Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ دارندگان گوشی های هوشمند با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام های مسیریابی همچون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ... آشنایی دارند. اما اینگونه نرم افزارها دارای معایب و یا نواقصی همچون نداشتن مسیریابی پویا به صورت کامل هستند. نرم افزار Sygic: GPS Navigation که به جرات می توان گفت یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه مسیریابی برای گوشی های هوشمند است، با داشتن نقشه آفلاین، کاملا فارسی و سه بعدی نقشه شهرهای تهران، كرج، اصفهان، مشهد، شیراز، تبریز و قم، امکانات فوق العاده ای همچون مسیریابی پویا را به شما می دهد. برای این کار تنها کافیست تا مقصد خود را در برنامه وارد کنید تا بهترین مسیر به همراه راهنمای مسیر به زبان فارسی را به شما معرفی و شما را در تمام طول مسیر راهنمایی کند. نکته قابل توجه در مسیریابی این برنامه این است که اگر شما در طول مسیر به اشتباه از مسیر دیگری عبور کنید برنامه سریعا مسیر بهتری برای رسیدن شما به مقصد را برایتان نمایان می کند. اما نقشه سه بعدی فارسی همراه با راهنمای گویای فارسی تنها مزیت این نرم افزار نیست. شما با داشتن این برنامه می توانید از جهت قبله، زمان اوقات شرعی، اطلاع از آب و هوا، سرعت و مسیر وزش باد، اطلاع از خرابی جاده ها و اعلام وجود دوربین کنترل سرعت در مسیر خود، اطلاع از نزدیکترین مراکز پلیس، بیمارستان، آتش نشانی، داروخانه، پمپ بنزین و بسیاری موارد دیگر مطلع شوید. جهت تغییر زبان برنامه به فارسی و انتخاب گوینده فارسی (سارا يا آرش) پس از نصب به Setting رفته و در بخش Regional اين تنظیمات را انجام دهید. [h=3]راهنمای نصب[/h] ابتدا فایل اصلی برنامه را نصب کنید. سپس فایل های زبان را دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه Aura را در کارت حافظه موبایل کپی کنید. در مرحله بعد فایل نقشه را دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه irn.rh.2013.01 را در مسیر زیر کپی کنید: /sdcard/aura/maps/ نکته: اگر برنامه پیغام Active شدن داد، به آن توجه نکنید و برنامه را Active نکنید. دانلود نرم افزار اصلی - 5.81 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود مجموعه فایل های زبان - 553 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - قسمت سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - قسمت چهارم دانلود فایل نقشه ایران - 44.5 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3]رمز فایل[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من دانلود کردم و نصب کردم واقعا" فوق العاده است :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اندرویده یا سیمبین آندروید جیگر فوق العاده است منتظرم هوا صاف بشه برم تستش کنم فارسی حرف میزنه مسیر رو مشخص میکنه مثلا" میگه 300 متر دیگه بپیچ به راست 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ گوشی من داره ولی نیدونم چطوری باهاش کار کنم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ گوشی من داره ولی نیدونم چطوری باهاش کار کنم؟؟ همینو داره؟؟ اگه داره که هیچی برو بیرون... کانکت کن تا موقعیتت رو بده ولی یادمه من داشتمش ولی فارسی نبود و نقشه های ایران رو نداشت 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ همینو داره؟؟ اگه داره که هیچی برو بیرون... کانکت کن تا موقعیتت رو بده ولی یادمه من داشتمش ولی فارسی نبود و نقشه های ایران رو نداشت Navigation این برنامه رو از اول داشت خود گوشی...ولی آبی هست فلشش... تنظیمات GPS رو فراموش کرده بودم تیک بزنم....به خاطر همین...کار نمیکرد... نقشه های ایران رو هم داره..فارسی هم میشه...ولی من گوشیم فارسی نمیخونه.....الان ازمسیر خونه تا آموزشگاه موسیقی رو برام ترسیم کرده.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ Navigation این برنامه رو از اول داشت خود گوشی...ولی آبی هست فلشش...تنظیمات GPS رو فراموش کرده بودم تیک بزنم....به خاطر همین...کار نمیکرد... نقشه های ایران رو هم داره..فارسی هم میشه...ولی من گوشیم فارسی نمیخونه.....الان ازمسیر خونه تا آموزشگاه موسیقی رو برام ترسیم کرده.... گوشیت باید روت بشه چه مدلیه؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ گوشیت باید روت بشهچه مدلیه؟ آره میدونم...آپدیت هم باید بشه...ولی قبلش باید روت بشه... x peria x 8 sony ericson 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آره میدونم...آپدیت هم باید بشه...ولی قبلش باید روت بشه...x peria x 8 sony ericson فکر کنم آپدیت کافی باشه چون سونی اریکسون در آپدیتش فارسی اضافه شده اگر کفایت نکرد باید روت بشه ولی حیفه روت بشه چون اگه روت د دیگه آپدیت نمیشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم آپدیت کافی باشهچون سونی اریکسون در آپدیتش فارسی اضافه شده اگر کفایت نکرد باید روت بشه ولی حیفه روت بشه چون اگه روت د دیگه آپدیت نمیشه کلن بیخیال فارسی نویس شدم.... ولی نمیدونم چرا آپدیتش ارور میده... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کلن بیخیال فارسی نویس شدم....ولی نمیدونم چرا آپدیتش ارور میده... نرم افزار میرسال نصب کن برای اس ام اس فارسی هم میگیره و هم میفرسته خوبه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نرم افزار میرسال نصب کنبرای اس ام اس فارسی هم میگیره و هم میفرسته خوبه میشه انگلیسیش رو تایپ کنید که تو بازار سرچ کنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده