رفتن به مطلب

آینده‌ای که می‌خوای یعنی میشه؟

ارسال های توصیه شده

خب اخه همه چی که کار نیست...می فهمم حسی که داری رو اما شرایط برای همه یکسان نیست...الان اون قدر اوضاع اقتصادی تو جامعه داغونه که حتی اگه یه کار خوبم داشته باشی هیچ ضمانتی برای ادامه اش وجود نداره...می خوام بگم همه مثل همن دردها کم و بیش مشترکه حالا با تفاوت هایی..اما این که کم بیاریم و با خودمون درگیر بشیم بدترین راهه....

تو یکم این حمیدو نصیحت کن...من که هر چی میگم تو گوشش نمیره فقط و فقط به قول تو با خودش درگیر میشه :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 184
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو یکم این حمیدو نصیحت کن...من که هر چی میگم تو گوشش نمیره فقط و فقط به قول تو با خودش درگیر میشه :banel_smiley_4:

آخه حیفه به خدا..جوونای ما به جای این که قوی شن و سعی کنن مبارزه کنن تا به چیزی که میخوان برسن افسرده میشن...باورت میشه غصه ام میگیره این همه انرژی تو این خاک الکی الکی داره از دست میره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه حیفه به خدا..جوونای ما به جای این که قوی شن و سعی کنن مبارزه کنن تا به چیزی که میخوان برسن افسرده میشن...باورت میشه غصه ام میگیره این همه انرژی تو این خاک الکی الکی داره از دست میره...

منم همینطور...واقعا حیف اینهمه انرژی و استعداد :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سه تا از پسرامون که قهر کردن رفتن :hanghead:بقیشون هم ناراحتو دپن! یا درس می‌خونن! میان نظر میدن ولی‌ بحث نمیکنن دیگه...

من آینده برام فقط تو اون دو تا حالت اول که گفتی‌ قابل تصوره یعنی چیزی که می‌خوام یا چیزایی که غیر قابل کنترل من پیش بیاد سومی‌ رو نمیدونم چه جوری میشه تصور کرد!!! سومی‌ حالت پیش بینی‌ منطقی‌ داره...

ئععع کمبوده بازم ؟! از این به بعد واسه شرکت تو تاپیکاتون پول میگیرم پس! :ws3:(حمید این همه فرصت شغلی هست نمیبینی؟! :whistle:)

خب سومی رو چرا نشه تصور کرد ؟ مثلا تو الان راحت میتونی تصور کنی 3 سال دیگه احتمالا فارغ التحصیل شدی یا مثلا تورم تا اون موقع به 40-50درصد میرسه...خیلی چیزارو میشه با احتمال بالا پیش بینی کرد :ws38:

هفته پیش دوستم داشت ده ملیون تومن دلار میخرید

میگفت بعد اینکه یه دور بازار رو پرسیدم ده دقیقه بعدش برگشتم فروشنده اولی تا از اون بخرم ...ددیم تو عرض ده دقیقه قیمتا کشیده بالا و من 189 هزار تومن ضرر کرده ام

چه آینده ای؟

چه کشکی برادران؟

جیگر در هر صورت آینده میاد قیمت دلار که نمیتونه جلوی گذر زمانو بگیره باید با همین شرایط داغون آینده رو تصور کنی :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اخه همه چی که کار نیست...می فهمم حسی که داری رو اما شرایط برای همه یکسان نیست...الان اون قدر اوضاع اقتصادی تو جامعه داغونه که حتی اگه یه کار خوبم داشته باشی هیچ ضمانتی برای ادامه اش وجود نداره...می خوام بگم همه مثل همن دردها کم و بیش مشترکه حالا با تفاوت هایی..اما این که کم بیاریم و با خودمون درگیر بشیم بدترین راهه....

نه.همه مثل هم نیستن.من فرق میکنم.اینم بدخبتی منه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من با خودم درگیر نیستم.زندگی با من درگیره

• Like 2
لینک به دیدگاه
من با خودم درگیر نیستم.زندگی با من درگیره

زندگی با همه درگیره..هر کی به یه نحوی...اصلا هم نمیشه مشکلات رو با هم قیاس کرد..فقط واکنش ادمهاست که تعیین کننده است و اینده رو میسازه

• Like 3
لینک به دیدگاه
زندگی با همه درگیره..هر کی به یه نحوی...اصلا هم نمیشه مشکلات رو با هم قیاس کرد..فقط واکنش ادمهاست که تعیین کننده است و اینده رو میسازه

شعار،شعار،شعار.خسته شدم بس که حرفایی که خودم به بقیه زدم و دارم میشنوم.خستم

• Like 3
لینک به دیدگاه

از اونجایی که من پیشگو نیستم باطبع نمی تونم رویایی فکر نکنم! راستش آینده ای که برام اهمییت داره بیشتر از جنبه ی شغلی و مادیه! دغ دغ های دیگه هم هست,اما زیاد برام مهم نیست. فعلا فقط دلم می خواد در چند سال آینده انقدر پول در بیارم که بتونم خودم یه شرکت احداث کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
آینده رو تصور کنید....

چی‌ می‌بینید؟

برای خودتون چه آینده‌ای تصور می‌کنید؟

هرچقدر خودتون میخواید جلو بریدو تصور کنید(سه سال پنج سال ده سال جلوتر...)

تصورتون از حقیقت آینده تون چیه؟ کجایین؟ چه شرایطی دارین؟ امکاناتتون چیه؟این امکانات در چه سطحیه؟

سعی‌ کنید واقعیت رو ببینید رؤیایی نباشه... تصوری حقیقی‌ از آینده.

آینده ما از رویهامو سرچشمه میگیره!

و اون چیزیایی رو که دوست داریم در آینده خودمونُ اونجورتصور میکنیم!

و اگر خودمون بخوایم میشه!!!

فرقی نمی کنه اینجا اونجا و کجا؟!

مهم اینه که بخوایم! و برای رسیدنش باید خیلی تلاش کرد!:ws50:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کدوم امکانات؟تنها امکاناتی که ما داریم خودمونه.بخدا نمیدونم اگه مثلا تو یه خانواده بودم که وضع مالیش خوب نبود چیکار میکردم.خدا رو شکر که بابام هست.اما خیلی بهش وابسطه شدیم.به کی بگم که 24 سالمه هنوز 1 ریال درنیاوردم؟من کار میخوام.ای مرگ بر من

مگه رشتت نفت نیست؟؟:hanghead:

این همه نفت و حفاری استخدام دارن...

دو ماه پیش هم استخدام داشت....

نخبه نیستی؟معدلت بالا بوده؟اگر معدلت بالا باشه نفت راحت قبول میکنه...

تو این سایت اگر دوست داشتی شرایطت و معدلت و تخصصت رو وارد کن...یکی از سایتهای نفت هست...اما همش انگلیسی باید بنویسی..اگر رزومه هم داری پیوست کن...http://www.odcc.ir/careers.aspx?name=Careers&code=8

اگر سربازی نرفتی...و آشنا داری بتونی نفت امریه بگیری...خیلی خوب میشه....:hanghead:

ناراحت نباش....همه با هم بیکااارن....اگر بیکار نبودیم که الان ساعت 2 شب اینجا نبودیم....

• Like 4
لینک به دیدگاه
ئععع کمبوده بازم ؟! از این به بعد واسه شرکت تو تاپیکاتون پول میگیرم پس! :ws3:(حمید این همه فرصت شغلی هست نمیبینی؟! :whistle:)

خب سومی رو چرا نشه تصور کرد ؟ مثلا تو الان راحت میتونی تصور کنی 3 سال دیگه احتمالا فارغ التحصیل شدی یا مثلا تورم تا اون موقع به 40-50درصد میرسه...خیلی چیزارو میشه با احتمال بالا پیش بینی کرد :ws38:

جیگر در هر صورت آینده میاد قیمت دلار که نمیتونه جلوی گذر زمانو بگیره باید با همین شرایط داغون آینده رو تصور کنی :ws37:

زدن تاپیک دستورش از بالا صادر شده :whistle:وگرنه من تاپیک نمی‌زنم که...

من سه سال دیگه اگه فارغ التحصیل شدم انجمن یه شب شام مهمون من :biggrin:

واقعا فک می‌کنم نمیشه پیش بیینی کرد یعنی من واسه خودمو نمیتونم... می‌تونم فک کنم میخوام که چی‌ بشه ولی‌ وقتی‌ سه سال پیشو در نظر میگیرم که چی‌ می‌خواستم سه سال بعد بشه ولی‌ اصلا اون چیزی که فک می‌کردم نشده...

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه.همه مثل هم نیستن.من فرق میکنم.اینم بدخبتی منه.

اصلا گیریم که فرق هم داری یه فرق بزرگ این کجاش بده...تو می تونی ازین تفاوت استفاده کنی تا نشون بدی مثل خیلی از ادمایی که میگی باهاشون فرق داری زود کم نمیاری...اگه متفاوتی باید این اتفاقاتی که تو زندگی میفته رو بپذیری...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا گیریم که فرق هم داری یه فرق بزرگ این کجاش بده...تو می تونی ازین تفاوت استفاده کنی تا نشون بدی مثل خیلی از ادمایی که میگی باهاشون فرق داری زود کم نمیاری...اگه متفاوتی باید این اتفاقاتی که تو زندگی میفته رو بپذیری...

هر اتفاقی رو که نمیشه پذیرفت

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر اتفاقی رو که نمیشه پذیرفت

من نمیگم بپذیر و شکایت نکن میگم کم نیار...خسته نشو...خودتو نباز...اینا آفته واسه زندگی...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
آینده ای که میخوام یعنی میشه؟!!!!!!!

حالا که فکر می کنم انگار باید دقیق تر و با دید بازتر بهش نگاه کنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اصن میرزه به هزنیه اش؟؟تو چی باید تجدید نظر کرد به نظرت؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصن میرزه به هزنیه اش؟؟تو چی باید تجدید نظر کرد به نظرت؟

می دونی فروغ این که از وقت و انرژی و جوونیت مایه بذاری و بعد به اون امکاناتی که میخوای نرسی یه حرفه این که یه مشت ادم از خدا بی خبر سر راهت سنگ بندازن و برن یه حرف دیگه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...