شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ یه روز یکی از خدا پرسید: بار الهی چرا زن را این قدر زیبا افردی؟ خداواند فرمود: چون تو از اون خوشت بیاد و باز پرسید پس چرا این قدر احمق افریدی؟ خداوند فرمود: چون اون از تو خوشش بیاد (لطیفه هستش جنبه ی جوک دارد) لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چراهم سریع عاشق میشن هم سری یادشون میره عاشق بودنالبته ببخشیدا... مردا آتیششون تنده هم زود عاشق می شن هم زود فراموش می کننزنا معمولا معقولترند و بیشترشون تا آخر عمرشون عشقشون رو فراموش نمی کنن همینو بگو ... والا بخدا ... اون که عشق نیست بله آقایون با چشمشون عاشق میشن خیلی به سرعت هرکی چشمشونو بگیره ازش خوششون میاد خانوما به همه این موارد فکر میکنن و عاشق میشن و عاشق میمونن پسرها هم خیلی غیر قابل پیش بینی هستن خیلی....و ترسناکتر خیلی... دیگه چی؟؟ لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نفهمیدم جمله بندیتو عزیزم منظورم اینه که اون عده که زود زود عاشق میشن، در اصل عاشق چیزای دیگه میشن نه عاشق خود فرد... گرفتی؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ این تفاسیری که دوستان کردن من یاد گوسفند افتادم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ یه جواب داره و اونم اینه:به این دلیل که عشقشون به مانتوی کوتاه یا روسری مردم یا آرایش دختر مردم بنده!( البته این آقایون در دین مبین اسلام زیادن) اسم اینا نذارید عشق بگین دل بستن به این چیزا. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ عشق مقدسه.مقدسه مقدسه گفتن عاشق میشه و یادش میره!!!!!!!!اگه عاشقه یادش نمیره.بیخیال نمیشه .از عشق میمیره من نمیدونم چرا تا چشمشون به 1 دختر یا پسر بیفته میگن عاشق شدیم!!!! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ راست میگه آقایون قابلیت دارن تو هر 5 دقیقه عاشق 7 نفر بشن البته این رکورد مال 2011 هستش امیدواریم در 2012 رکورد شکنی کنند لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ راست میگه آقایون قابلیت دارن تو هر 5 دقیقه عاشق 7 نفر بشن البته این رکورد مال 2011 هستش امیدواریم در 2012 رکورد شکنی کنند اصن قراره تو المپیک لندن 2012 یه رشته جدا واسه این موضوع برگزار بشه رقابت هم بسیار تنگاتنگه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اصن قراره تو المپیک لندن 2012 یه رشته جدا واسه این موضوع برگزار بشه رقابت هم بسیار تنگاتنگه من مشتاقانه منتظر نتایجم ایشششششششااااااااااللللللاااا رکوردشون ارتقاع پیدا کنه همه باهم :امن یجیب و ..... لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دخترا خوبن اصلا یعنی چی هی این خوبه اون خوبه راه انداختین همه جورش هست دیگه... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ عشق یه چیزی مثه کشکو دوغه تموم زندگی پر از دروغه خودشه! لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ بعضی از ادما عاشق میشن بعضی ها هم نه... لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ عشق هم مثل سایر چیزایی که اطرافمون میبینیم تو حاشیه ها گم شده. شاید اولش دو نفر عاشق بشن اما سبک سنگینی های زندگی نمیذاره که این عشق دووم داشته باشه. همینه که یواش یواش ب سمت دروغ و .... میره . آخرش هم که پیداست چی میشه! لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ والا تا اونجا كه من ميبينم آقايون خيلي خيلي كم عاشق ميشند لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ این مطلب کاملاً برعکسه!!! توی اکثر موارد خانمها زودتر عاشق میشن!!! پسرا، زیر 20 سال زود عاشق میشن، البته بیشتر توی سن نوجوانی بین 15 تا 19 خیلی بیشتره! من اینو اصلا قبول ندارم ! لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ باز اینا هوس رو با عشق اشتباه گرفتن!! کی گفته آقایون زود عاشق میشن؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یه روز یکی از خدا پرسید:بار الهی چرا زن را این قدر زیبا افردی؟ خداواند فرمود: چون تو از اون خوشت بیاد و باز پرسید پس چرا این قدر احمق افریدی؟ خداوند فرمود: چون اون از تو خوشش بیاد (لطیفه هستش جنبه ی جوک دارد) چه جوک باشه چه نباشه واقعیت داره لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ نظر همه رو خوندم ....یه جورایی تقریبا همه این نظر رو دارن که پسرا زود عاشق میشن زودم فراموش میکنن که عاشق شدن .....ولی باید اینم در نظر بگیریم که اگه واقعا عاشق بشن(نه از روی هوس) هرجوری باشه تا آخرش پای عشقشون میمونناینو من دیدم که میگمولی خدایی پسر خوب کم گیر میاد وبرعکس دختر بد کم گیر میاد لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اقايان سريع عاشق ميشن ,سريع فارغبيشترشونم اداى عاشقى رو در ميارناما خانوما دير عاشق ميشن و تا ابد عاشق ميمونن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده