Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تغییر از من اغاز میشود...ما که تغییر کنیم جامعه هم تغییر میکنه شاید لازم باشه همین ذائقه های شخصی تجدید نظر بشه روشون! این عالیه فروغ حالا خودتو واسه رسیدن به اهدافت چه امکاناتی رو در حال حاضر داری و میخوای چه جور امکانات بیشتری رو به دست بیاری؟ اگر کیفیت همراه کمیت باشن که دیگه بهشت میشه میتونه باشه... هیچ چیز نشدنی نیست... به امید روزی که بهشتو روی همین کره خاکی به دست بیاریم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بله موافقم من شخصاً به تلاش فردی معتقد هستم ولی گاهی شنیدم از دوستان که تقسیم امکانات رو به علت کمبود امکانات جایز میدونستن! خوب فکر میکنم از خود گذشتگی جالبیه ولی خودم شخصاً هنوز نتونستم باهاش کنار بیام و در این زمینه خود خواهی و خساست عجیبی دارم! منم باهات موافقم...شاید همیشه تقسیم امکانات بهترین کار نباشه، چون از کیفیت نتیجه کم میشه و بعضا طرفین رو درگیر میکنه و ضربه میزنه اما به قول انوشه به اشتراک گذاشتن تجریبات میتونه همیشه نتیجه مثبت به بار بیاره 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ در اول راه نباید ایده آلیست باشیم...چون ضربه می بینیم... این دقیقا بر میگیرده به فکر ما که چه قدر اماده ی پذیرش امکانات جدیده...این عواقب اما گاهی اجتناب ناپذیره ما داریم می جنگیم و جنگ همیشه تلفات داره... در این زمینه حقیقتش من فقط از طرف جنس خودم میتونم مطمئن باشم ولی جنس مخالف همیشه در این زمینه توانایی کافی بروز نمیده و برای همین من فقط تصوری از این قضیه کمیت همراه کیفیت دارم وگرنه به امکان تحققش زیاد امیدوار نیستم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این عالیه فروغ حالا خودتو واسه رسیدن به اهدافت چه امکاناتی رو در حال حاضر داری و میخوای چه جور امکانات بیشتری رو به دست بیاری؟ انوشه جان من با توجه به عقیده ای که دارم که امکانات هدف نیست، خیلی خودم رو درگیر این موضوع نکردم تا حالا...اما خب فکر میکنم هر چیزی زمان مشخصی داره و شاید در اینده دور تر انرژی که الان براش دارم رو نداشته باشم بنابراین سعی دارم با روشهای شخصی و البته کمی تغییر شرایط تلاش کنم برای جذب امکانات و صد البته اهدافم رو برای خودم مشخص کردم تا در اینده جایگاهی که فکر میکنم استحقاقش رو دارم رو بدست بیارم خودت چطور عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا از تلاش فردی میتونیم برسیم به اون سطح از آگاهی که حالا تلاش جمعی هم برای رسیدن به امکانات نتیجه بده که من فکر میکنم هرکس با توجه به امکاناتی که تو دست داره اگه سعی کنه تجربیاتش رو در اختیار دیگران بزاره اون وقته که میشه کم کم سطح آگاهی رو بطور کل بالا برد دقیقا میخواستم همینو بگم چرا همیشه دنباله رو باشیم؟ همیشه نگاه کنیم بقیه چیکار میکنن؟ چرا جوری نباشیم که ما الگو بشیم؟ نگاه ها به ما باشه؟...چرا نتونیم یه مسئله ای رو ما باعث رشدش بشیم؟...واقعا نمیتونیم؟ اونم مسئله به این مهمی! 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انوشه جان من با توجه به عقیده ای که دارم که امکانات هدف نیست، خیلی خودم رو درگیر این موضوع نکردم تا حالا...اما خب فکر میکنم هر چیزی زمان مشخصی داره و شاید در اینده دور تر انرژی که الان براش دارم رو نداشته باشم بنابراین سعی دارم با روشهای شخصی و البته کمی تغییر شرایط تلاش کنم برای جذب امکانات و صد البته اهدافم رو برای خودم مشخص کردم تا در اینده جایگاهی که فکر میکنم استحقاقش رو دارم رو بدست بیارم ببخشید خطاب به انوشه بود ولی من نقل قول گرفتم ولی خوبه که میتونی منتظر آینده باشی...من واسه اهدافم و واسه امکانات دلخواهم خیلی بیتابم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا میخواستم همینو بگم چرا همیشه دنباله رو باشیم؟ همیشه نگاه کنیم بقیه چیکار میکنن؟ چرا جوری نباشیم که ما الگو بشیم؟ نگاه ها به ما باشه؟...چرا نتونیم یه مسئله ای رو ما باعث رشدش بشیم؟...واقعا نمیتونیم؟ اونم مسئله به این مهمی! کجا بودی تو!؟ چون همیشه حرفش رو زدیم سپیده...کمتر کسی جرات داشته علنا به جنگ بره و از مخالفتها و حمایت نشدن نترسه، همرنگ جماعت شدن به نظر من نشونه عقلانیت نیست الزما، نشونه ضعفه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ کجا بودی تو!؟ چون همیشه حرفش رو زدیم سپیده...کمتر کسی جرات داشته علنا به جنگ بره و از مخالفتها و حمایت نشدن نترسه، همرنگ جماعت شدن به نظر من نشونه عقلانیت نیست الزما، نشونه ضعفه من درجریان احوالاتم هستی واسه همین میرم و میام هی :دی من با این جمله به شدت مخالفم...همرنگ جماعت شدن...بیشتر سعی میکنم از جایی که مجبورم همرنگ بقیه بشم فرار کنم 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بله موافقم من شخصاً به تلاش فردی معتقد هستم ولی گاهی شنیدم از دوستان که تقسیم امکانات رو به علت کمبود امکانات جایز میدونستن! خوب فکر میکنم از خود گذشتگی جالبیه ولی خودم شخصاً هنوز نتونستم باهاش کنار بیام و در این زمینه خود خواهی و خساست عجیبی دارم! گاهی وقتا بحث دوستیا مطرح میشه... درسته که هر امکاناتی رو نمیشه تقسیم کرد اما گاهی باید شرایط رو ببینی... اینکه دوستت تو چه موقعیتی قرار گرفته؟! اینکه شاید یه از خود گذشتگی بتونه کمک بزرگی به ادامه راه دوستت کنه و تو هم بتونی بعدا دوباره امکاناتی که تقسیم کردی یا ازش گذشتی رو به دست بیاری... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ در این زمینه حقیقتش من فقط از طرف جنس خودم میتونم مطمئن باشم ولی جنس مخالف همیشه در این زمینه توانایی کافی بروز نمیده و برای همین من فقط تصوری از این قضیه کمیت همراه کیفیت دارم وگرنه به امکان تحققش زیاد امیدوار نیستم الان یعنی در ذهن تو این دو بادی در کنار هم باشن؟ اگه فقط قرار باشه یکیش رو داشته باشی چی؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ببخشید خطاب به انوشه بود ولی من نقل قول گرفتم ولی خوبه که میتونی منتظر آینده باشی...من واسه اهدافم و واسه امکانات دلخواهم خیلی بیتابم خواهش میکنم عزیزم ببین حق بهت میدم به هر حال مگه دوران جوونی چند ساله؟؟چقدر ادم میتونه استفاده کنه؟ اصلا مگه چند بار به دنیا میاییم ولی موافق این نیستم که یه گوشه بنشینیم و ارزومندانه به افق اهدافمون نگاه کنیم و بگیم چون شرایط دستیابی به امکانات نیست پس غر بزنیم و افسوس بخوریم و افسرده شیم من به صبر فعال اعتقاد دارم یعنی در عین حال که صبوری برای مسائلی که زمان نیاز دارن ، در عین حال براشون فعالیت میکنی و منفعل نمیشی هیچ وقت 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ گاهی وقتا بحث دوستیا مطرح میشه... درسته که هر امکاناتی رو نمیشه تقسیم کرد اما گاهی باید شرایط رو ببینی... اینکه دوستت تو چه موقعیتی قرار گرفته؟!اینکه شاید یه از خود گذشتگی بتونه کمک بزرگی به ادامه راه دوستت کنه و تو هم بتونی بعدا دوباره امکاناتی که تقسیم کردی یا ازش گذشتی رو به دست بیاری... انوشه خودت حاضری همچین از خود گذشتگی رو انجام بدی؟ ینی داری به کم قانع میشی؟ یعنی بسوزی و بسازی؟ یا امکانات واست با ارزش نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خواهش میکنم عزیزم ببین حق بهت میدم به هر حال مگه دوران جوونی چند ساله؟؟چقدر ادم میتونه استفاده کنه؟ اصلا مگه چند بار به دنیا میاییم ولی موافق این نیستم که یه گوشه بنشینیم و ارزومندانه به افق اهدافمون نگاه کنیم و بگیم چون شرایط دستیابی به امکانات نیست پس غر بزنیم و افسوس بخوریم و افسرده شیم من به صبر فعال اعتقاد دارم یعنی در عین حال که صبوری برای مسائلی که زمان نیاز دارن ، در عین حال براشون فعالیت میکنی و منفعل نمیشی هیچ وقت آها پس من بد متوجه شدم من فکر کردم میگی بشینم و نگاه کنم ببینم کی امکانات خودش میاد سراغم خب پس خیلیم خوبه 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یه چیزی اومد تو ذهنم... اگه دو را در پیش رو داشته باشیم... یکیش داشتن امکانات عالی با کیفیت بالا...دقیقا چیزی که هر کسی ممکنه آرزوشو داشته باشه....اما در راستای شرایطی که شاید اون لحظه سخت به نظر نیاد... دومیش امکاناتی متوسط اما بی شرط و شروط...آزاد آزاد... کدومش جذاب تره؟ 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انوشه جان من با توجه به عقیده ای که دارم که امکانات هدف نیست، خیلی خودم رو درگیر این موضوع نکردم تا حالا...اما خب فکر میکنم هر چیزی زمان مشخصی داره و شاید در اینده دور تر انرژی که الان براش دارم رو نداشته باشم بنابراین سعی دارم با روشهای شخصی و البته کمی تغییر شرایط تلاش کنم برای جذب امکانات و صد البته اهدافم رو برای خودم مشخص کردم تا در اینده جایگاهی که فکر میکنم استحقاقش رو دارم رو بدست بیارم خودت چطور عزیزم؟ من برام مهمه که برای رسیدن به اهدافم از بهترین امکانات استفاده کنم...یعنی راستش اعتقاد دارم درسته آخرش مهم رسیدن به هدفه اما این که در این میون تو این راه داره بهت چی میگذره و زندگیت با توجه به امکاناتی که به دست میاری چطور پیش میره هم خیلی مهمه... چون اگر به قول تو حواسمون باشه تا امکانات خودش هدف نشه در این صورت میتونه وجودش یه انگیزه عالی باشه دقیقا میخواستم همینو بگم چرا همیشه دنباله رو باشیم؟ همیشه نگاه کنیم بقیه چیکار میکنن؟ چرا جوری نباشیم که ما الگو بشیم؟ نگاه ها به ما باشه؟...چرا نتونیم یه مسئله ای رو ما باعث رشدش بشیم؟...واقعا نمیتونیم؟ اونم مسئله به این مهمی! چرا که نه! ما میتونیم انوشه خودت حاضری همچین از خود گذشتگی رو انجام بدی؟ ینی داری به کم قانع میشی؟ یعنی بسوزی و بسازی؟ یا امکانات واست با ارزش نیست؟ اگر چندین امکانات در دسترسم باشه آره حتما... چون دوستام واسم مهما 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انوشه خودت حاضری همچین از خود گذشتگی رو انجام بدی؟ ینی داری به کم قانع میشی؟ یعنی بسوزی و بسازی؟ یا امکانات واست با ارزش نیست؟ من انجام میدم امکاناتی که در اختیار منه به هر حال برای استفاده اس...شاید به دلایلی من نتونم از یه سری از امکانات زندگیم استفاده کنم باید اونا رو در اختیار عزیزانم بذارم... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یه چیزی اومد تو ذهنم...اگه دو را در پیش رو داشته باشیم... یکیش داشتن امکانات عالی با کیفیت بالا...دقیقا چیزی که هر کسی ممکنه آرزوشو داشته باشه....اما در راستای شرایطی که شاید اون لحظه سخت به نظر نیاد... دومیش امکاناتی متوسط اما بی شرط و شروط...آزاد آزاد... کدومش جذاب تره؟ جفتش خیلی وسوسه برانگیزه خب اینکه آزاد باشی...از زندگیت لذت ببری یا اینکه خودتو محصور کنی تا روزی که کیفیت زندگی و اهدافت بالا باشه من که جفتش واسم جذابه 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ گاهی وقتا بحث دوستیا مطرح میشه... درسته که هر امکاناتی رو نمیشه تقسیم کرد اما گاهی باید شرایط رو ببینی... اینکه دوستت تو چه موقعیتی قرار گرفته؟!اینکه شاید یه از خود گذشتگی بتونه کمک بزرگی به ادامه راه دوستت کنه و تو هم بتونی بعدا دوباره امکاناتی که تقسیم کردی یا ازش گذشتی رو به دست بیاری...میدونی نیاز به یه از خود گذشتگی دردناک داره! البته یه حالت دیگه هم داره و اون از خود گذشتگی در مقابل از خود گذشتگی دوستت هست! مثلا دوستت یه امکاناتی داره که از کیفیت بالایی برخورداره اونوقت با تعویض این امکانات یا قرض دادنش به اندوختن تجربه هم کمک میکنیم و لذت کافی رو هم میبریم! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ الان یه چیزی اومد تو ذهنم...اگه دو را در پیش رو داشته باشیم... یکیش داشتن امکانات عالی با کیفیت بالا...دقیقا چیزی که هر کسی ممکنه آرزوشو داشته باشه....اما در راستای شرایطی که شاید اون لحظه سخت به نظر نیاد... دومیش امکاناتی متوسط اما بی شرط و شروط...آزاد آزاد... کدومش جذاب تره؟ سوال خیلی خوبی بود من فکر میکنم برای کسی که کاملا بی تجربه است اولی جذابیت بیشتری داره..اصلا وقتی ظاهر فریبنده و تو گرسنه اون درنگ نمیکنی! اما خب وقتی یکم سرد و گرم بچشی متوجه میشی همیشه اون چیزی برای تو بهترینه که تو باهاش کاملا احساس خوبی داشته باشی و اصطلاحا مچ بشی! شاید من اگه فقط حق یه انتخاب داشته باشم و مطمئن باشم با دومی خوشحالترم دومی رو انتخاب کنم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من انجام میدم امکاناتی که در اختیار منه به هر حال برای استفاده اس...شاید به دلایلی من نتونم از یه سری از امکانات زندگیم استفاده کنم باید اونا رو در اختیار عزیزانم بذارم... میدونی الان که فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که داریم بخاطر حس تملکمونه...که فکر کنم من به شدت دارمش به قول شما چرا که نه! امکانات واسه همست...شاید خودمم خواستم از امکانات دیگران استفاده کنم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده