NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یعنی در ذهن تو این دو بادی در کنار هم باشن؟اگه فقط قرار باشه یکیش رو داشته باشی چی؟ خوب راستش من نمیتونم از کیفیتی که قراره به دست بیارم مطمئن باشم برای همین هنوز نظر قطعی ندارم نیاز به کسب تجربه بیشتر دارم و میخوام انواع امکانات رو تجربه کنم تا به افق دید کافی برسم! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ جفتش خیلی وسوسه برانگیزه خب اینکه آزاد باشی...از زندگیت لذت ببری یا اینکه خودتو محصور کنی تا روزی که کیفیت زندگی و اهدافت بالا باشه من که جفتش واسم جذابه آره جذابن اما هیچوقت در کنار هم نیستن...هر چیزی یه بهایی داره... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ میدونی نیاز به یه از خود گذشتگی دردناک داره! البته یه حالت دیگه هم داره و اون از خود گذشتگی در مقابل از خود گذشتگی دوستت هست! مثلا دوستت یه امکاناتی داره که از کیفیت بالایی برخورداره اونوقت با تعویض این امکانات یا قرض دادنش به اندوختن تجربه هم کمک میکنیم و لذت کافی رو هم میبریم! پیشنهاد واقعا خوبیه روش فکر میکنم هستن تو دوستام که بتونیم باهم تجربیاتمونو به این صورت به اشتراک بزاریم 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یه چیزی اومد تو ذهنم...اگه دو را در پیش رو داشته باشیم... یکیش داشتن امکانات عالی با کیفیت بالا...دقیقا چیزی که هر کسی ممکنه آرزوشو داشته باشه....اما در راستای شرایطی که شاید اون لحظه سخت به نظر نیاد... دومیش امکاناتی متوسط اما بی شرط و شروط...آزاد آزاد... کدومش جذاب تره؟ من شخصاً با دیدن امکانات عالی از خود بیخود میشم!!! ولی به امکانات بی شرط و شروط و آزاد معتقدم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ میدونی الان که فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که داریم بخاطر حس تملکمونه...که فکر کنم من به شدت دارمش به قول شما چرا که نه! امکانات واسه همست...شاید خودمم خواستم از امکانات دیگران استفاده کنم! این یک تفکر روشنفکرانه است که وقتی موفق شی بهش عمل کنی تو یه قدم بزرگ در راه تغییر و هدفت برداشتی اما خب همیشه هم همه نتایج الزما مثبت نیستن اینحا لازمه فاکتور ظرفیت و جنبه رو بالا ببریم در واقع نباید به امکاناتمون اینقدر وابسته شیم که متوجه مضراتش نشیم گاهی وقتی انتظارش رو نداری مجبوری به راحتی امکاناتت رو عوض کنی و در واقع از یه مسیر دیگه بری! 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یه چیزی اومد تو ذهنم...اگه دو را در پیش رو داشته باشیم... یکیش داشتن امکانات عالی با کیفیت بالا...دقیقا چیزی که هر کسی ممکنه آرزوشو داشته باشه....اما در راستای شرایطی که شاید اون لحظه سخت به نظر نیاد... دومیش امکاناتی متوسط اما بی شرط و شروط...آزاد آزاد... کدومش جذاب تره؟ سوال اولتو متوجه نمیشم میشه واضح تر بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خوب راستش من نمیتونم از کیفیتی که قراره به دست بیارم مطمئن باشم برای همین هنوز نظر قطعی ندارم نیاز به کسب تجربه بیشتر دارم و میخوام انواع امکانات رو تجربه کنم تا به افق دید کافی برسم! این دیگه میشه مثل پروسه خرید بعضی ادمااا! اینقدر میرن مغازه های مختلف که اخرش انتخاب براشون سخت میشه! همیشه هم تنوع و بررسی انواع امکانات ما رو تو راه هدفمون کمک نمیکنه که هیچ بیشتر گیج میشیم! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سوال خیلی خوبی بود من فکر میکنم برای کسی که کاملا بی تجربه است اولی جذابیت بیشتری داره..اصلا وقتی ظاهر فریبنده و تو گرسنه اون درنگ نمیکنی! اما خب وقتی یکم سرد و گرم بچشی متوجه میشی همیشه اون چیزی برای تو بهترینه که تو باهاش کاملا احساس خوبی داشته باشی و اصطلاحا مچ بشی! شاید من اگه فقط حق یه انتخاب داشته باشم و مطمئن باشم با دومی خوشحالترم دومی رو انتخاب کنم دقیقا حرف من همین رضایتس...یعنی ما واقعا امکاناتمون رو برای رضایت و خوشحالی خودمون به تنهایی انتخاب می کنیم..یا نه جامعه و ادماشم برامون شرط و شروط تعیین می کنن و در تصمیم گیریمون مهمن و تاثیر گذار... میدونی الان که فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که داریم بخاطر حس تملکمونه...که فکر کنم من به شدت دارمش به قول شما چرا که نه! امکانات واسه همست...شاید خودمم خواستم از امکانات دیگران استفاده کنم! می دونی سپیده وقتی از قید و بند ها تا حدی که آزار دهنده ان رها شی احساس بهتری داره نه فقط برای استفاده از امکانات دیگران بلکه برای راحت تر زندگی کردن... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این یک تفکر روشنفکرانه است که وقتی موفق شی بهش عمل کنی تو یه قدم بزرگ در راه تغییر و هدفت برداشتی اما خب همیشه هم همه نتایج الزما مثبت نیستن اینحا لازمه فاکتور ظرفیت و جنبه رو بالا ببریم در واقع نباید به امکاناتمون اینقدر وابسته شیم که متوجه مضراتش نشیم گاهی وقتی انتظارش رو نداری مجبوری به راحتی امکاناتت رو عوض کنی و در واقع از یه مسیر دیگه بری! دقیقا اینم از همون مسایلیه که باید از خودم شروع کنم این حس وابستگی و تملک رو از خودم دور کنم...اینجوری خیلی بهتره 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سوال اولتو متوجه نمیشم میشه واضح تر بگی؟ یه امکانات ایده ال رو در نظر بگیر که برات یه سری محدودیت ها از لحاظ فکری و غیره ایجاد کنه... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا حرف من همین رضایتس...یعنی ما واقعا امکاناتمون رو برای رضایت و خوشحالی خودمون به تنهایی انتخاب می کنیم..یا نه جامعه و ادماشم برامون شرط و شروط تعیین می کنن و در تصمیم گیریمون مهمن و تاثیر گذار... .. دقیقا همینطوره متاسفانه اکثر مردم ما اینقدر به حرف دیگران و نظرشون راجع به خودشون بها میدن که فراموش میکنن چی برای خودشون مهم و حیاتیه عین پروسه ازدواج تو فرهنگمون، تعیین مهریه، جهیزیه، عروسیو .... همه رو جوری برخورد میکنیم باهاش که انگار مردم از ما و علایقمون مهم ترن من به شدت از این تفکر بدم میاد 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این دیگه میشه مثل پروسه خرید بعضی ادمااا! اینقدر میرن مغازه های مختلف که اخرش انتخاب براشون سخت میشه!همیشه هم تنوع و بررسی انواع امکانات ما رو تو راه هدفمون کمک نمیکنه که هیچ بیشتر گیج میشیم!فروغ جان گاهی کنترل کردن خودمون در برابر بعضی امکانات سخت میشه! شخصاً در این مورد لذت تجربه زیاد رو با فکر اینکه شاید دچار سردرگمی بشم خراب نمیکنم!! به قول معروف دنیا دو روزه من میخوام از این دو روز عمر لذت کافی ببرم البته این امکانات خاص برای من نیازه اما در حاشیه زندگیم قرار داره و یک نوع تفریح!!برای انرژی بخشیدن در راه رسیدن به اهداف اصلی! البته یه مشکل هست اونم نبود امکانات چشم گیره!! 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خوش به حالتون که هنوز انگیزه دارین سر این چیزها تبادل اندیشه کنین. یه زمانی توی دانشکده با دخترها جمع میشدیم و کلی درباره این چیزها حرف میزدیم. دانشگاه ما هم طوریه که اکثر آدم های صاحب نظر توی سالن همایش میان. بحث های خیلی چالشی و اساسی. چند سال پیش خیلی ذوق و شوق داشتیم،اما خیلی وقته خبری نیست. آب در هاون میکوبیم. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ فروغ جان گاهی کنترل کردن خودمون در برابر بعضی امکانات سخت میشه! شخصاً در این مورد لذت تجربه زیاد رو با فکر اینکه شاید دچار سردرگمی بشم خراب نمیکنم!! به قول معروف دنیا دو روزه من میخوام از این دو روز عمر لذت کافی ببرم البته این امکانات خاص برای من نیازه اما در حاشیه زندگیم قرار داره و یک نوع تفریح!!برای انرژی بخشیدن در راه رسیدن به اهداف اصلی! البته یه مشکل هست اونم نبود امکانات چشم گیره!! این همون بخشه جنبه هست هاا نگار جان! خوبه که ادم در لحظه زندگی کنه ولی خیلی هم نباید غرق در جذابیت فانتزی قضیه شد! هرچند واقعا جذاب باشه به هرحال اگه هدفت تعیین باشه اینقدر هم به جذابیت و لذتش فکر نمیکنی، سعی میکنی از امکاناتت کابردی تر استفاده کنی! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ فروغ جان گاهی کنترل کردن خودمون در برابر بعضی امکانات سخت میشه! شخصاً در این مورد لذت تجربه زیاد رو با فکر اینکه شاید دچار سردرگمی بشم خراب نمیکنم!! به قول معروف دنیا دو روزه من میخوام از این دو روز عمر لذت کافی ببرم البته این امکانات خاص برای من نیازه اما در حاشیه زندگیم قرار داره و یک نوع تفریح!!برای انرژی بخشیدن در راه رسیدن به اهداف اصلی! البته یه مشکل هست اونم نبود امکانات چشم گیره!! چقدر مثه هم فکر میکنیم 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این همون بخشه جنبه هست هاا نگار جان! خوبه که ادم در لحظه زندگی کنه ولی خیلی هم نباید غرق در جذابیت فانتزی قضیه شد! هرچند واقعا جذاب باشه به هرحال اگه هدفت تعیین باشه اینقدر هم به جذابیت و لذتش فکر نمیکنی، سعی میکنی از امکاناتت کابردی تر استفاده کنی! فروغ جان این برمیگرده به دهه زندگی آدم ها! در جریانی که؟ راستش من این حرفو میزنم ولی کو عمل؟ تا وقتی امکانات نیست دیگه.... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ فروغ جان این برمیگرده به دهه زندگی آدم ها! در جریانی که؟ راستش من این حرفو میزنم ولی کو عمل؟ تا وقتی امکانات نیست دیگه.... اتفاقا ربطی به دهه نداره...چون دیدم کسایی رو که یه دهه باهم فرق دارن اما مثه هم میفکرن 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا ربطی به دهه نداره...چون دیدم کسایی رو که یه دهه باهم فرق دارن اما مثه هم میفکرن اوهوم درسته هم فکری در این زمینه خاص دهه نمیشناسه امکانات واقعا گاهی خیلی وسواسه بر انگیزه! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بچه ها بحث خوبی بود ممنونم ازتون ایشالله اگه ادامه دار باشه در اینده 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تو این برهه زمانی که من هستم هیچی نمیتونم بگم چون واقعا موندم چی میشه...در حال حاضر تا 4 ماه گیرم بعد 4 ماه میام تاپیکت رو حتما میارم بالا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده