High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ عکس در فرمت گیف میباشد برای لود شدن لطفا کمی تحمل بفرمائید تا آخرش رو هم ببینید 36 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ واقعا یه سئوالی مدتیه ذهن منو درگیر کردهاینی که آواتارت داره میخوره رب گوجه فرنگیه؟ لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خیلی باحال بود! با حال بود !!!!!! دارن پسرا رو لخت می کنن !!!! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ از طنز بودن جالب بود مرسی ....ولی همه اینجوری نیستن....... نمیگم ما دخترا فرشته ایم نه...اما هم آدم خوب هست هم بد چه دختر چه پسر...ولی همیشه کاره ما دخترا توو چشمه.. ولی اگه یه پسر در آنه واحد با چند تا دختر باشه مشکلی نیست تازه خوبم هست یا چیزایه دیگه.یه مثال بود.....اگه طرفت خوب باشه پس خوبی هم میبینه :girl_yes2:به نظر من اول باید خودت خوب باشی تا طرف مقابلت باهات خوب باشه.... اونوقت نمیایم بگیم دخترا واسه مادیات با پسرا هستن و پسرا واسه نیازاشون و تفریح... ببخشید فکر کنم زیاد حرف زدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ جالب بود ولی شاید میخواسته بشونه که دوست دارم اون هی پول میداده:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ جالب بود ولی شاید میخواسته بشونه که دوست دارم اون هی پول میداده:ws28::ws28: اولش گل داد دیگه لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ همه چیز عیانه حقیقت بود..... آخه من از چی بگم......... لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ جالب بود:yes: ولی خدائیش نمیشه اینو به همه دخترا تعمیم داد ،چون یک یا دو درصدشون واقعا اینجوری نیستن لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ جالب بود:yes:ولی خدائیش نمیشه اینو به همه دخترا تعمیم داد ،چون یک یا دو درصدشون واقعا اینجوری نیستن عجب جمله فیلسوفانه ای!! مرسی لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ از طنز بودن جالب بود مرسی ....ولی همه اینجوری نیستن.......نمیگم ما دخترا فرشته ایم نه...اما هم آدم خوب هست هم بد چه دختر چه پسر...ولی همیشه کاره ما دخترا توو چشمه.. ولی اگه یه پسر در آنه واحد با چند تا دختر باشه مشکلی نیست تازه خوبم هست یا چیزایه دیگه.یه مثال بود.....اگه طرفت خوب باشه پس خوبی هم میبینه :girl_yes2:به نظر من اول باید خودت خوب باشی تا طرف مقابلت باهات خوب باشه.... اونوقت نمیایم بگیم دخترا واسه مادیات با پسرا هستن و پسرا واسه نیازاشون و تفریح... ببخشید فکر کنم زیاد حرف زدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهش میکنم فرمایشات شما کاملا متین و درست البته الان که سکه شده 2000 تومن دیگه چه فرقی میکنه؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده