هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اگه بخوام یه دوست انتخاب کنم ( ترجحا دختر ): از اونایی که سهراب سپهری خیلی دوست دارند نیست به نظرم اینا مال یه دنیای دیگه اند خیلی لطیفند همش باید نرم اهسته بری سراغشون مبدا ترک بردارن اونایی که فروغو خیلی دوست دارند هم نیست چون اینقد مشکلات زیاده که دیگه حس و حالی ای نیست برای شنیدن آه و ناله و دلم به حال باغچه می سوزد و فصل سرد و این خانه سیاه است... از اینجور حرفا اونایی که اخوان را خیلی دوست دارند هم نمی شه باشون کنار اومد روحیه عصاینگر و طوفانی مایوسانه ای دارن و خیلیم عمیق و سنگینند ادم را به یاس فلسفی می کشن اونایی که شاملو را خیلی دوست دارند معمولا تو چمع های ادبی زیر چشی بررسی میکنم اینا جای کار دارند فهمیدن شاملو سخته باید بررسی بشه اصلا از امتحان فهمیدن شاملو عبور کردن خیلی مهمه ... . . اما یه عده هستند که نمیشه ازشون به راحتی گذشت یعنی چشم بسته قبولند ... اونایی که اسعدی طوسی گرگانیو خیلی دوست دارند واقعا هلاک شونم. 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه شعری از اسعدی میذارید ببینیم چطوریه؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من عاشق شعرای اخوان و سهراب و نیما هستم. شعرای سنتی رو اصلا حوصله خووندشون ندارم. فقط شعرای اخوان و نیما و سهراب رو متوجه میشم. 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اونایی که فروغ و دوست دارن نگه داشتنشون سخته.خیلی سخت 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه شهری از اسعدی میذارید ببینیم چطوریه؟ شهری؟! کا ما نیست شناسایی اشعار اسعدی گرگانی ، کار ما شاید این است که در افسون شعر اسعدی شناور باشیم . 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ایرج میرزا چطور؟ باید فرار کنی احتمالا 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ شهری؟!کا ما نیست شناسایی اشعار اسعدی گرگانی ، کار ما شاید این است که در افسون شعر اسعدی شناور باشیم . کارما منظورت بود البته دیگه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ایرج میرزا چطور؟ اتفاقا خیلی خوبه میشنیم با هم عارف قزوینی میخونیم. 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کارما منظورت بود البته دیگه دیونه ام کرد این سرعت نت . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده