رفتن به مطلب

بارور سازی ابرها در تهران راهکار مقابله با آلودگی هوا


ارسال های توصیه شده

[h=4]معاون عمرانی استانداری تهران خبر داد

بارور سازی ابرها در تهران راهکار مقابله با آلودگی هوا

[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

[h=5]سبزپرس – گروه محیط زیست شهری ؛ معاون عمرانی استانداری تهران عصر دیروز در هشتمین جلسه کارگروه آلودگی هوای تهران گفت : با توجه به وضعیت آلودگی هوای تهران بارور سازی ابرها وتشدید باران در دستورکار قرارگرفته و اعتبارات مورد نیاز این اقدام نیز تعییین شده است .[/h]

به گزارش سبز پرس محمد رضا محمودی در جلسه کارگروه الودگی هوا با اشاره به اینکه طی 20 روز گذشته تنها 3 روز هوای پاک نصیب تهرانی ها شده است گفت : باد و باران های اخیر هم نتواست در پاکسازی تهران از آلودگی به خصوص ذرات معلق موثر واقع شود چرا که طی سالهای اخیر مسیر بادها " بادهای منجیل – تهران " بر اثر افزایش ساخت و سازها تغییر کرده است .

وی افزود با توجه به تغییر مسیر بادها باید ساخت و ساز ها در مسیر بادها کنترل شود لذا با هماهنگی وزارت کشور مقرر شده هیچ ساخت و سازی در 7 نقطه اعم از رود درهای فرحزاد ، کن ، درکه وحاشیه لواسانات انجام نشود .

20 میلیارد تومان برای جنگل‌کاری حاشیه سد ماملو

معاون عمرانی استانداری تهران از تصویب 20 میلیارد تومان اعتبار برای جنگل کاری حاشیه سد ماملو در دور چهارم سفرهای استانی رئیس جمهوری خبر داد و گفت : جنگلکاری حاشیه تهران تاثیر بسزای در پاکسازی آلودگی خواهد داشت .

محمودی در ادامه جلسه تصریح کرد بسیاری از آلودگیها بر اثر اصطحکاک لاستیک بی کیفیت و آسفالت نامرغوب منتشر میشود لذا باید لاستیک‌های با کیفیت خوب و استاندارد در کارخانجات تولید شود از سوی دیگر برای هر طرحی که در کاهش آلودگی هوا تاثیر گذار باشد حمایت خواهیم کرد به عموان مثال هر جوان ایرانی که بتواند پایه تولید آسفالت را تغییر دهدبا اوهمکاری کامل و کمک می‌کنیم تا طرح تغییر پایه‌های تولید آسفالت را اجرایی کند.

همچنین در این جلسه موضوع ورود موتور سیکلت های برقی به تهران نیز مطرح شد لذا با توجه به اینکه خرید این موتور سیکلت ها هزینه های 2 میلیون تومانی لازم دارد مقرر شد کاهش هزینه خرید این موتور سیکلت ها بررسی و در جلسات بعدی مطرح شود

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه

مدير مرکز خشکسالي سازمان هواشناسي

بارورسازي ابرها بي فايده بود

ايرن- مدير مرکز خشکسالي سازمان هواشناسي با اشاره به طرح بارورسازي ابرها که در برخي مناطق کشور اجرا مي شود: اين طرح سالهاست که در يزد اجرا مي‌شود اما به دليل اينکه براي شرايط اقليمي کشور ما کاربردي ندارد با وجود هزينه هاي بسيار تأثيري در اقليم اين مناطق نداشته است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

عباس رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر در تمام دنيا نحوه برخورد با پديده هاي جوي و اقليمي از رويکرد مديريت بحران به مديريت ريسک تغيير کرده است. اما در ايران به اين موضوع توجه نمي شود و همواره پس از رخداد حادثه و بحران به فکر مديريت مي افتيم که در اغلب مواقع هم کاري از دستمان بر نمي آيد.

 

رنجبر با اشاره به احتمال وقوع خشکسالي در جنوب کشور در سال جاري گفت: اين وضعيت از هم اکنون بايستي در تمام برنامه ريزي هاي کلان کشور مد نظر قرار گيرد. با توجه به اينکه براي مناطق شمالي و شمال غربي هم سازمان هواشناسي ترسالي خاصي پيش بيني نکرده است و بارش ها در حد نرمال است مسئولان نبايد معضل درياچه اروميه را ناديده بگيرند.

 

به اعتقاد رنجبر، برنامه ريزي براي مديريت ريسک پديده هاي جوي نبايد بر اساس طرح هاي تحقيقاتي صرف باشد بلکه بايد اين طرح ها قابليت عملياتي شدن داشته باشند.

 

مدير مرکز خشکسالي سازمان هواشناسي در خصوي طرح ايجاد ناپايداري مصنوعي که از سوي رئيس سازمان محيط زيست چندي پيش براي رفع معضل آلودگي کلان شهرها در شرايط پايداري جوي مطرح شده است گفت: اين طرح نيز ممکن است از جنبه تحقيقاتي مفيد باشد اما به نظر نمي رسد عملياتي باشد و در هيچ کجاي دنيا تا کنون چنين طرحي اجرا نشده است.

 

به گفته رنجبر آلودگي هوا سه جزء اصلي دارد که شامل منبع انتشار، شرايط جوي و دريافت کننده هاست و بسياري از کشور هاي دنيا با آن مواجه هستند اما در هيچ کشوري به غير از ايران به جاي سرمايه گزاري براي مقابله با عوامل انتشار به سرمايه گذاري براي تغيير شرايط جوي نمي پردازند.

 

وي افزود: ساده ترين و عملياتي ترين روش براي کاهش آلاينده ها مهار سورسها و منابع آلاينده است به ويژه در شرايط فعلي که سازمان هواشناسي از حدود يک هفته قبل توانايي اعلام وضعيت جوي را دارد حداقل مي توان به صورت مقطعي منابع انتشار آلاينده ها را کنترل کرد که متآسفانه در کشور ما حتي اين ساده ترين اتفاق هم نمي افتد

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...