NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ وقتی میگی امکانات مناسب یعنی چیزی که من سال هاست دارم انتظارشو میکشم...چه طوری می تونم از یه همچین چیزی به راحتی بگذرم...میجنگم...صد در صد برای دست یابی به آرزوهام میجنگم...من هم احساس مشترکی با تو دارم از این نظر بعضی امکانات واقعا نیازه و بدون اونها واقعا خلأ بزرگی وجود داره من نمیتونم از بعضی امکانات بگذارم و مثل تو برای رسیدن بهش حاضرم تلاش زیادی بکنم!و به کم قانع نمیشم! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ وقتی میگی امکانات مناسب یعنی چیزی که من سال هاست دارم انتظارشو میکشم...چه طوری می تونم از یه همچین چیزی به راحتی بگذرم...میجنگم...صد در صد برای دست یابی به آرزوهام میجنگم... این خوبه...یعنی تو به شناخت لازم رسیدی...از خودت نیازهات، قابلیت ها و ارزوهات، به نظر که مسیرت روشنه فقط میمونه موانع...که باید برداشته بشن فهمیدن لذت داشتن خیلی از امکانات شاید واقعا انگیزه بشه واسه خیلیها که از حق خودشون نگذرن دقیقا! زدی تو خال 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ باید اولویت ها مشخص شه...یعنی دسترسی به یه سری امکانات چه قدر تو زندگی می تونه حائز اهمیت باشه...اون وقت انرژی برای مبارزه با موانع هست... اوهوم ولی به فرض که شخصا همه چی حل شد و تو همه انالیزهای لازم رو انجام دادی، ازادی عمل چی میشه؟به نظرت ما ازادی لازم برای گذر از موانع موجود و دستیابی به امکانات لازم رو داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ امکنات مناسب و خوب چیزیه که آرزوی تک تکمونه این با ارزشه که واسه به دست آوردنش میجنگی... نه اینکه آهی از سر نا امیدی بکشی که من چنین امکاناتی ندارم هیچ آدمی نمی تونه از آرزوهاش بگذره... من هم احساس مشترکی با تو دارم از این نظر بعضی امکانات واقعا نیازه و بدون اونها واقعا خلأ بزرگی وجود داره من نمیتونم از بعضی امکانات بگذارم و مثل تو برای رسیدن بهش حاضرم تلاش زیادی بکنم!و به کم قانع نمیشم! چرا کم نگار؟ هیچوقت نباید به کم قانع شد اما باید با کم ها شروع کرد همیشه رسیدن به آرزوهای بزرگ در طی یک مسیر که پر از اتفاقات کوچیکه مسیر میشه... این خوبه...یعنی تو به شناخت لازم رسیدی...از خودت نیازهات، قابلیت ها و ارزوهات، به نظر که مسیرت روشنه فقط میمونه موانع...که باید برداشته بشن موانع همیشه درقدم های اول سخت به نظر میرسن اما شوق رسیدن به امکانات بیشتر ازین سختی ها کم می کنه... اوهوم ولی به فرض که شخصا همه چی حل شد و تو همه انالیزهای لازم رو انجام دادی، ازادی عمل چی میشه؟به نظرت ما ازادی لازم برای گذر از موانع موجود و دستیابی به امکانات لازم رو داریم؟ خب این چیزیه که باید تو وجود ما اصلاح بشه...کسی نمی تونه مانع ما بشه...وقتی من هدف رو بشناسم که رسیدن به امکانات مورد نظرمه...فقط موانع موجود ممکنه زمان منو طولانی تر کنه ...اما نمی تونه منو سرد کنه... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ولی من فک میکنم شاید مردها با دونستن اینکه بعضی حقوق امکاناتی به همراه داره که نفع خودشون هم هست از بعضی از این حقوق حمایت کنن و مشکلی نداشته باشن اما در خیلی از مورد برعکس هست البته مساله اینجاست که خودتم میگی حقوقی که به نفعشون باشه... اگر نباشه چی؟یعنی بهتره بگم اگر تفکرشون این باشه که داشتن بعضی از حقوق برای خانوما میتونه برای حس استقلال مردا مشکل ایجاد کنه چی؟اونوقت هم حمایت میکنن؟ البته این رو هم بگم من همرو به یک چشم نمیبینم... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ امکنات مناسب و خوب چیزیه که آرزوی تک تکمونه این با ارزشه که واسه به دست آوردنش میجنگی... نه اینکه آهی از سر نا امیدی بکشی که من چنین امکاناتی ندارمخیلی خوبه از جمع خودمون شروع میکنیم...خودت سپیده چندتا از حق و حقوقتو بگو لذت داشتن امکانات...لذت داشتن حقوق فردی...لذت اینکه بدونی کی هستی و چی میخوای و هیچکس هم نتونه مجبورت کنه کاری رو انجام بدی که نمیخوای...اینا همه میتونه انگیزه باشه تعداد زیاد این امکانات و در اختیار گرفتنش و بدست آوردنش از طریق تلاش بی وقفه زندگی رو شیرین میکنه 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آینده رو تصور کنید.... چی میبینید؟تصویر زنی چروک که منتظر رسیدن روز مباداست هنوز... برای خودتون چه آیندهای تصور میکنید؟فکر میکنم مثه الانم باشه به نظرم هیچی فرق نکنه ... به هر حال این من همان من است هر گلی به سر زندگیش زده همانی خواهد بود که در آینده خواهد زد هرچقدر خودتون میخواید جلو بریدو تصور کنید(سه سال پنج سال ده سال جلوتر...)اصلا دل لامصبمان نمیخواهد بدبختی!دلمان رجوع به گذشته را هم نمیخواهد هرچه فکر میکنم همین الان را هم نمیخواهد! تصورتون از حقیقت آینده تون چیه؟ کجایین؟ چه شرایطی دارین؟ امکاناتتون چیه؟این امکانات در چه سطحیه؟فکر میکنم اون زمان هم شاکی باشم حالا به هرچی که رسیده باشم بازم شاکی باشم یا ایالات متحده ی فرانس یا بیخ همین اتاق! از امکانات آینده اطلاعاتی ندارم متاسفانه!اگه بتونم کاری تو این لجنزار پیدا کنم شاید بهتر از الان باشه! سعی کنید واقعیت رو ببینید رؤیایی نباشه... تصوری حقیقی از آینده. نگار عزیزم من همه ی سعی خودم رو توی واقع بین بودم کردم اما چه کنم که آینده موهومی بیش نیست... 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تعداد زیاد این امکانات و در اختیار گرفتنش و بدست آوردنش از طریق تلاش بی وقفه زندگی رو شیرین میکنه تعداد زیاد امکانات 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تعداد زیاد این امکانات و در اختیار گرفتنش و بدست آوردنش از طریق تلاش بی وقفه زندگی رو شیرین میکنه اما باید یادمون باشه که هیچوقت کیفیت نباید فدای کمیت بشه... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من موافقم باید شروع کرد...نباید این روزهای زندگیمون به امید امکاناتی که هنوز از بودنش اطمینان نداریم از دست بدیم...نگار این فرهنگ سازی خیلی زمان میبره...باید اولویت ها مشخص شه...یعنی دسترسی به یه سری امکانات چه قدر تو زندگی می تونه حائز اهمیت باشه...اون وقت انرژی برای مبارزه با موانع هست...زمان میبره ولی تلاش فردی میتونه فرهنگ رو حتی دور بزنه! میتونیم خیلی از امکانات رو با تلاش فردی بدست بیاریم یا حتی تلاش جمعی! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من دوست دارم این نکته رو باز هم تکرار کنم که امکانات باید وسیله باشه نه هدف! در واقع کمبودش و یا شوق دستیابی به اون نباید باعث بشه ما اینقدر درگیر امکاناتمون بشیم که هدف نهایی رو فراموش کنیم، در مسیر زندگیمون امکانات باید در خدمت ما باشند. 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تعداد زیاد امکانات آره متاسفانه امکانات زیاد ... زمان میبره ولی تلاش فردی میتونه فرهنگ رو حتی دور بزنه! میتونیم خیلی از امکانات رو با تلاش فردی بدست بیاریم یا حتی تلاش جمعی! هر کس باید اول روی زندگی شخصی خودش تمرکز کنه بعد اونو بسط بده...به هر حال ذائقه ی شخصی ادما هم دخیله تو این مسائل... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مساله اینجاست که خودتم میگی حقوقی که به نفعشون باشه...اگر نباشه چی؟یعنی بهتره بگم اگر تفکرشون این باشه که داشتن بعضی از حقوق برای خانوما میتونه برای حس استقلال مردا مشکل ایجاد کنه چی؟اونوقت هم حمایت میکنن؟ البته این رو هم بگم من همرو به یک چشم نمیبینم... درسته از این دید به قضیه فکر نکرده بودم با اینکه بعضی امکانات برای هر دو طرف جزو اساسیترین امکانات هست ولی هنوز بعضیها دید یک طرفه بهش دارن و شاید نمیدونن با دادن بعضی حقوق به زنان چقدر به آرامش مشترک میرسند! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آره متاسفانه امکانات زیاد ... هر کس باید اول روی زندگی شخصی خودش تمرکز کنه بعد اونو بسط بده...به هر حال ذائقه ی شخصی ادما هم دخیله تو این مسائل... اوهوم دقیقا! متاسفانه گاهی امکانات زیاد اما بی کیفیت ما رو فریب میدن تغییر از من اغاز میشود...ما که تغییر کنیم جامعه هم تغییر میکنه شاید لازم باشه همین ذائقه های شخصی تجدید نظر بشه روشون! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من دوست دارم این نکته رو باز هم تکرار کنم که امکانات باید وسیله باشه نه هدف! در واقع کمبودش و یا شوق دستیابی به اون نباید باعث بشه ما اینقدر درگیر امکاناتمون بشیم که هدف نهایی رو فراموش کنیم، در مسیر زندگیمون امکانات باید در خدمت ما باشند. به هیچ وجه نمیشه به امکانات هر چند هم رویایی به چشم هدف نگاه کرد...ما فقط از حقمون دفاع می کنیم همین... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اما باید یادمون باشه که هیچوقت کیفیت نباید فدای کمیت بشه...اگر کیفیت همراه کمیت باشن که دیگه بهشت میشه 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ به هیچ وجه نمیشه به امکانات هر چند هم رویایی به چشم هدف نگاه کرد...ما فقط از حقمون دفاع می کنیم همین... ولی متاسفانه دیده شده که اینکار رو کردن و به طبع اون چیزای ارزشمندتری رو از دست دادن و این خیلی تاسف برانگیزه نکته ای هست به نام ندید بدیدی که درد بسیار عظیمیه :icon_razz: اوهوم همیشه باید برای دفاع از حق اماده بود 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اما باید یادمون باشه که هیچوقت کیفیت نباید فدای کمیت بشه... دقیقا زمان میبره ولی تلاش فردی میتونه فرهنگ رو حتی دور بزنه! میتونیم خیلی از امکانات رو با تلاش فردی بدست بیاریم یا حتی تلاش جمعی! از تلاش فردی میتونیم برسیم به اون سطح از آگاهی که حالا تلاش جمعی هم برای رسیدن به امکانات نتیجه بده بچه ها من دوست دارم این نکته رو باز هم تکرار کنم که امکانات باید وسیله باشه نه هدف! در واقع کمبودش و یا شوق دستیابی به اون نباید باعث بشه ما اینقدر درگیر امکاناتمون بشیم که هدف نهایی رو فراموش کنیم، در مسیر زندگیمون امکانات باید در خدمت ما باشند. این حرفت رو واقعا قبول دارم... گاهی بخاطر رسیدن به بعضی امکانات انقدر ذوق زده میشیم که به کلی فراموش میکنیم این فقط یه وسیله بود واسه رسیدن به خیلی بالاتر و بهتر از اینا... این جملت خیلی قشنگ بود: در مسیر زندگیمون باید امکانات در خدمت ما باشند. هر کس باید اول روی زندگی شخصی خودش تمرکز کنه بعد اونو بسط بده...به هر حال ذائقه ی شخصی ادما هم دخیله تو این مسائل... این دقیقا همون چیزیه که باعث میشه هرکس آیندش رو متفاوت ببینه و واسه زسیدن به اهدافش از امکانات متفاوتی استفاده کنه... که من فکر میکنم هرکس با توجه به امکاناتی که تو دست داره اگه سعی کنه تجربیاتش رو در اختیار دیگران بزاره اون وقته که میشه کم کم سطح آگاهی رو بطور کل بالا برد 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اگر کیفیت همراه کمیت باشن که دیگه بهشت میشه در اول راه نباید ایده آلیست باشیم...چون ضربه می بینیم... ولی متاسفانه دیده شده که اینکار رو کردن و به طبع اون چیزای ارزشمندتری رو از دست دادن و این خیلی تاسف برانگیزه نکته ای هست به نام ندید بدیدی که درد بسیار عظیمیه :icon_razz: اوهوم همیشه باید برای دفاع از حق اماده بود این دقیقا بر میگیرده به فکر ما که چه قدر اماده ی پذیرش امکانات جدیده...این عواقب اما گاهی اجتناب ناپذیره ما داریم می جنگیم و جنگ همیشه تلفات داره... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آره متاسفانه امکانات زیاد ...هر کس باید اول روی زندگی شخصی خودش تمرکز کنه بعد اونو بسط بده...به هر حال ذائقه ی شخصی ادما هم دخیله تو این مسائل...بله موافقم من شخصاً به تلاش فردی معتقد هستم ولی گاهی شنیدم از دوستان که تقسیم امکانات رو به علت کمبود امکانات جایز میدونستن! خوب فکر میکنم از خود گذشتگی جالبیه ولی خودم شخصاً هنوز نتونستم باهاش کنار بیام و در این زمینه خود خواهی و خساست عجیبی دارم! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده