M@hya 1123 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 روستای میمند شهر بابك در استان کرمان قرار دارد و جزو هفت روستای عجیب کشورمان مي باشد و بي شك يكي از باستاني ترين سكونتگاه هاي بشر در جهان است كه از دوازده هزار سال پيش تاكنون همچنان پا برجاست و به حیات خود ادامه مي دهد ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایی از داخل یکی از خانه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی دیزاین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ورودی خانه های روستای صخرای میمند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساکنان روستا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 46
M@hya 1123 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2012 در عین زیبایی ولی واقعا سخته زندگی تو همچین خونه هایی اره واقعااا سخته...قناعت و ساده زندگی کردن تو زندگیشون کاملااا پیداس..... برا ادم کوچولوهاس گویا نه ...فک نمیکنم!!!!عکس یکی مونده به آخرو نگاه کن...آدماش کوچولو نیستن!!!!! راستی اینا اینترنت پر سرعت دارن ؟ آره....ازکجا فهمیدی؟؟؟؟ 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 آره....ازکجا فهمیدی؟؟؟؟ اخه هر چی سرعته دادن به اونا 3
سـارا 20071 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 چه جالب...تو دوران انفجار تکنولوژی اینا چقدر بدوی زندگی می کنن... 4
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 من دلم میخواد مثه اونا زندگی کنم ولی بدوی تر از اینو بیشتر دوس دارم 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 اگه اشتباه نکنم قبلا تو یه مجله راجع بهشون خوندم ابعاد درو ارتفاع سقفم زیاد نیس،یعنی نرمال نیس 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بریم زن از اینجا بگیریم اخه زن زندگین خدایی بببین کجا زندگی می کنن! یک واحد اپارتمام نمی خوان
Cinderella 9897 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چه جالب ...ولی چه جوری ساختنش؟؟؟؟؟؟؟ اين روستا تا حدودي با روستاي كندوان مشابهت داره و مردم با تيشه داخل كوه هارو كندن و توش ساكن شدن
saeghe.n 29 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 من کرمانیم و هفته پیش اتفاقا همایش درباره ی اینجور روستاها بود تو ماهان" اولین همایش معماری دستکند" رفتیم دیدیمش واقعا شاهکاره همش بادست کنده شده تو دل صخره ها واسه همین میگن معماری دست کند البته متاسفانه تو راه برگشت ازمیمند چندتا ازهمکلاسیامون که خودشون اومده بودن تصادف کردن و متاسفانه 3نفراز بچه های معماری فوت کردن و جالب اینجاس نه تنها تو اخبار اعلام نکردن بلکه تو سایت خبر نوشتن این بچه ها از بچه های همایش نبودن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال های توصیه شده