کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هییییییییییییی بی انوشه هرگز ! اوهومممممممممممممم سپیده ام نیست که...تشکر می کنه میره... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نگار اشکمو درآوردی اصل و فرع انگار باهم تناقض دارن...این که هست اون نیست، اون که هست این نیست وای سپید کجا بودی تو دقیقا حس میکنی من چی میگم یعنی ته ته عذابه... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بحث تنوع طلبی شد یه چیزی بگم این جا از یه ادم بسیار بسیار دنیا دیده ای که خیلی خیلی قبولش دارم شنیدم اینو...این که میگم یه پیرمرد حدود 80 سالس دکترای کشاورزی داره اصلا یه قند و عسلیه... یه بار خیلی عصبانی بودم بهش گفتم چرا مردا تو یه سری زمینه ها این قدر تنوع طلب و پست میشن اون قدر که گاهی پیش میاد یه زن پیش خودش بگه کاش حداقل با یکی بهتر از من رابطه برقرار میکرد...یعنی چه جوری ممکنه یه چیز بهتر رو داشته باشی و بری سراغ یه چیز کمتر... بهم گفت نمی تونی این خاصیت ذاتی آدم ها رو از بین ببری..زن ها به مرور خودشون رو عوض کردن جوری که گاهی بعضی هاشون به طرز غیر قابل باوری این حس توشون نابود شده اما مردا درصد بالاییشون نمیخوان که از این قضیه فاصله بگیرن...تو به عنوان یه زن یا باید بپذیری که اون قدر متنوع باشی که یکی رو اسیر کنی یا این که روحتو اون قدر بزرگ کنی که اگه یه چنین اتفاقی افتاد بتونی ببخشی... هدف از این حرفم اصلا جنبه ی جنسیتی ماجرا نبود..میشه بسطش داد به موضاعات دیگه... ممکنه حرف درستی زده باشه ولی من لجم میگیره! تحقیر امیزه اخه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اوهومممممممممممممم سپیده ام نیست که...تشکر می کنه میره... سپیده داره میمیره وای سپید کجا بودی تو دقیقا حس میکنی من چی میگم یعنی ته ته عذابه... یادته چقد عذاب کشیدم؟ یادته؟ یادته چقدر درددل کردم باهات هییییییییییییی بی انوشه هرگز ! منم دلم انوشه میخواد 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بحث تنوع طلبی شد یه چیزی بگم این جا از یه ادم بسیار بسیار دنیا دیده ای که خیلی خیلی قبولش دارم شنیدم اینو...این که میگم یه پیرمرد حدود 80 سالس دکترای کشاورزی داره اصلا یه قند و عسلیه... یه بار خیلی عصبانی بودم بهش گفتم چرا مردا تو یه سری زمینه ها این قدر تنوع طلب و پست میشن اون قدر که گاهی پیش میاد یه زن پیش خودش بگه کاش حداقل با یکی بهتر از من رابطه برقرار میکرد...یعنی چه جوری ممکنه یه چیز بهتر رو داشته باشی و بری سراغ یه چیز کمتر... بهم گفت نمی تونی این خاصیت ذاتی آدم ها رو از بین ببری..زن ها به مرور خودشون رو عوض کردن جوری که گاهی بعضی هاشون به طرز غیر قابل باوری این حس توشون نابود شده اما مردا درصد بالاییشون نمیخوان که از این قضیه فاصله بگیرن...تو به عنوان یه زن یا باید بپذیری که اون قدر متنوع باشی که یکی رو اسیر کنی یا این که روحتو اون قدر بزرگ کنی که اگه یه چنین اتفاقی افتاد بتونی ببخشی... هدف از این حرفم اصلا جنبه ی جنسیتی ماجرا نبود..میشه بسطش داد به موضاعات دیگه... راستش من از تنوع طلبی حرف میزنم ولی خیانت رو هرگز قبول نمیکنم اینکه با یکی باشی بعد همزمان بخوای حس تنوع طلبی یا شبیه این رو داشته باشی... نه اصلا! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ممکنه حرف درستی زده باشه ولی من لجم میگیره! تحقیر امیزه اخه اوهوم ...وحشتناکه... دیدم که میگم...اما انگار اگه نخوایم باور کنیم بدتر و بیشتر عذاب میکشیم... سپیده داره میمیره چرااااااااااااااااااااا؟ من به تو اطمینان دادم که... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ راستش من از تنوع طلبی حرف میزنم ولی خیانت رو هرگز قبول نمیکنم اینکه با یکی باشی بعد همزمان بخوای حس تنوع طلبی یا شبیه این رو داشته باشی... نه اصلا! دقیقا همینه نگار تمام اتفاقاتی که گوشه و کنار میفته به خاطر آزاد گذشتن همین حس تنوع طلبیه...چون هر ادمی تو یه رابطه فقط به جای خودش می تونه تصمیم بگیره... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سپیده داره میمیره یادته چقد عذاب کشیدم؟ یادته؟ یادته چقدر درددل کردم باهات منم دلم انوشه میخواد یادمه... خودمم دردشو کشیدم درکت میکنمممم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هفته پیش دوستم داشت ده ملیون تومن دلار میخرید میگفت بعد اینکه یه دور بازار رو پرسیدم ده دقیقه بعدش برگشتم فروشنده اولی تا از اون بخرم ...ددیم تو عرض ده دقیقه قیمتا کشیده بالا و من 189 هزار تومن ضرر کرده ام چه آینده ای؟ چه کشکی برادران؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هفته پیش دوستم داشت ده ملیون تومن دلار میخرید میگفت بعد اینکه یه دور بازار رو پرسیدم ده دقیقه بعدش برگشتم فروشنده اولی تا از اون بخرم ...ددیم تو عرض ده دقیقه قیمتا کشیده بالا و من 189 هزار تومن ضرر کرده ام چه آینده ای؟ چه کشکی برادران؟ به رویاهات فکر کن 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ به رویاهات فکر کن لطفا یکمی بلندتر بزار همه بشنون :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ لطفا یکمی بلندتر بزار همه بشنون:icon_pf (34): بعضیا یه جوری حرف میزنن که فقط بعضیا بشنون بعضیا هم فقط حرف بعضیا رو میشنون ما هرچقدر گوش تیز کنیم و هرچقدر داد بزنیم نه میتونیم بشنویم نه بشنوونیم :icon_razz: دارم چرت میگم، دارم چرت میگم 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بعضیا یه جوری حرف میزنن که فقط بعضیا بشنونبعضیا هم فقط حرف بعضیا رو میشنون ما هرچقدر گوش تیز کنیم و هرچقدر داد بزنیم نه میتونیم بشنویم نه بشنوونیم :icon_razz: دارم چرت میگم، دارم چرت میگم عدیدم زیاد فکرتو مشغول میکنی :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ عدیدم زیاد فکرتو مشغول میکنی :biggrin: من در یاس فلسفی به سر میبرم (جیمی نوترون رحمت الله) 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مطمئنا آینده همونیه که ما الان داریم فکرشو می کنیم من 6 سال دیگه رو می بینم تازه استاد یکی از دانشگاه های تبریز شده ام ولی هی تو کلاس سوتی میدم واسه خرید یه خونه اقدام کرده ام، ولی پس انداز و دارایی آنچنانی ندارم ولی به مرور خودمو از همه لحاظ می سازم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اینده خوبه ولی من چیز روشنی توش نمیبینم سعی میکنما ولی نمیشه منم گفتم بیخیال دم و بچسبیم اینم از دست ندیم ولی دوست دارم تو اینده یکم این مشکلات کاریم کم بشه تفریحم زیاد ببینیم میشه یانه 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه سوال برام پیش اومده چی باید پیش بیاد که با وجود اینکه از امکانات فعلی راضی هستیم یا مشکل خاصی باهاشون نداریم ، امکانات دیگه ای رو طلب میکنیم به خصوص وقتی برتری ای بین این دو وجود نداره و یا گاهی حتی امکانات موجود بهتر هم هستن؟ کدوم امکانات؟تنها امکاناتی که ما داریم خودمونه.بخدا نمیدونم اگه مثلا تو یه خانواده بودم که وضع مالیش خوب نبود چیکار میکردم.خدا رو شکر که بابام هست.اما خیلی بهش وابسطه شدیم.به کی بگم که 24 سالمه هنوز 1 ریال درنیاوردم؟من کار میخوام.ای مرگ بر من 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کدوم امکانات؟تنها امکاناتی که ما داریم خودمونه.بخدا نمیدونم اگه مثلا تو یه خانواده بودم که وضع مالیش خوب نبود چیکار میکردم.خدا رو شکر که بابام هست.اما خیلی بهش وابسطه شدیم.به کی بگم که 24 سالمه هنوز 1 ریال درنیاوردم؟من کار میخوام.ای مرگ بر من چرا آخه؟ فقط برای این که هیچ در امدی نداشتی...آدمای بالای 30 سال تو این جامعه دارن از جیب پدرشون میخورن...نباید خودتو سرزنش کنی..هیچکس این جا نباید خودشو سرزنش کنه... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ چرا آخه؟فقط برای این که هیچ در امدی نداشتی...آدمای بالای 30 سال تو این جامعه دارن از جیب پدرشون میخورن...نباید خودتو سرزنش کنی..هیچکس این جا نباید خودشو سرزنش کنه... ادم 18 ساله هم هست که کار میکنه.24 سالمه یعنی نصف عمرم رو زندگی کردم و هنوز هیچ غلطی نکردم.به قول سهیل در حال حاضر به هیچ دردی نمیخورم تو این دنیا.اگه بشینیم بگیم ادم 30 ساله بیکاره که هیچ.ادما فرق میکنن.هر کس یه چیزایی میخواد تو زندگیش.من یک قدم که برنداشتم هیچ 100 قدم هم رفتم عقب.مزخرف مزخرف.زندگی مزخرف شده.همه چی مزخرف شده.ای بابا به امکاناتتون برسید زهر نشده تو دهنتون 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ادم 18 ساله هم هست که کار میکنه.24 سالمه یعنی نصف عمرم رو زندگی کردم و هنوز هیچ غلطی نکردم.به قول سهیل در حال حاضر به هیچ دردی نمیخورم تو این دنیا.اگه بشینیم بگیم ادم 30 ساله بیکاره که هیچ.ادما فرق میکنن.هر کس یه چیزایی میخواد تو زندگیش.من یک قدم که برنداشتم هیچ 100 قدم هم رفتم عقب.مزخرف مزخرف.زندگی مزخرف شده.همه چی مزخرف شده.ای بابا به امکاناتتون برسید زهر نشده تو دهنتون خب اخه همه چی که کار نیست...می فهمم حسی که داری رو اما شرایط برای همه یکسان نیست...الان اون قدر اوضاع اقتصادی تو جامعه داغونه که حتی اگه یه کار خوبم داشته باشی هیچ ضمانتی برای ادامه اش وجود نداره...می خوام بگم همه مثل همن دردها کم و بیش مشترکه حالا با تفاوت هایی..اما این که کم بیاریم و با خودمون درگیر بشیم بدترین راهه.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده