mohsen-english 46 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 با سلام حضور دوستان از فایل پیوست می تونید سوالات و پاسخ تشریحی زبان عمومی کنکور ارشد چهارشنبه صبح رو دانلود کنید. دوستانی که قبلا کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو برای لغات مطالعه کرده بودن، طبق پاسخ تشریحی قادر به پاسخگویی هر 10 تست لغت بودند... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
farzinkh95 10 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 با سلام من برق خوندم و بجز ریاضی و زبان کلیه درسام رو شانسی زدم و هر 295 پاسخ کنکور ارشد مدیریت 93 رو با خودم بیرون اوردم و پس از مقایسه با جوابهای سایت سنجش جدول زیر نتیجش شد. اینم بگم من یه خورده شانس داشتم. حالا من قبول میشم یا نه. [TABLE=align: center] [TR] [TD]درصد[/TD] [TD]نام درس[/TD] [TD]ردیف[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 37/77[/TD] [TD]زبان عمومی و تخصصی[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 28/88[/TD] [TD]ریاضی و آمار[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]- 6/6[/TD] [TD]تئوری های مدیریت[/TD] [TD]3[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 33/33[/TD] [TD]اقتصاد خرد و کلان[/TD] [TD]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 28/88[/TD] [TD]مالیه عمومی و بودجه[/TD] [TD]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 2/3[/TD] [TD]حسابداری دولتی[/TD] [TD]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]- 6/6[/TD] [TD]تحقیق در عملیات (بازرگانی و صنعتی)[/TD] [TD]7[/TD] [/TR] [TR] [TD]- 24/4[/TD] [TD]مدیریت مالی[/TD] [TD]8[/TD] [/TR] [TR] [TD]- 6/6[/TD] [TD]مدیریت تولید[/TD] [TD]9[/TD] [/TR] [TR] [TD]+28/88[/TD] [TD]بازاریابی[/TD] [TD]10[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 2/2[/TD] [TD]مدیریت سرمایه و ریسک[/TD] [TD]11[/TD] [/TR] [TR] [TD]- 15[/TD] [TD]مبانی کار افرینی[/TD] [TD]12[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 11/11[/TD] [TD]حسابداری (حسابداری مالی و حسابداری صنعتی)[/TD] [TD]13[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 20[/TD] [TD]اصول و مبانی نشر[/TD] [TD]14[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 2/2[/TD] [TD]دانش حمل و نقل (دریایی، زمینی و هوایی)[/TD] [TD]15[/TD] [/TR] [TR] [TD]+ 11/11[/TD] [TD]دانش مدیریت بازرگانی و حمل و نقل[/TD] [TD]16[/TD] [/TR] [/TABLE]
sara kia 3158 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه تبریزم. اگه سوالی باشه و پاسخش در توانم باشه خوشحال میشم تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم.
milad safa 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 با عرض سلام و خسته نباشید...درصدهاتون خوبه ..فقط باید بگید مدنظرتون کدوم گرایش هستش تا بتونم بیشتر کمکتون کنم...من ارشد مدیریت دولتی - روزانه میخونم. 1
farzinkh95 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 با سلام فرقی نمیکنه برای من مدیریت صنعتی مدیریت بازرگانی مدیریت دولتی فکر کنم مناسب تر باشه
ask_bl 1150 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 سلام مدیرای عزیز یه سوال داشتم میخواستم حول و حوش رتبه و رشته های دانشگاه تو رشته MBA رو بدونم حدودا تا چه رتبه ای تهران قبول میشه شبانه چی، روزانه کل کشور تا چنده حدودا ممنونم 1
maryam skr 400 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سلام. دوستان اولویت انتخاب رشته مدیریتو بمن میگین؟؟؟ ممنون میشم
wartan 206 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 باسلام خدمت دوستان عزیز بنده نرم افزار خوندم و خیلی به مدیریت علاقه دارم میخواستم بدونم رشته مدیریت فناوری و اطلاعات چه سرفصلایی داره و در چه دانشگاهایی تدریس میشه و یه سری اطلاعات کلی راجبش ممنون میشم Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk 1
itgirl70 545 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام دوستان می خواستم ببینم کدوم گرایش های مدیریت از همه جالب تر و کاربردی تره؟؟ و پیام نور کدوم گرایش ها رو داره؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین
ارسالهای توصیه شده