشته؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ولی اینا همشون خوجلن که.نکنه فکر کردی منظورم این بوده آخری زشته؟ :vahidrk: نه بابا من از این فکرهای بد نمی کنم! منظورم این بود که نمیشه از رو قیافه تشخیص داد. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ درست حدس زدم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من گفتم دومی از سمت راست.از استایل اون خوشم میاد ولی خوب به قول سارا قیافه تنها که ملاک نیست! لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ وااو چ قد و هیکلی دارن اولی از سمت راست ک نیست پس دومی از سمته چپه لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ درست حدس زدم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 جدی؟ چطوری؟ لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من گفتم دومی از سمت راست.از استایل اون خوشم میادولی خوب به قول سارا قیافه تنها که ملاک نیست! استایل یعنی همون دامن دیگه. لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ وااو چ قد و هیکلی دارن اولی از سمت راست ک نیست پس دومی از سمته چپه واا شیما جون، جوابو دادما تو پست دوم،تازه میگی کیه. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ استایل یعنی همون دامن دیگه. شامل دامنم میشه نمیدونم چرا اون ملکه هه به نظرم چاخ اومدهیکل و تیپ و لباس این خوشگتره! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ جدی؟چطوری؟ خب دیگه حسم خیلی قویه... لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ واا شیما جون، جوابو دادما تو پست دوم،تازه میگی کیه. :ws28: عکسای پست دوم واسم لود نشده بود الان رفتم دیدم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ منم اولی از سمت راست رو انتخاب کرده بودم آخه اینی که اول شد قیافش تو عکس دسته جمعس خوب نیفتاده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده