* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مدرنیسم : ساخت ساختمان به دور از هر گونه تاریخ گرایی و تزیینات ؛ ساخت ساختمان بلند مرتبه با اسکلت فولادی نمایش ساختار بنا در نمای ساختمان پست مدرنیسم: نخستین ویژگی معماری پست مدرن آن است که نوعی معماری پلورالیستی است – شدیدا التقاطی – که از تفاوت ، تمایز و غیریت تجلیل می کند، این التقاط گرایی به نوعی زیبایی متنافر،نوعی هماهنگی و هارمونی ناموزون،نوعی کاربرد موارد ضد و نقیص و نوعی پارادوکس منجر می شود، که دومین ویژگی معماری پست مدرن محسوب می شوند لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پست مدرن سفید رو ترجیح میدم اون عکسی که دوستمون گذاشته پست مدرن خاکستریه که با ساختمون ای تی اند تی یا خانه ی مادر و میدون ایتالیا میشناسیمش اما سفید یه چیز بین این دو سبکه و به خاطر شباهتش به مدرن بهش مدرن جدید هم میگن مثل کارای ایزنمن یا میر اما ازون لباس پاپیون دارا بیشتر خوشم میاد:دی 11 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پست مدرن سفید رو ترجیح میدم اون عکسی که دوستمون گذاشته پست مدرن خاکستریه که با ساختمون ای تی اند تی یا خانه ی مادر و میدون ایتالیا میشناسیمش اما سفید یه چیز بین این دو سبکه و به خاطر شباهتش به مدرن بهش مدرن جدید هم میگن مثل کارای ایزنمن یا میراما ازون لباس پاپیون دارا بیشتر خوشم میاد:دی میتونیم معماری معاصر رو به سه دوره تقسیم کنیم که گذاری بین مدرنیسم تا پست مدرنیسم هست.( به طور کلی البته) دوره سوم معماری معاصر ما که همزمان با ساخته شدن شاهکار بی چون و چرا و بی رقیب خانه اپرای اوتزون بود برجسته ترین دوره مدرنیسم برای همیشه خواهد بود البته نباید اولین زمزمه های حضور مدرنیسم در همه زمینه ها (نه تنها معماری) را فراموش کنیم. جنبشی که اگرچه در ابتدا با کارهای سخیف و خسته کننده ای همراه بود ولی توانست قوانین خشک و متحجر قبلی را پس بزند و آزادانه فکر کند. هر چند وجود اشخاصی مثل لوکوربوزیه در همان دوره اول مدرنیسم آبرو و شخصیت به مدرنیسم بخشید. پ.ن: البته دوستان این رو هم در نظر بگیرید که مدرنیسم (در اکثر تعاریف) در نقد کلاسیسیسم و سنت بوجود اومد. صرف نظر از نتیجه، سنت شکنی خودش جرأت زیادی میخواهد. 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ هر سبک در نقد سبک قبلی خودش اومده...و قصد در پیشرفت اون داره... تو این میون..تو این دو تا سبک..که پست مدرن در نقد مدرن به وجود اومد....یک سری ویژگی های مدرن موند...و تعاریف کلاسیک به اون اضافه شد.... به نظر من..منظورم سلیقه ام هست... اون خدمتی که دنیای مدرن با معرفی مصالح نو...ایده ی نو...زیباشناسی نو به معماری کرد....پست مدرن نتونست.... پست مدرن در واقع رفع نیاز نوستالژی بازی انسان هاست...البته که مشتقات پست مدرن در بعد از حضور کوتاه این سبک...تونستند خدمات فراوانی به معماری کنند... ولی به نظرم...اگه مد نظر شما مانند تصویر..دوره ی اول پست مدرن در مقابل مدرن باشه...من مدرن رو انتخاب می کنم... 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ معماری پست مدرن در جواب به یکرنگی و خسته کنندگی معماری مدرن شروع شد اونا فکر می کردن معماری مدرن معماری رو از بین برده و فقط یکسری اصول کلی رو ایجاد کرده و باعث تکرار و ملال آوری شده برای همین درست در نقطه مقابلش قرار گرفت و معماری التقاطی و پر کار رو ترجیح داد به بعضی اهدافش رسید به بعضی نه هر کدوم یه گذاره از یک مرحله به مرحله دیگه که به تبع شرایط اون موقع اتفاق افتاده هر کدوم هم نقطه ضعف و قوت خودشو داره بین این دو تا بیشتر مدرن رو ترجیح می م به خاطر تاثیرات خیلی زیادی که توی معماری بعد از خودش گذاشت 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من هم فکر می کنم پست مدرن پاسخی بود به کمبود هاو نارسایی های مدرن اما پایه اساس تغییر ، در مدرن اتفاق می افته همونجور که همه ی دوستان به اون اشاره کردن 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ معماری پست مدرن در جواب به یکرنگی و خسته کنندگی معماری مدرن شروع شد اونا فکر می کردن معماری مدرن معماری رو از بین برده و فقط یکسری اصول کلی رو ایجاد کرده و باعث تکرار و ملال آوری شده برای همین درست در نقطه مقابلش قرار گرفت و معماری التقاطی و پر کار رو ترجیح داد به بعضی اهدافش رسید به بعضی نههر کدوم یه گذاره از یک مرحله به مرحله دیگه که به تبع شرایط اون موقع اتفاق افتاده هر کدوم هم نقطه ضعف و قوت خودشو داره بین این دو تا بیشتر مدرن رو ترجیح می م به خاطر تاثیرات خیلی زیادی که توی معماری بعد از خودش گذاشت هم زمان با تغییر سبک به پست مدرنست با شعار های flower power و make love not warموسیقی هم تغییر کرد افرادی مثل مدونا و گروه پینک فلوید از پیشتازا بودن اینجاس که میتونیم یه تعریفی رو برای تاثیر موسیقی بر معماری یا بالعکس ایجاد کنیم که برخواسنه از دلزدگی مردم نسبت به شرایط زمونه بوده 6 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جدا از صحبت های بچه ها نظر من اینه که خوب نیست آدم تمام سنت هاشو دور بریزه بله سنت شکنی جرات می خواد اما بهتر نیست که نکات جالب و جذاب سنت های هر ملت رو با معماری مدرن تلفیق کنیم؟ یعنی نمیشه با پست مدرن بداٌت گذاشت؟ از نظر من جذابیت و حرفهایی رو که یه بنای پست مدرن داره یک بنای مدرن ممکنه که نداشته باشه...بالاخره معماری گذشته ما چیزایی داشته که هنوز که هنوزه داره از اونا تجلیل میشه نه ما بلکه کشورهای دیگه هم همینه پس چرا از اونا استفاده نکنیم...؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده