رفتن به مطلب

جلو تلفات و ضایعات زندگیمان را بگیریم .

ارسال های توصیه شده

دیشب یک دقیقه تاخیر داشتم وقتی رسیدم سرویس شرکت رفته بود مجبور شدم پیاده برم سر خیابون ، وقتی رسیدم کسی جز من نبود منتظر ماشین بودم یه پژو بوق زد و بعد مسیرش را منحرف کرد که وایسه یک دفعه از فرعی یه پراید نوک مدادی تو اون تاریکی یهوو وارد مسیر اصلی شد و مستقیم رفت سمت در عقب پژو و بعد صدای برخورد بووووف... از دید من مقصر هر دو تا بودن البته نور کم و تقریبا هیچ خیابون هم دلیل بر علت شد البته صدمه جسمی به کسی نرسید اون دوتا راننده که پیاده شدن و داشتن با هم بحث و سر و صدا میکردن من برا یه تاکسی دست بلند کردم اونم ایستاد سوار شدم و رفتم دیگه نمیدونم چی شد .

ولی به نظرم بعد از من پلیس راهنمایی رانندگی اومده کروکی کشیده و نهایتا مقصر پیدا شده شاید راننده پژو شاید هم پراید ولی به نظرم هیچ کدوم از این اتفاقات رخ نمی داد اگر یک دقیقه تاخیر نداشتم .

زندگی ما پر از ضایعات کوچک و بزرگ هست که با جلوگیری از انها خود به خود جلو خیلی از اتفاقات و مصرف های بیهوده و ناخواسته، هم برای خودمون هم برای دیگران گرفته میشه ضایعاتی مثل همین یک دقیقه تاخیر ساده.

• Like 20
لینک به دیدگاه

بابا دیگه به سازمان راه که یارانه نمیدن

نکنه توقع دارین براتون تو شب چراغ های خیابون ها رو روشن کنن

صبر کنید برق اتمی بیاد تو شبکه بعد براتون چراغونی می کنیم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا دیگه به سازمان راه که یارانه نمیدن

نکنه توقع دارین براتون تو شب چراغ های خیابون ها رو روشن کنن

صبر کنید برق اتمی بیاد تو شبکه بعد براتون چراغونی می کنیم!

مثلا همين سيگار كشيدن يه نوع تلفات هست گاهي وقتا ادم براي ثروتمند شدن اول بايد ثروت هاش را از دست نده بعد به فكر به دست اوردن ثروت بيشتر باشه هيچ ثروتي هم بزرگتراز داشتن سلامتي نيست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

مثلا من که مدت طولانی تو نت میمونم و میچرخم از کلی کارام و درسام عقب میفتم. میام فقط واسه نهایتش نیم ساعت ولی چند ساعت میمونم. ترم قبل معدلم فقط واسه اینکه شب امتحان مثل این ترم به جای درس خووندن تو نت میچرخیدم کم شد. کلی کتاب و فیلم و مجله واسه خووندن دارم که همه ش به خاطر نت گذاشتم کنار، کلی جاهای تفریحی میتونستم برم که به خاطر نت نرفتم. در حالی که به راحتی میتوونم این اعتیاد رو ترک کنم. امتحان کردم و دیدم میتوونم در حالی که انگار علاقه ای ندارم رویه م رو تغییر بدم.

• Like 9
لینک به دیدگاه
مثلا همين سيگار كشيدن يه نوع تلفات هست گاهي وقتا ادم براي ثروتمند شدن اول بايد ثروت هاش را از دست نده بعد به فكر به دست اوردن ثروت بيشتر باشه هيچ ثروتي هم بزرگتراز داشتن سلامتي نيست.

دقیقا حق با شما است, اما تا کسی سیگار نمی کشید و نمی دونست سیگار عامل اصلی مرگ و زندگی است اون وقت نمی دونستیم آیا وافعا سیگار به سلامتی و جیب ضرر میزنه یا نه؟

که هنوز این مساله بر بزرگان حتی مسجل نشده است, چه به رسه به من دوست گلم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • اضافه کردن...