partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اینجا مگه چت رومه؟ حدساتون تمام ؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اینجا مگه چت رومه؟ حدساتون تمام ؟ خودت نیستی؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ واقعا؟من یه جور دیگه فکر میکردم... اممم توضیحش باشه بعد.... اینجا لو میریم!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ urbanist? چه قدر حدس زدم این دفعه... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خودت نیستی؟؟ من درس نخونم ؟ من فعالیت ندارم تو بقیه تالارا ... من قبل از خودم اومدم؟ اصلاً من که قبلاً شرکت کرده بودم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ این اصلا درس نمی خونه به نظرم نکته ی انحرافیه... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ این که رو سری سرش کردین نکته انحرافی نیست شاید پسر باشه با روسری عکس گرفته؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ این که رو سری سرش کردین نکته انحرافی نیست شاید پسر باشه با روسری عکس گرفته؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ زهرا این همه حدس زدم یعنی همش غلط بود؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ زهرا این همه حدس زدم یعنی همش غلط بود؟ بله متاسفانه ... شما مردود شدید ... برید ترم بعدی بیاید ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بله متاسفانه ... شما مردود شدید ... برید ترم بعدی بیاید ... من استعداد شناسایی چهره ندارم... ترم بعدم بیام همینه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هانیه مامان کتی نیست؟ مامی از زهرا قدیمی تر نیست..بعدشم شبیه مامی نیست... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میلاد نیست با روسری ازش عکس گرفته باشن لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ زهراااااااااا از صبح بیشتر از 4 ساعته دارم برنامه نویسی و پردازش تصویر میکنم یه جایزه بهم بده دیگه یه راهنمایی تپووووول اگه قبلا کسی حدسیده هم که بگو برم سر کارم 2 باره ! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میلاد نیست با روسری ازش عکس گرفته باشن عمو گیر دادی به خانواده ی شمعدانیه ما زهراااااااااا از صبح بیشتر از 4 ساعته دارم برنامه نویسی و پردازش تصویر میکنم یه جایزه بهم بده دیگه یه راهنمایی تپووووول اگه قبلا کسی حدسیده هم که بگو برم سر کارم 2 باره ! من حدس زدم مسعود همه رو... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده