کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ حدسم نمی یاد تابلو شد دیگه...من همیشه میگفتما دلنوازو...الان که بود نگفتم... من اون اول خواستم بگم دلنواز نمیدونم چرا نگفتم!!!!!!! باز که منو حدس زدید!!! کدوم این راهنماییها به من میخوره آخه؟؟!!! نکات حاشیهای و امکانات ای جوووووووووووونم امکـــــــــــــــانــــــــــــــــات لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تابلو شد دیگه...من همیشه میگفتما دلنوازو...الان که بود نگفتم... ای جوووووووووووونم امکـــــــــــــــانــــــــــــــــات این امکانات با ما چه کرد!!! به کجا میخوایم بریم؟؟؟ به سمت امکانات راهی هست آیا؟؟؟ نتیجه کی اعلام میشه تو میدونی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ این امکانات با ما چه کرد!!! به کجا میخوایم بریم؟؟؟ به سمت امکانات راهی هست آیا؟؟؟ نتیجه کی اعلام میشه تو میدونی؟ آره لامصب...روز و شب منو ازم گرفته امروز عصری فکر کنم اعلام شه... شهدخت دوباره برد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آره لامصب...روز و شب منو ازم گرفتهامروز عصری فکر کنم اعلام شه... شهدخت دوباره برد کتییییی من میرم درس بخونم از الان به بعد منو انجمن دیدی روتو کن اونور باهام حرف نزن خوب؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من پونصد تا امتحان پشت سر هم دارم کتیییییییییی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کتییییی من میرم درس بخونم از الان به بعد منو انجمن دیدی روتو کن اونور باهام حرف نزن خوب؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من پونصد تا امتحان پشت سر هم دارم کتیییییییییی باشه باشه برو درس بخون... منم یکی بندازه بیرون...:icon_pf (34): منم چیزی به نابودیم نمونده... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چرا من؟:hapydancsmil: من کجا کم میام سایت؟ یه دو روز داشتم درس میخوندم نمیومدم سایت... اخرشم بهم میگن درس نخون فرانه س ... عکسای بچه گیشو تو پروفش ببینید مو نمیزنه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ زهرا این همه حدس زدم یعنی همش غلط بود؟ یعنی فقط حافظه ی تصویریت واسه تشخیص هویتِ من خوب کار میکرد ... شانسه من ... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ قیاف رو نیگاه کن آخه ته خندس بعد به من میجه نخند نه نه نُقلی متین متین اون شلوار زرده لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ چرا من؟:hapydancsmil: من کجا کم میام سایت؟ یه دو روز داشتم درس میخوندم نمیومدم سایت... اخرشم بهم میگن درس نخون فرانه س ... عکسای بچه گیشو تو پروفش ببینید مو نمیزنه دیگه رد گم نکن فایده نداره یعنی فقط حافظه ی تصویریت واسه تشخیص هویتِ من خوب کار میکرد ... شانسه من ... آخه تو دیگه عین الانت بودی...تازه اونم که من دیر گفتم...کلا ندارم حافظه انگار لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دیگه رد گم نکن فایده نداره آخه تو دیگه عین الانت بودی...تازه اونم که من دیر گفتم...کلا ندارم حافظه انگار لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بله خیلی هم خوب... شهدخت خدا بگم چیکارت کنه من میخواستم بحدسم:icon_razz: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ خدا بگم این کروم رو چکار نکنه ... 6 ساعت نقل قول گرفتم ... اشتباهی خارج شد ... :icon_razz: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ خدا بگم این کروم رو چکار نکنه ... 6 ساعت نقل قول گرفتم ... اشتباهی خارج شد ... :icon_razz: زهرا نقل قولا رو بی خیال لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مروری داریم بر حدسیاته دوستان ... آماره بچه درس نخون ها رو در آوردید ... مموشک ؟؟؟؟:hapydancsmil: نچ واااااااااااای نازی چه بانمکه آره ... منم بهش گفتمم... خیلی نازه ... من؟:hapydancsmil:عمه الی؟ مینا ؟(مینی)؟ نچ ونوس نیست؟خواهری خودتی؟ نچ یوحنا ست نچ مگه نیست خواهری؟من که احساس کردم روشنه رنگ چشاش اووووف ... چه دقتی دارییی ... خوشمان آمد .... من چرا نمیشناسمشون ! ؟ زهرا یه کاری بکن اخه ! این پایه کل کلُ واسه همه میگی هااا فلوید نیست ! ؟ با هیچ کدوم از راهنماییات نمیخونه اما گفتم دیگه ! کتایون ایندفه دیگه خودتی راستشو بگو به راهنماییام توجه کن ... sookut,:ws52: نچ خو مثل ویویان عکس بزرگی بده من هیچی نمیدونم ! مگه نمیدونی ؟ چندتا بحدسم شاید تیرم به یه جایی خورد تو تاریکی ! اخه کی میتونه قبل زهرا عضو باشه ! m.arch ! مریم سایلنت ! پاییز امیدوار ! دلنواز ! مَه سیما ! خودم ؟ خودت ؟ اسپایدر من ! وقت خوابمه فکر کنم ! دیگه نبینم 10 تا اسم ردیف کنی ها ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3نمیدوونستم... یوحی؟نه یوحی نیست... arpak, Artiiist, نچ همینجوری ssaraهمینجوری نگاری من که هیچ وقت برنده نمیشم خو چرا به راهنماییام توجه نمیکنی؟ :w02:foroogh نچ سفید برفیه جایزمو بدین برم:hapydancsmil: حدست منو کشته ... سفید برفی دو بار شرکت کرده ... دیگه باید چهره بچگیاش رو حفظ باشی ... اریون؟ نچ وینا نیست!!! نچ کی بود این سری؟ دلنواز ! urbanist?چه قدر حدس زدم این دفعه... نچ F|UID نچ arpak نچ فرانه... نچ سمندون نچ هانیه مامان کتی نیست؟ نچ میلاد نیست با روسری ازش عکس گرفته باشن زهراااااااااا از صبح بیشتر از 4 ساعته دارم برنامه نویسی و پردازش تصویر میکنم یه جایزه بهم بده دیگه یه راهنمایی تپووووول اگه قبلا کسی حدسیده هم که بگو برم سر کارم 2 باره ! سیندخت کهربا سمندون!شیما من سپید کتی فروغ خودت کیهههههههه!!! نچ artiiist نچ ععع...کلن مغزم هنگ کرده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس ایشونه===>Valentina, نچ شقایق... یعنی همه رو حدس زدم نچ مینا نیست؟ نچ متین هم میتونه باشه هانگاری هست پس سارا تی .تبسم شما با این حدسیاتت نشون میدی ، به راهنماییا بسی توجه داری ... آفرین ... Ssara نچ ولی نمیدونم چرا حس میکنم سیما هست آبجی سکوتم تو میتونی من اون روزی رو میبینم که تو درست میگی بالاخره اره احتمال داره دلنواز باشه بیشتر راهنمایی ها میخوره بهش کدوما نمیخوره؟ NEGARi نچ :ws28:نمی دونم اخ به راهنمایی های زهرا اطمینانی نیست مثل این که...من دیگه حدسم نمیاد این دفعه کلی حدس زدم همشم اشتباه به راهنمایی های من اطمینانی نیست؟ حالا که اینقدر همه مطمئن هستنددلنوازه سارا دلنواز!:hapydancsmil: من اون اول خواستم بگم دلنواز نمیدونم چرا نگفتم!!!!!!! باز که منو حدس زدید!!! کدوم این راهنماییها به من میخوره آخه؟؟!!! چرا نگفتی آخه ؟ Atre Baroon:banel_smiley_4: نچ آتــــــــــروس نچ زهرا خودت نچ بلاخره معلوم نشد عکس کیه ؟ دلنواز ... چرا من؟:hapydancsmil: من کجا کم میام سایت؟ یه دو روز داشتم درس میخوندم نمیومدم سایت... اخرشم بهم میگن درس نخون:4564: فرانه س ... عکسای بچه گیشو تو پروفش ببینید مو نمیزنه در طول ترم درس نمی خونی دیگه ... میزاری روزه آخر ...بفرما روزه آخرم درس نخون ... والا بخدا ... قیاف رو نیگاه کن آخه ته خندس بعد به من میجه نخند نه نه نُقلیمتین متین اون شلوار زرده نخند آقا جان ... ----------------------------------------------- خب بروبچ عزییییز ... صاحب عکس دلنواز بانو بودن ... مرسی از اینکه شرکت کردید ... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کتی بازم برنده نشدم حدس شونصدمم بود میگم بیا خودمون تشخیص هویت راه بندازیم حالا کدوم نامردی برنده شد زهرااااااااااااا من تا بهمن میام انجمن . نذار ارزو به دل برم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده