M@hya 1123 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ روستای میمند شهر بابك در استان کرمان قرار دارد و جزو هفت روستای عجیب کشورمان مي باشد و بي شك يكي از باستاني ترين سكونتگاه هاي بشر در جهان است كه از دوازده هزار سال پيش تاكنون همچنان پا برجاست و به حیات خود ادامه مي دهد ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایی از داخل یکی از خانه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی دیزاین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ورودی خانه های روستای صخرای میمند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساکنان روستا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 46 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ در عین زیبایی ولی واقعا سخته زندگی تو همچین خونه هایی 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ راستی اینا اینترنت پر سرعت دارن ؟ 3 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ در عین زیبایی ولی واقعا سخته زندگی تو همچین خونه هایی اره واقعااا سخته...قناعت و ساده زندگی کردن تو زندگیشون کاملااا پیداس..... برا ادم کوچولوهاس گویا نه ...فک نمیکنم!!!!عکس یکی مونده به آخرو نگاه کن...آدماش کوچولو نیستن!!!!! راستی اینا اینترنت پر سرعت دارن ؟ آره....ازکجا فهمیدی؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آره....ازکجا فهمیدی؟؟؟؟ اخه هر چی سرعته دادن به اونا 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ چه جالب...تو دوران انفجار تکنولوژی اینا چقدر بدوی زندگی می کنن... 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من دلم میخواد مثه اونا زندگی کنم ولی بدوی تر از اینو بیشتر دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ اگه اشتباه نکنم قبلا تو یه مجله راجع بهشون خوندم ابعاد درو ارتفاع سقفم زیاد نیس،یعنی نرمال نیس 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ چه جالب ...ولی چه جوری ساختنش؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بریم زن از اینجا بگیریم اخه زن زندگین خدایی بببین کجا زندگی می کنن! یک واحد اپارتمام نمی خوان لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چه جالب ...ولی چه جوری ساختنش؟؟؟؟؟؟؟ اين روستا تا حدودي با روستاي كندوان مشابهت داره و مردم با تيشه داخل كوه هارو كندن و توش ساكن شدن لینک به دیدگاه
saeghe.n 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من کرمانیم و هفته پیش اتفاقا همایش درباره ی اینجور روستاها بود تو ماهان" اولین همایش معماری دستکند" رفتیم دیدیمش واقعا شاهکاره همش بادست کنده شده تو دل صخره ها واسه همین میگن معماری دست کند البته متاسفانه تو راه برگشت ازمیمند چندتا ازهمکلاسیامون که خودشون اومده بودن تصادف کردن و متاسفانه 3نفراز بچه های معماری فوت کردن و جالب اینجاس نه تنها تو اخبار اعلام نکردن بلکه تو سایت خبر نوشتن این بچه ها از بچه های همایش نبودن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده