Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نام این نرم افزار Mirsal v0.7.1 که با کمک آن قادر خواهید بود در گوشی های اندروید خود به خواندن و نوشتن و ارسال اس ام اس های فارسی بپردازید . ویژگی های Mirsal v0.7.1 : - دریافت و ارسال پیامک - صفحه کلید اختصاصی - قابلیت Popup (نمایش پیامک در کادر با رسیدن پیامک جدید) - تغییر فونت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 650 کیلوبایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مرسی ایشالا به دردمون میخوره 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ما که سیستم عامل بادا داریم نمیتونیم استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ خودشون مگه فارسي ندارن؟؟؟ نه... بعضی مدلهاش (آندروید) فارسی ساپورت نمیکنند 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نه...بعضی مدلهاش (آندروید) فارسی ساپورت نمیکنند چي جالب! احتمالا htc مشكل فارسي داره...آره؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چي جالب!احتمالا htc مشكل فارسي داره...آره؟ اوهوم..... من یه بار برنامه رو نصبیدم..... ظاهرش بهم ریخت و خوشم نیومد!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چي جالب!احتمالا htc مشكل فارسي داره...آره؟ آره... بیشترشون مشکل دارند 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آره...بیشترشون مشکل دارند با اپدیت کردن فریمور مشکل حل میشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کسی موفق شد دانلود کنه؟ از دیشب این ارور رو به من میده! خودشون مگه فارسي ندارن؟؟؟ نه ندارن... اس ام اس فارسی این شکلی میاد: مربع مربع مربع...:دی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ هدا مشکلی نداشت من دانلود کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینکشه با وی پی ان نباش فقط 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بهترین کیبورد که فارسی رو هم ساپورت میکنه بنظر من GO Kyeboard ه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بهترین کیبورد که فارسی رو هم ساپورت میکنه بنظر من GO Kyeboard ه کیبورد فرق میکنه اگه فارسی ساپورت نکنه گوشی که کیبورد بدردش نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کیبورد فرق میکنهاگه فارسی ساپورت نکنه گوشی که کیبورد بدردش نمیخوره مگه فارسی ساپورت نکنه میتونه با میرسال بخونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مگه فارسی ساپورت نکنه میتونه با میرسال بخونه؟ آره... میتونه یک ایالت خود مختاره 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آره...میتونه یک ایالت خود مختاره مرسی... فقط برای اس ام اس ساپورت میکنه؟؟ مثلا برنامه بازار رو ساپورت نمیکنه دیگه؟ راستی از اون لینک هم نشد دانلود کنم...رفتم سرچ کردم پیدا کردم...نصب کردم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی نتونستم اس ام اس سند کنم...:دی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مرسی...فقط برای اس ام اس ساپورت میکنه؟؟ مثلا برنامه بازار رو ساپورت نمیکنه دیگه؟ راستی از اون لینک هم نشد دانلود کنم...رفتم سرچ کردم پیدا کردم...نصب کردم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی نتونستم اس ام اس سند کنم...:دی فقط اس ام اس ارسال اس ام اس راحته که.. البته من خیلی وقته استفاده نکردم چون روت کردم گوشیمو و الان فارسی داره 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فقط اس ام اسارسال اس ام اس راحته که.. البته من خیلی وقته استفاده نکردم چون روت کردم گوشیمو و الان فارسی داره سند شد...ولی دلیور نشد... دوباره سند کردم ازبرنامه اس ام اس گوشی....دلیور شد... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سند شد...ولی دلیور نشد...دوباره سند کردم ازبرنامه اس ام اس گوشی....دلیور شد... توی بخش تنظیماتش میشه تنظیم کردااااا آخه من خودم استفاده کردم و در اون بیابان بی فارسی خیلی خوب کار میکرد 3 لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اوهوم..... من یه بار برنامه رو نصبیدم..... ظاهرش بهم ریخت و خوشم نیومد!!! سلام. یه سری از گوشی های HTC هستند که فارسی رو ساپورت می کنند. گوشی مدل بالای اینچ بالایی که من دیدم فارسی ساپورت میکرد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده