کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آمریکایی ها مشکلشون اینه که 18 ساله بشن و بتونن از زندگی لذت ببرنماها مشکلمون اینه که بدبختی بکشیم درد بکشیم مثله خر درس بخونیم سگ دو بزنیم پول در بیاریم پس انداز کنیم بعد بتونیم بریم مسافرت و چند روزی از زندگی لذت ببریم، که تا اون موقع یه زن داری و 3 تا بچه بری سوریه زیارت سنگین تری آخه چی تو این آینده ببینم من شاید برای خیلیا صرف پولدار شدن و صاحب پست و مقام شدن هدف باشه، ولی هدف من فقط لذت بردن از این چند روز زندگی هست؛ حتی با بی پولی و کم پولی و بدون قدرت و مقام و پست ولی تو این خراب شده مگه میشه؟ این که میگی دقیقا مشکل ایرانی هاست... همیشه لذت بردن از زندگی رو واگذار می کنیم به سال های بعد...و اگه دقت کنی این فرهنگ از مادر پدرامون به ما رسیده که حالا کلی زندگی پیش روته ولی حقیقتش اینه که مگه ما کلا چی هستیم که این قدر خودمونو و زندگیمونو جدی میگیریم...اما واقعا این جا هیچ وسیله ای برای لذت بردن فراهم نیست... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه سوال برام پیش اومده چی باید پیش بیاد که با وجود اینکه از امکانات فعلی راضی هستیم یا مشکل خاصی باهاشون نداریم ، امکانات دیگه ای رو طلب میکنیم به خصوص وقتی برتری ای بین این دو وجود نداره و یا گاهی حتی امکانات موجود بهتر هم هستن؟ 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سه شنبه یه امتحان سه واحدی, پنج شنبه یه سه واحدی, شنبه یه سه واحدی و دو واحدی با هم, دوشنبه یه سه واحدی دیگه! دارم!!! یه ۴واحدی هم ده روز بعد اون آخری... آخه درس خوندن تو این مملکت ارزش داره؟؟؟ اگه رسما خر بزنی کمی ارزش داره ولی... ارزش داره،خر زدن منظورم نبود، فهمیدن و حتی نمره خوب گرفت به هر حال بهتر از صفر گرفتنه. :vahidrk: به نظرم اگه خیلی جاها ما نسبی عمل کنیم و مثلا بگیم الان این کار بهتر از اینکاره،بتونیم موفق بشیم. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه سوال برام پیش اومده چی باید پیش بیاد که با وجود اینکه از امکانات فعلی راضی هستیم یا مشکل خاصی باهاشون نداریم ، امکانات دیگه ای رو طلب میکنیم به خصوص وقتی برتری ای بین این دو وجود نداره و یا گاهی حتی امکانات موجود بهتر هم هستن؟ میدونی فروغ انسان ها کلا موجودات تنوع طلبی ان...یعنی ممکنه حتی برای رسیدن به یه امکاناتی خیلی هم تلاش کنن اما بعد از یه مدت اون امکانات براشون خسته کننده و تکراری بشه...حتی ممکنه به امکاناتی کمتر از اون چه که داشتن راضی بشن..برای همین اعتقاد من اینه که ما باید برای استفاده از امکاناتمون به بلوغ کافی رسیده باشیم... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میدونی فروغ انسان ها کلا موجودات تنوع طلبی ان...یعنی ممکنه حتی برای رسیدن به یه امکاناتی خیلی هم تلاش کنن اما بعد از یه مدت اون امکانات براشون خسته کننده و تکراری بشه...حتی ممکنه به امکاناتی کمتر از اون چه که داشتن راضی بشن..برای همین اعتقاد من اینه که ما باید برای استفاده از امکاناتمون به بلوغ کافی رسیده باشیم... اره موافقم باهات..شبیه فکر میکنیم کلا به نظرت میشه این نتیجه رو گرفت که ادمایی مثل نگار که میگن ظرفیت زیادی برای تجربه انواع امکانات رو دارن به بلوغ نرسیدن یا واقعا همچین چیزی امکان پذیره؟؟ نگار منو نزنیااااا 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه سوال برام پیش اومده چی باید پیش بیاد که با وجود اینکه از امکانات فعلی راضی هستیم یا مشکل خاصی باهاشون نداریم ، امکانات دیگه ای رو طلب میکنیم به خصوص وقتی برتری ای بین این دو وجود نداره و یا گاهی حتی امکانات موجود بهتر هم هستن؟ منظورت کدوم امکاناته؟ میشه توضیح بدی؟ ما الان چه امکاناتی داریم که باهاشون مشکل داشته باشیم یا نه؟! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یه سوال برام پیش اومده چی باید پیش بیاد که با وجود اینکه از امکانات فعلی راضی هستیم یا مشکل خاصی باهاشون نداریم ، امکانات دیگه ای رو طلب میکنیم به خصوص وقتی برتری ای بین این دو وجود نداره و یا گاهی حتی امکانات موجود بهتر هم هستن؟ ببین این یه حسه که واقعا دست خود آدم نیست تا تجربه نکنی برات غیر قابل درکه! میتونی کنترلش کنی اما از به وجود اومدنش نمیتونی جلوگیری کنی! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اره موافقم باهات..شبیه فکر میکنیم کلا به نظرت میشه این نتیجه رو گرفت که ادمایی مثل نگار که میگن ظرفیت زیادی برای تجربه انواع امکانات رو دارن به بلوغ نرسیدن یا واقعا همچین چیزی امکان پذیره؟؟ نگار منو نزنیااااا اتفاقا من مطمئنم نگار این جوری فکر نمی کنه یعنی شاید فکر می کنه که این جوری زندگی کردن دغدغه ی کمتری داره اما اگه واقعا این اعتقاد قلبیش بود دنبال امکانات ایده آل نبود و می تونست هر امکاناتی رو برای خودش به راحتی فراهم کنه... اما ادمایی که اهل عملن تو این مسئله...به مرور دچار یه جور اختلال میشن...اونم به این دلیله که بدون فکر از اون چه در اختیارشون بوده استفاده کردن... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ منظورت کدوم امکاناته؟ میشه توضیح بدی؟ ما الان چه امکاناتی داریم که باهاشون مشکل داشته باشیم یا نه؟! الان رو نمیگم حامد جان..اگه بحث رو دنبال کرده باشی پیرو پیشرفت و رسیدن به امکانات مورد نیاز در جهت اهداف گفتم...و سوالم این بود با وجودی که ادم تلاش کنه برای اونچه که میخواد چی میشه که هیچی راضیش نمیکنه و در واقع وقتی به امکانات مورد نظر دستیابی پیدا میکنه باز هم تمایل داره جنبه های دیگه از این رفاه رو تجربه کنه 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اره موافقم باهات..شبیه فکر میکنیم کلا به نظرت میشه این نتیجه رو گرفت که ادمایی مثل نگار که میگن ظرفیت زیادی برای تجربه انواع امکانات رو دارن به بلوغ نرسیدن یا واقعا همچین چیزی امکان پذیره؟؟ نگار منو نزنیااااا نمیزنمت:biggrin: ببین زیاده خواهی و تنوع طلبی ربطی به بلوغ نداره یه خوصوصیاته که در آدمها متفاوته.. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا من مطمئنم نگار این جوری فکر نمی کنه یعنی شاید فکر می کنه که این جوری زندگی کردن دغدغه ی کمتری داره اما اگه واقعا این اعتقاد قلبیش بود دنبال امکانات ایده آل نبود و می تونست هر امکاناتی رو برای خودش به راحتی فراهم کنه...اما ادمایی که اهل عملن تو این مسئله...به مرور دچار یه جور اختلال میشن...اونم به این دلیله که بدون فکر از اون چه در اختیارشون بوده استفاده کردن... آفرین کتی.. راستش من گاهی توی بحث با نکتههای در لفافه حرف زدم فروغ اون جاهارو ندیده گرفته! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آفرین کتی.. راستش من گاهی توی بحث با نکتههای در لفافه حرف زدم فروغ اون جاهارو ندیده گرفته! فروغم به عنوان مثال گفت البته... من دیوووووووووونه ی اون لفافه هاتم نگار 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ببین این یه حسه که واقعا دست خود آدم نیست تا تجربه نکنی برات غیر قابل درکه! میتونی کنترلش کنی اما از به وجود اومدنش نمیتونی جلوگیری کنی! همین تنوع طلبی؟برای همه به وجود میاد یعنی؟اسمش اعتیاد نیست؟ اتفاقا من مطمئنم نگار این جوری فکر نمی کنه یعنی شاید فکر می کنه که این جوری زندگی کردن دغدغه ی کمتری داره اما اگه واقعا این اعتقاد قلبیش بود دنبال امکانات ایده آل نبود و می تونست هر امکاناتی رو برای خودش به راحتی فراهم کنه...اما ادمایی که اهل عملن تو این مسئله...به مرور دچار یه جور اختلال میشن...اونم به این دلیله که بدون فکر از اون چه در اختیارشون بوده استفاده کردن... خب اخه پستاش با هم متناقضه کمی نمیزنمت:biggrin: ببین زیاده خواهی و تنوع طلبی ربطی به بلوغ نداره یه خوصوصیاته که در آدمها متفاوته.. به تلقین چی ؟ربطی نداره؟ آفرین کتی.. راستش من گاهی توی بحث با نکتههای در لفافه حرف زدم فروغ اون جاهارو ندیده گرفته! یعنی میخوای بگی من خنگم؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ الان رو نمیگم حامد جان..اگه بحث رو دنبال کرده باشی پیرو پیشرفت و رسیدن به امکانات مورد نیاز در جهت اهداف گفتم...و سوالم این بود با وجودی که ادم تلاش کنه برای اونچه که میخواد چی میشه که هیچی راضیش نمیکنه و در واقع وقتی به امکانات مورد نظر دستیابی پیدا میکنه باز هم تمایل داره جنبه های دیگه از این رفاه رو تجربه کنه به این آدما میگن طماع! البته تو ذات همه هست ولی کم و زیاد داره، آدم همیشه به دنبال زیبایی و راحتی هست، ولی بعضیا تا آخر عمر فقط دنبال فراهم کردن امکانات هستن بدون اینکه از چیزی که دارن لذت ببرن! یه جور مریضی هست، وقتی میبینم کسانی رو که فوق العاده ثروت مند هستند و عمرشون تو سراشیبی هست و هنوز حرص پول رو میخورن میخوام خرخرشون رو بجوام! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ حالا کتی برعکسشو در نظر بگیررررر!!! وای کتیییی اصلش باشه فرع فراهم نباشه نگار اشکمو درآوردی اصل و فرع انگار باهم تناقض دارن...این که هست اون نیست، اون که هست این نیست 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ به این آدما میگن طماع! البته تو ذات همه هست ولی کم و زیاد داره، آدم همیشه به دنبال زیبایی و راحتی هست، ولی بعضیا تا آخر عمر فقط دنبال فراهم کردن امکانات هستن بدون اینکه از چیزی که دارن لذت ببرن! یه جور مریضی هست، وقتی میبینم کسانی رو که فوق العاده ثروت مند هستند و عمرشون تو سراشیبی هست و هنوز حرص پول رو میخورن میخوام خرخرشون رو بجوام! اره منم موافقم...طمع، حرض ، اعتیاد... حالا خون خودتو کثیف نکن پسرم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اره منم موافقم...طمع، حرض ، اعتیاد... حالا خون خودتو کثیف نکن پسرم نمیزارن که آخه :w888: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هییییییییییییی بی انوشه هرگز ! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ همین تنوع طلبی؟برای همه به وجود میاد یعنی؟اسمش اعتیاد نیست؟تنوع طلبی نه اینکه سوال بود برات... گاهی پیش میاد یه امکاناتی در یه زمانی برات از امکاناتی که داری جذاب تر میشه... خب اخه پستاش با هم متناقضه کمی به تلقین چی ؟ربطی نداره؟ تلقین؟؟ شاید... یعنی میخوای بگی من خنگم؟ نه تو خنگ نیستی تو ندید گرفتی... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بحث تنوع طلبی شد یه چیزی بگم این جا از یه ادم بسیار بسیار دنیا دیده ای که خیلی خیلی قبولش دارم شنیدم اینو... این که میگم یه پیرمرد حدود 80 سالس دکترای کشاورزی داره اصلا یه قند و عسلیه... یه بار خیلی عصبانی بودم بهش گفتم چرا مردا تو یه سری زمینه ها این قدر تنوع طلب و پست میشن اون قدر که گاهی پیش میاد یه زن پیش خودش بگه کاش حداقل با یکی بهتر از من رابطه برقرار میکرد...یعنی چه جوری ممکنه یه چیز بهتر رو داشته باشی و بری سراغ یه چیز کمتر... بهم گفت نمی تونی این خاصیت ذاتی آدم ها رو از بین ببری..زن ها به مرور خودشون رو عوض کردن جوری که گاهی بعضی هاشون به طرز غیر قابل باوری این حس توشون نابود شده اما مردا درصد بالاییشون نمیخوان که از این قضیه فاصله بگیرن...تو به عنوان یه زن یا باید بپذیری که اون قدر متنوع باشی که یکی رو اسیر کنی یا این که روحتو اون قدر بزرگ کنی که اگه یه چنین اتفاقی افتاد بتونی ببخشی... هدف از این حرفم اصلا جنبه ی جنسیتی ماجرا نبود..میشه بسطش داد به موضاعات دیگه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده