bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خب منم نمیدونستم پسره :vahidrk: اخر معلوم نشد پسره یا دختر ! هرکی فهمید به منم بگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ کتی جون مسعود اگه خودتی تو پیام خصوصی بگو ، قول میدم تابلو نمیکنم اخه من چرا برنده نمیییشم اون لیست درست کردن مال زمان جوونیا بود که حوصله داشتم و وقت ! الان پیر شدم کتی الان فکر کنم فقط در صورتی میتونم برنده شم که عکس خودم باشه ! خدا بگم این ف.ب ُ چیکار کنه که در هیچ رده سنی ناشناخته نیستم منو که دیدی تو آخه... نکنه توام مثل من حافظه ت ریخته به هم... بیا یه فکری بکنیم زشته فقط من و تو تا حالا نبردیم :ws28: زهرا جونم؛ رشتشو هم بگو خب :hapydancsmil: زهرا جونش رشته شو بگو خب لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ منو که دیدی تو آخه...نکنه توام مثل من حافظه ت ریخته به هم... بیا یه فکری بکنیم زشته فقط من و تو تا حالا نبردیم تو از من چه انتظارایی داری هااا کتی ! من کلا شکل کسی یادم نمیمونه کلا حافظه ندارم فک کنم ! شبا دارم خواب سیگنال و کنترل کننده و صفر و قطب میبینم چه برسه به بیداری ! خب تو عکس بده به زهرا به منم یه ندا بده که برنده بشم دیگه بعد منم عکس میدم که تو برنده بشی . به این معامله خوب لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ تو از من چه انتظارایی داری هااا کتی ! من کلا شکل کسی یادم نمیمونه کلا حافظه ندارم فک کنم ! شبا دارم خواب سیگنال و کنترل کننده و صفر و قطب میبینم چه برسه به بیداری ! خب تو عکس بده به زهرا به منم یه ندا بده که برنده بشم دیگه بعد منم عکس میدم که تو برنده بشی . به این معامله خوب مثل خودمی... باشه معامله ی خوبیه...هستم...فقط حس عکس اسکن کردن نیست...یکی کمکم کنه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ sookut,:ws52: از تو بعید بودا... سیما از زهرا قدیمی تر نیست محض راهنمایی لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ مثل خودمی...باشه معامله ی خوبیه...هستم...فقط حس عکس اسکن کردن نیست...یکی کمکم کنه خو از ف.ب بردار یه عکسم از من بردار خودت بده زهرا بگو تو 2 دوره پشت سر هم برگذار کنه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خو از ف.ب بردار یه عکسم از من بردار خودت بده زهرا بگو تو 2 دوره پشت سر هم برگذار کنه عکس کودکی ندارم تو اف بی که بعدشم ترک کردم مگه نمی دونی... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ عکس کودکی ندارم تو اف بی کهبعدشم ترک کردم مگه نمی دونی... خو مثل ویویان عکس بزرگی بده من هیچی نمیدونم ! مگه نمیدونی ؟ چندتا بحدسم شاید تیرم به یه جایی خورد تو تاریکی ! اخه کی میتونه قبل زهرا عضو باشه ! m.arch ! مریم سایلنت ! پاییز امیدوار ! دلنواز ! مَه سیما ! خودم ؟ خودت ؟ اسپایدر من ! وقت خوابمه فکر کنم ! لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ از تو بعید بودا...سیما از زهرا قدیمی تر نیست محض راهنمایی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیدوونستم... یوحی؟نه یوحی نیست... arpak, Artiiist, لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خو مثل ویویان عکس بزرگی بده من هیچی نمیدونم ! مگه نمیدونی ؟ چندتا بحدسم شاید تیرم به یه جایی خورد تو تاریکی ! اخه کی میتونه قبل زهرا عضو باشه ! m.arch ! مریم سایلنت ! پاییز امیدوار ! دلنواز ! مَه سیما ! خودم ؟ خودت ؟ اسپایدر من ! وقت خوابمه فکر کنم ! نچ اون جوری به 3 سوت تشخیص هویت میشم میره هیجان نداره خوب گفتی ادامه بده... خوابیدی فکر کن بببین چی یادت میاد بنویس... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3نمیدوونستم... یوحی؟نه یوحی نیست... arpak, Artiiist, هدا خودت نیستی؟ تو چشام نگاه کن... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ زهرا جونش رشته شو بگو خب تو اینجا چیکاره ای؟؟!!! خواهر باید هوای خواهرو داشته باشه :vahidrk: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من میگم ونوسههههه ینی میشه من برنده شم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ تو اینجا چیکاره ای؟؟!!! خواهر باید هوای خواهرو داشته باشه :vahidrk: خب قدرت دست زهراس خواهری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من تنها یه شرکت کننده ام مانند شما دوست عزیز لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ همینجوری ssara همینجوری نگاری من که هیچ وقت برنده نمیشم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هدا خودت نیستی؟ تو چشام نگاه کن... تو مگه منو ندیدی؟؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سفید برفیه جایزمو بدین برم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده