bme.masood 5832 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 خب منم نمیدونستم پسره :vahidrk: اخر معلوم نشد پسره یا دختر ! هرکی فهمید به منم بگه
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 کتی جون مسعود اگه خودتی تو پیام خصوصی بگو ، قول میدم تابلو نمیکنم اخه من چرا برنده نمیییشم اون لیست درست کردن مال زمان جوونیا بود که حوصله داشتم و وقت ! الان پیر شدم کتی الان فکر کنم فقط در صورتی میتونم برنده شم که عکس خودم باشه ! خدا بگم این ف.ب ُ چیکار کنه که در هیچ رده سنی ناشناخته نیستم منو که دیدی تو آخه... نکنه توام مثل من حافظه ت ریخته به هم... بیا یه فکری بکنیم زشته فقط من و تو تا حالا نبردیم :ws28: زهرا جونم؛ رشتشو هم بگو خب :hapydancsmil: زهرا جونش رشته شو بگو خب
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 منو که دیدی تو آخه...نکنه توام مثل من حافظه ت ریخته به هم... بیا یه فکری بکنیم زشته فقط من و تو تا حالا نبردیم تو از من چه انتظارایی داری هااا کتی ! من کلا شکل کسی یادم نمیمونه کلا حافظه ندارم فک کنم ! شبا دارم خواب سیگنال و کنترل کننده و صفر و قطب میبینم چه برسه به بیداری ! خب تو عکس بده به زهرا به منم یه ندا بده که برنده بشم دیگه بعد منم عکس میدم که تو برنده بشی . به این معامله خوب
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 تو از من چه انتظارایی داری هااا کتی ! من کلا شکل کسی یادم نمیمونه کلا حافظه ندارم فک کنم ! شبا دارم خواب سیگنال و کنترل کننده و صفر و قطب میبینم چه برسه به بیداری ! خب تو عکس بده به زهرا به منم یه ندا بده که برنده بشم دیگه بعد منم عکس میدم که تو برنده بشی . به این معامله خوب مثل خودمی... باشه معامله ی خوبیه...هستم...فقط حس عکس اسکن کردن نیست...یکی کمکم کنه
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 sookut,:ws52: از تو بعید بودا... سیما از زهرا قدیمی تر نیست محض راهنمایی
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 مثل خودمی...باشه معامله ی خوبیه...هستم...فقط حس عکس اسکن کردن نیست...یکی کمکم کنه خو از ف.ب بردار یه عکسم از من بردار خودت بده زهرا بگو تو 2 دوره پشت سر هم برگذار کنه
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 خو از ف.ب بردار یه عکسم از من بردار خودت بده زهرا بگو تو 2 دوره پشت سر هم برگذار کنه عکس کودکی ندارم تو اف بی که بعدشم ترک کردم مگه نمی دونی...
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 عکس کودکی ندارم تو اف بی کهبعدشم ترک کردم مگه نمی دونی... خو مثل ویویان عکس بزرگی بده من هیچی نمیدونم ! مگه نمیدونی ؟ چندتا بحدسم شاید تیرم به یه جایی خورد تو تاریکی ! اخه کی میتونه قبل زهرا عضو باشه ! m.arch ! مریم سایلنت ! پاییز امیدوار ! دلنواز ! مَه سیما ! خودم ؟ خودت ؟ اسپایدر من ! وقت خوابمه فکر کنم !
from_hell 10964 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 از تو بعید بودا...سیما از زهرا قدیمی تر نیست محض راهنمایی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیدوونستم... یوحی؟نه یوحی نیست... arpak, Artiiist,
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 خو مثل ویویان عکس بزرگی بده من هیچی نمیدونم ! مگه نمیدونی ؟ چندتا بحدسم شاید تیرم به یه جایی خورد تو تاریکی ! اخه کی میتونه قبل زهرا عضو باشه ! m.arch ! مریم سایلنت ! پاییز امیدوار ! دلنواز ! مَه سیما ! خودم ؟ خودت ؟ اسپایدر من ! وقت خوابمه فکر کنم ! نچ اون جوری به 3 سوت تشخیص هویت میشم میره هیجان نداره خوب گفتی ادامه بده... خوابیدی فکر کن بببین چی یادت میاد بنویس...
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 :5c6ipag2mnshmsf5ju3نمیدوونستم... یوحی؟نه یوحی نیست... arpak, Artiiist, هدا خودت نیستی؟ تو چشام نگاه کن...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 فروردین، 2012 زهرا جونش رشته شو بگو خب تو اینجا چیکاره ای؟؟!!! خواهر باید هوای خواهرو داشته باشه :vahidrk:
کتایون 15176 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 تو اینجا چیکاره ای؟؟!!! خواهر باید هوای خواهرو داشته باشه :vahidrk: خب قدرت دست زهراس خواهری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من تنها یه شرکت کننده ام مانند شما دوست عزیز
ارسال های توصیه شده