رفتن به مطلب

آینده‌ای که می‌خوای یعنی میشه؟

ارسال های توصیه شده

بچه ها مرسی از بحث خوبی که داشتیم..

من فعلا باید برم..

امیدوارم بازم بتونیم ادامش بدیم:icon_gol:

شبتون بخیر:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 184
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا نشهههه

به قول یه خواننده که توو پروفایلم داره میخونه : all that I'm after is a life full of laughter . . .

چیز سختی به نظر نمیرسه :hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا همینطوره

متاسفانه اکثر مردم ما اینقدر به حرف دیگران و نظرشون راجع به خودشون بها میدن که فراموش میکنن چی برای خودشون مهم و حیاتیه

عین پروسه ازدواج تو فرهنگمون، تعیین مهریه، جهیزیه، عروسیو .... همه رو جوری برخورد میکنیم باهاش که انگار مردم از ما و علایقمون مهم ترن

من به شدت از این تفکر بدم میاد

اوهوم...چون یاد نگرفتیم برای خودمون زندگی کنیم....حتی امکاناتمون هم برای دیگران می خوایم...

فروغ جان گاهی کنترل کردن خودمون در برابر بعضی‌ امکانات سخت میشه! شخصاً در این مورد لذت تجربه زیاد رو با فکر اینکه شاید دچار سردرگمی بشم خراب نمیکنم!! به قول معروف دنیا دو روزه من می‌خوام از این دو روز عمر لذت کافی‌ ببرم البته این امکانات خاص برای من نیازه اما در حاشیه زندگیم قرار داره و یک نوع تفریح!!برای انرژی بخشیدن در راه رسیدن به اهداف اصلی‌! البته یه مشکل هست اونم نبود امکانات چشم گیره!!

این برمیگرده به نوع نگاهت به امکانات...شاید در زندگی من این جواب نده...اما نمی تونم این طرز تفکر رو به هیچ وجه زیر سئوال ببرم...

فروغ جان این برمیگرده به دهه زندگی‌ آدم ها! در جریانی که؟

راستش من این حرفو میزنم ولی‌ کو عمل؟ تا وقتی‌ امکانات نیست دیگه.... :sigh:

یعنی فکر می کنی اگه امکانات لازم به دست بیاد همیشه به این طریق عمل می کنی؟

اتفاقا ربطی به دهه نداره...چون دیدم کسایی رو که یه دهه باهم فرق دارن اما مثه هم میفکرن :ws37:

صد در صد موافقم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوهوم...چون یاد نگرفتیم برای خودمون زندگی کنیم....حتی امکاناتمون هم برای دیگران می خوایم...

این برمیگرده به نوع نگاهت به امکانات...شاید در زندگی من این جواب نده...اما نمی تونم این طرز تفکر رو به هیچ وجه زیر سئوال ببرم...

یعنی فکر می کنی اگه امکانات لازم به دست بیاد همیشه به این طریق عمل می کنی؟

صد در صد موافقم...

اممم اره فک می‌کنم پتانسیل اینو دارم که امکانات زیاد رو برای خودم در زمان بندی مشخص داشته باشم و استفاده کافی‌ ازشون ببرم!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نگااااااار....جو تاپیکت چه دخترونه س آدم معذب میشه خُ ! :icon_redface::ws3:

به نظر من واسه اینکه واقع بینانه در مورد آینده حرف زد نباید هیچ چیزی رو کاملا واضح تصور کرد ، سه تا دیدگاه میشه از آینده داشت آینده ای که دوست داریم یا بعبارتی میشه گفت ایده آلمونه ، آینده ای که شناختی ازش نداریم هرچیزی ممکنه رخ بده یعنی کاملا خارج از کنترل ماست ممکنه پای عواملی بیاد وسط که الان به هیچ وجه نمیتونیم پیش بینی شون کنیم...و آینده ای که احتمال اتفاق افتادنش رو بیشتر میدونیم (براساس چیزهایی که الان مشاهده میکنیم )

هرچی آینده ی ایده آل به آینده ی محتمل نزدیکی بیشتری داشته باشه درست تصور کردن آینده راحت تر میشه، من خودم بخاطر یه مسئله خصوصی زیاد علاقمند نیستم که آینده ی دورتر از 5 سالو پیش بینی کنم ، تا 5 سال آینده اینکه یه کار ثابت داشته باشم که باهاش راحت هوس های زندگی مو تامین کنم برام هم محتمله هم مطلوب (نمیگم ایده آل)

• Like 5
لینک به دیدگاه
نگااااااار....جو تاپیکت چه دخترونه س آدم معذب میشه خُ ! :icon_redface::ws3:

به نظر من واسه اینکه واقع بینانه در مورد آینده حرف زد نباید هیچ چیزی رو کاملا واضح تصور کرد ، سه تا دیدگاه میشه از آینده داشت آینده ای که دوست داریم یا بعبارتی میشه گفت ایده آلمونه ، آینده ای که شناختی ازش نداریم هرچیزی ممکنه رخ بده یعنی کاملا خارج از کنترل ماست ممکنه پای عواملی بیاد وسط که الان به هیچ وجه نمیتونیم پیش بینی شون کنیم...و آینده ای که احتمال اتفاق افتادنش رو بیشتر میدونیم (براساس چیزهایی که الان مشاهده میکنیم )

هرچی آینده ی ایده آل به آینده ی محتمل نزدیکی بیشتری داشته باشه درست تصور کردن آینده راحت تر میشه، من خودم بخاطر یه مسئله خصوصی زیاد علاقمند نیستم که آینده ی دورتر از 5 سالو پیش بینی کنم ، تا 5 سال آینده اینکه یه کار ثابت داشته باشم که باهاش راحت هوس های زندگی مو تامین کنم برام هم محتمله هم مطلوب (نمیگم ایده آل)

سه تا از پسرامون که قهر کردن رفتن :hanghead:بقیشون هم ناراحتو دپن! یا درس می‌خونن! میان نظر میدن ولی‌ بحث نمیکنن دیگه...

من آینده برام فقط تو اون دو تا حالت اول که گفتی‌ قابل تصوره یعنی چیزی که می‌خوام یا چیزایی که غیر قابل کنترل من پیش بیاد سومی‌ رو نمیدونم چه جوری میشه تصور کرد!!! سومی‌ حالت پیش بینی‌ منطقی‌ داره...

• Like 4
لینک به دیدگاه
اممم اره فک می‌کنم پتانسیل اینو دارم که امکانات زیاد رو برای خودم در زمان بندی مشخص داشته باشم و استفاده کافی‌ ازشون ببرم!!

فکر نمیکنی یه موقع زیادیت کنه ؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه من ظرفیتشو دارم!!!! تا جایی‌ که بتونم از امکانات بهره میبرم!:ws37:

اصلا حاضر نیستی یه ذره ازون امکاناتتو در اختیار ما بذاری؟:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه من ظرفیتشو دارم!!!! تا جایی‌ که بتونم از امکانات بهره میبرم!:ws37:

نگار جون امتحان نداری عزیزم؟

بخشی از همون آینده ای که میگی به امتحاناتت بستگی داره، برو درستو بخون تا آینده ات خوب رقم بخوره.

اهل عمل باش.

ظرفیت نداری دیگه. :vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا حاضر نیستی یه ذره ازون امکاناتتو در اختیار ما بذاری؟:icon_razz:
تو فک میکنی‌ من اگه امکانات داشتم اینجا بودم الان؟؟؟ نه واقعا؟؟؟ :banel_smiley_4:

تو که خودت یه قسمتی‌ از مراحل رسیدن به امکانات رو داری نه خودت استفاده میکنی‌ نه به ما واگذارش میکنی‌!!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو فک میکنی‌ من اگه امکانات داشتم اینجا بودم الان؟؟؟ نه واقعا؟؟؟ :banel_smiley_4:

تو که خودت یه قسمتی‌ از مراحل رسیدن به امکانات رو داری نه خودت استفاده میکنی‌ نه به ما واگذارش میکنی‌!!!:banel_smiley_4:

نه والله...ما همه از بی امکاناتی رنج میبریم...

من که با کمال میل حاضرم امکاناتمو در اختیارتون بذارم...آخه شرط لازم هست اما کافی نیست دیگه...اینا درده:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
نگار جون امتحان نداری عزیزم؟

بخشی از همون آینده ای که میگی به امتحاناتت بستگی داره، برو درستو بخون تا آینده ات خوب رقم بخوره.

اهل عمل باش.

ظرفیت نداری دیگه. :vahidrk:

سه شنبه یه امتحان سه واحدی, پنج شنبه یه سه واحدی, شنبه یه سه واحدی و دو واحدی با هم, دوشنبه یه سه واحدی دیگه! دارم!!! یه ۴واحدی هم ده روز بعد اون آخری...

آخه درس خوندن تو این مملکت ارزش داره؟؟؟

اگه رسما خر بزنی‌ کمی‌ ارزش داره ولی‌... :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه والله...ما همه از بی امکاناتی رنج میبریم...

من که با کمال میل حاضرم امکاناتمو در اختیارتون بذارم...آخه شرط لازم هست اما کافی نیست دیگه...اینا درده:icon_pf (34):

وای این بده که قسمتی‌ فراهم باشه قسمتی‌ نباشه... حرص داره... :icon_pf (34):
  • Like 2
لینک به دیدگاه
وای این بده که قسمتی‌ فراهم باشه قسمتی‌ نباشه... حرص داره... :icon_pf (34):

یعنی فکر کن فرعیات فراهم باشه و اصل قضیه نه...:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی فکر کن فرعیات فراهم باشه و اصل قضیه نه...:4564:
حالا کتی برعکسشو در نظر بگیررررر!!! :sad0:

وای کتیییی اصلش باشه فرع فراهم نباشه:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه اون اینده ای رو که میخوام پیش بیاد برام عالی میشه.تلاش خودمو میکنم.هرچند میدونم 10% توانم هم تلاش نکردم هنوز.اینو فروغ هم بهم گفته که تلاشم نمیکنم.یه چیزایی سخته.بعضی وقتا در گذشته یه سری راه هایی رو ناخواسته رفتی که مجبوری همونا رو ادامه بدی.برا این تلاش ا باید یه سری چیزا رو بذاری کنار.یه سری سدها جلو راه هست که باید کنار زده بشه.امکاناتی که شما بهش گیر دادین کمک میکنن که این سدها کنار بره.

اما قصد دارم یه انقلاب تو زندگیم رخ بدم.ولی نیاز به کمک دارم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا کتی برعکسشو در نظر بگیررررر!!! :sad0:

وای کتیییی اصلش باشه فرع فراهم نباشه:4564:

اون که دیگه مصیبته...خدا نیاره واسه کسی:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آمریکایی ها مشکلشون اینه که 18 ساله بشن و بتونن از زندگی لذت ببرن

ماها مشکلمون اینه که بدبختی بکشیم درد بکشیم مثله خر درس بخونیم سگ دو بزنیم پول در بیاریم پس انداز کنیم بعد بتونیم بریم مسافرت و چند روزی از زندگی لذت ببریم، که تا اون موقع یه زن داری و 3 تا بچه بری سوریه زیارت سنگین تری:hanghead:

آخه چی تو این آینده ببینم من :w000:

شاید برای خیلیا صرف پولدار شدن و صاحب پست و مقام شدن هدف باشه، ولی هدف من فقط لذت بردن از این چند روز زندگی هست؛ حتی با بی پولی و کم پولی و بدون قدرت و مقام و پست:hanghead:

ولی تو این خراب شده مگه میشه؟‌:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...