هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من هميشه تو هر دوره اي از زندگيم حتي تو هر سال و ماه و روزي از زندگيم دايما فكر ميكنم ديگه اون ادم قبلي نيستم و اين مشكل نيست مشكل اينه كه بعد به نظرم مياد اون ادم بعدي هم نيستم يعني اون ادمي كه ميخواستم ولي هميشه يه چيزي بينابين شون بودم و حركت كردم ..با يه تقريب سر انگشتي فك ميكنم بعداز بازنشستگيم مديرعامل يه شركت ميشم ..يه موسسه خيريه هم ميزنم . 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من دیر رسیدم به تاپیک و بحث گفتنیا گفته شد اینکه آیندمون هرچقدر هم رویاپردازی توش دخیل باشه بازم میتونه واقعیت بشه...اون چیزایی که واسه ما رویاست شاید واقعا رویا نباشه شاید میشه واقعیت باشن اصلا چرا نشن؟! مگه ما چه آینده وامکاناتی میخوایم که ممکنه در دسترس نباشه یا داشتنش رویا باشه؟! اگه از همین الان شروع کنیم و با همین امکانات کم همه تلاشمون رو بکنیم چرا نتونیم رویاهامونو واقعیت کنیم؟!...به قول انوشه و بقیه بچه ها موضوع اینه که ما به حقوق واقعیمون واقف نیستیم و به همین خاطر به امکانات کم و آینده کوچیک قانعیم باید بزرگ فکر کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم حتما رویاها واقعیت میشه می دونی مشکل کار این جاس که ما به امکانات کم قانعیم...اصلا واسه چی ما باید قانع باشیم...زندگی داره به ما یاد میده که اگه کم بخوای حتی همون کم هم نصیبت نمیشه...باید در حد خودمون از دنیا توقع داشته باشیم نه کمتر ... دقیقا همینطوره که شما میگید اما من میخوام بحث حقوقی قضیه رو مطرح کنم چند نفر از ما به حقوق واقعیمون به عنوان یه انسان و یه شهروند اگاه هستیم؟ وقتی اگاهی نباشه، حتی نمیتونیم تصورش رو هم بکنیم که چه امکاناتی میتونه حق ما باشه و نیست، چه امکاناتی در هر دوره زمانی و در هر مقطعی نیاز اساسی ما شمرده میشه و ما ازش محرومیم....پس به نظر من گام اول اگاه شدن و اگاه کردن هستش برای این موضوع چه راهکاری به ذهنتون میرسه؟ باید به قول سپیده بزرگ فکر کنیم این اولین راهه... وقتی من به عنوان یه ادم بالغ بدونم که تو این حامعه نیازهام چیه قاعدتا در اون مسیری حرکت می کنم که بتونم اون نیاز هامو رفع کنم...اما دقیقا این جا یه مشکل دیگه باز میشه که آیا جامعه منو در رسیدن به امکانات مورد نظرم همراهی می کنه؟ یا من همچنان باید بجنگم؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا همینطوره که شما میگید اما من میخوام بحث حقوقی قضیه رو مطرح کنمچند نفر از ما به حقوق واقعیمون به عنوان یه انسان و یه شهروند اگاه هستیم؟وقتی اگاهی نباشه، حتی نمیتونیم تصورش رو هم بکنیم که چه امکاناتی میتونه حق ما باشه و نیست، چه امکاناتی در هر دوره زمانی و در هر مقطعی نیاز اساسی ما شمرده میشه و ما ازش محرومیم....پس به نظر من گام اول اگاه شدن و اگاه کردن هستشبرای این موضوع چه راهکاری به ذهنتون میرسه؟ واقعا الان موضوع اصلی اینه که خیلیها مخصوصاً زنها به حوقوقشون واقف نیستن و نمیدونن چه حقوقی رو میتونن داشته باشن و از طریق اون چه امکاناتی نصیبشون میشه در مورد راهکار به نظرم نشون دادن امکانات در سطوح مختلف میتونه محرکی باشه واسه کسانی که از حوقوقشون نا آگاهن.. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ واقعا الان موضوع اصلی اینه که خیلیها مخصوصاً زنها به حوقوقشون واقف نیستن و نمیدونن چه حقوقی رو میتونن داشته باشن و از طریق اون چه امکاناتی نصیبشون میشه در مورد راهکار به نظرم نشون دادن امکانات در سطوح مختلف میتونه محرکی باشه واسه کسانی که از حوقوقشون نا آگاهن.. دونستن این حقوق به نفع مردها نیست شاید دلیل این ندانستن ها همینه... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ واقعا الان موضوع اصلی اینه که خیلیها مخصوصاً زنها به حوقوقشون واقف نیستن و نمیدونن چه حقوقی رو میتونن داشته باشن و از طریق اون چه امکاناتی نصیبشون میشه در مورد راهکار به نظرم نشون دادن امکانات در سطوح مختلف میتونه محرکی باشه واسه کسانی که از حوقوقشون نا آگاهن.. دقیقا باید همه آگاه بشن از آینده که میتونن داشته باشن از امکاناتی که میتونن داشته باشن توانایی هاشونو دست کم نگیرن...خودشون رو دست کم نگیرن...به کم راضی نشن...اونوقت هیچکس از رویاهاش دست نمیکشه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دونستن این حقوق به نفع مردها نیست شاید دلیل این ندانستن ها همینه... هرجا ندونستنی هست حتما دونستنش به نفع بعضیا نیست وگرنه چی میتونه جلوی ندونستن رو بگیره جز نفع و ضرر 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ می دونی مشکل کار این جاس که ما به امکانات کم قانعیم...اصلا واسه چی ما باید قانع باشیم...زندگی داره به ما یاد میده که اگه کم بخوای حتی همون کم هم نصیبت نمیشه...باید در حد خودمون از دنیا توقع داشته باشیم نه کمتر ... باید به قول سپیده بزرگ فکر کنیم این اولین راهه... وقتی من به عنوان یه ادم بالغ بدونم که تو این حامعه نیازهام چیه قاعدتا در اون مسیری حرکت می کنم که بتونم اون نیاز هامو رفع کنم...اما دقیقا این جا یه مشکل دیگه باز میشه که آیا جامعه منو در رسیدن به امکانات مورد نظرم همراهی می کنه؟ یا من همچنان باید بجنگم؟ واقعا الان موضوع اصلی اینه که خیلیها مخصوصاً زنها به حوقوقشون واقف نیستن و نمیدونن چه حقوقی رو میتونن داشته باشن و از طریق اون چه امکاناتی نصیبشون میشه در مورد راهکار به نظرم نشون دادن امکانات در سطوح مختلف میتونه محرکی باشه واسه کسانی که از حوقوقشون نا آگاهن.. دقیقا باید همه آگاه بشن از آینده که میتونن داشته باشن از امکاناتی که میتونن داشته باشن توانایی هاشونو دست کم نگیرن...خودشون رو دست کم نگیرن...به کم راضی نشن...اونوقت هیچکس از رویاهاش دست نمیکشه دقیقا همینطوره! ما همیشه جملاتی نظیر باید ساخت، امکانات همه همینه، از ما بدتر هم هست و ..... هم زیاد میشنویم هم زیاد میگیم به نظر افت زندگی ماها همینه! همین که فکر میکنیم اکثریت، حقانیت رو به دنبال داره و به هر کمبودی قناعت میکنیم حالا به نظرتون برای جذب حداکثر امکانات باید چه کرد؟ 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ به قول انوشه و بقیه بچه ها موضوع اینه که ما به حقوق واقعیمون واقف نیستیم و به همین خاطر به امکانات کم و آینده کوچیک قانعیم باید بزرگ فکر کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم حتما رویاها واقعیت میشه دقیقا یه مشکل اساسی همینه که خیلی از ماها به حقوقمون واقف نیستسم... هرچی شنیدیم قبول کردیم و نرفتیم دنبالش تا بفهمیم حق واقعی چیه!!! در این صورت چطور میشه انتظار داشت آدما بتونن به راحتی فکر کنن که میخوان چی رو به دست بیارن وقتی حتی حقوق اولیشون رو تو دست نداشته باشن!!!! باید به قول سپیده بزرگ فکر کنیم این اولین راهه... وقتی من به عنوان یه ادم بالغ بدونم که تو این حامعه نیازهام چیه قاعدتا در اون مسیری حرکت می کنم که بتونم اون نیاز هامو رفع کنم...اما دقیقا این جا یه مشکل دیگه باز میشه که آیا جامعه منو در رسیدن به امکانات مورد نظرم همراهی می کنه؟ یا من همچنان باید بجنگم؟ دو تا مساله هست.... یکی همین که اصلا میدونی حقوق اولیت واسه رسیدن به امکاناتی که مورد نظرته چیه؟اگر بدونی شاید واقعا بتونی بهترین امکناتو به دست بیاری ولی اگر ندونی چی؟ دوم اینکه خودت از جامعه چی میخوای؟چجور امکناتی؟اگر امکانات مناسب رو جامعه در اختیارت قرار نده واقعا برای به دست آ.وردنش میجنگی یا بیخیال میشی؟ دقیقا همینطوره که شما میگید اما من میخوام بحث حقوقی قضیه رو مطرح کنم چند نفر از ما به حقوق واقعیمون به عنوان یه انسان و یه شهروند اگاه هستیم؟ وقتی اگاهی نباشه، حتی نمیتونیم تصورش رو هم بکنیم که چه امکاناتی میتونه حق ما باشه و نیست، چه امکاناتی در هر دوره زمانی و در هر مقطعی نیاز اساسی ما شمرده میشه و ما ازش محرومیم....پس به نظر من گام اول اگاه شدن و اگاه کردن هستش برای این موضوع چه راهکاری به ذهنتون میرسه؟ یه سری امکانات هست که همیشه نیاز اساسی هر فرد تو جامعه است ولی متاسفانه به قول خودت آگاهی نسبت به این موضوع کمه راهکار!!!! نمیدونم ولی به نظر من یکی از مهمترینا اینه که آدما به حدی برسن که وقتی حقوقشون رو بهشون میگی باهات مقابله نکنن و مدام از سنت های قدیمی حرف نزنن! خیلی وقتا هست به راحتی به طرفت میگی این حقته برای رسیدن به چیزی که میخوای باید اینکارو کنی اما چی میشنوی : "نه مگه میشه؟من فلان کارو کنم؟من فلان حرفو بزنم؟ و وقتی باز هم از حقوقشون رو بگی دم از افکار قدیمی ای میزنن که متاسفانه مثل این میمونه که گوششونو بسته! خودتو راهکاری به نظرت نمیرسه؟! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ هرجا ندونستنی هست حتما دونستنش به نفع بعضیا نیست وگرنه چی میتونه جلوی ندونستن رو بگیره جز نفع و ضرر ولی ما نیازهامونو میشناسیم و به همین خاطر سعی می کنیم امکانات خودمون رو به دست بیاریم...چون حقمونه... دقیقا همینطوره! ما همیشه جملاتی نظیر باید ساخت، امکانات همه همینه، از ما بدتر هم هست و ..... هم زیاد میشنویم هم زیاد میگیم به نظر افت زندگی ماها همینه! همین که فکر میکنیم اکثریت، حقانیت رو به دنبال داره و به هر کمبودی قناعت میکنیم حالا به نظرتون برای جذب حداکثر امکانات باید چه کرد؟ یه انسان می تونه راحت به امکاناتش دسترسی پیدا کنه...مگه این که مانعی سر راهش باشه... اما باید هوشیار باشیم و ذهنمون آماده ی پذیرایی از امکانات جدید باشه... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دونستن این حقوق به نفع مردها نیست شاید دلیل این ندانستن ها همینه... بعضی از این حقوق بله ولی بعضی هاش دو طرفست و دونستنش به نفع هردو! 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ با توجه به امکاناتی که الان دارم آینده خوبی رو برا خودم تصور میکنم 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دونستن این حقوق به نفع مردها نیست شاید دلیل این ندانستن ها همینه... چرا باید مردا فکر کنن به نفعشون نیست؟مخصوصا بعضی مردایی که دم از برابری میزنن اما به همینجا که میرسه، بحث خیلی از حقوق زن ها که میشه هیچی برای گفتن ندارن... حالا به نظرتون برای جذب حداکثر امکانات باید چه کرد؟ فروغ جان هی سوالای سخت سخت مطرح نکن خودتم جواباشو بگو 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دو تا مساله هست.... یکی همین که اصلا میدونی حقوق اولیت واسه رسیدن به امکاناتی که مورد نظرته چیه؟اگر بدونی شاید واقعا بتونی بهترین امکناتو به دست بیاری ولی اگر ندونی چی؟ دوم اینکه خودت از جامعه چی میخوای؟چجور امکناتی؟اگر امکانات مناسب رو جامعه در اختیارت قرار نده واقعا برای به دست آ.وردنش میجنگی یا بیخیال میشی؟ وقتی میگی امکانات مناسب یعنی چیزی که من سال هاست دارم انتظارشو میکشم...چه طوری می تونم از یه همچین چیزی به راحتی بگذرم...میجنگم...صد در صد برای دست یابی به آرزوهام میجنگم... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ زندگی در ایرانی اباد و ازاد و قدرتمند و پیشرفته لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من به نظرم اگه اینبار واقعا از خودمون شروع کنیم از همین جمعی که اینجاییم شروع کنیم و نگیم نمیشه و نا امید نباشیم میتونیم به رویاها ... آینده ...امکانات دلخواهمون...حقوقمون برسیم اگه اینبار واقعا خودمون رو باور کنیم و فقط نگیم هرکی از خودش شروع کنه...فقط نگیم واقعا شروع کنیم 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقاباید همه آگاه بشن از آینده که میتونن داشته باشن از امکاناتی که میتونن داشته باشنتوانایی هاشونو دست کم نگیرن...خودشون رو دست کم نگیرن...به کم راضی نشن...اونوقت هیچکس از رویاهاش دست نمیکشه فهمیدن لذت داشتن خیلی از امکانات شاید واقعا انگیزه بشه واسه خیلیها که از حق خودشون نگذرن 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا یه مشکل اساسی همینه که خیلی از ماها به حقوقمون واقف نیستسم... هرچی شنیدیم قبول کردیم و نرفتیم دنبالش تا بفهمیم حق واقعی چیه!!! در این صورت چطور میشه انتظار داشت آدما بتونن به راحتی فکر کنن که میخوان چی رو به دست بیارن وقتی حتی حقوق اولیشون رو تو دست نداشته باشن!!!! دو تا مساله هست.... یکی همین که اصلا میدونی حقوق اولیت واسه رسیدن به امکاناتی که مورد نظرته چیه؟اگر بدونی شاید واقعا بتونی بهترین امکناتو به دست بیاری ولی اگر ندونی چی؟ دوم اینکه خودت از جامعه چی میخوای؟چجور امکناتی؟اگر امکانات مناسب رو جامعه در اختیارت قرار نده واقعا برای به دست آ.وردنش میجنگی یا بیخیال میشی؟ یه سری امکانات هست که همیشه نیاز اساسی هر فرد تو جامعه است ولی متاسفانه به قول خودت آگاهی نسبت به این موضوع کمه راهکار!!!! نمیدونم ولی به نظر من یکی از مهمترینا اینه که آدما به حدی برسن که وقتی حقوقشون رو بهشون میگی باهات مقابله نکنن و مدام از سنت های قدیمی حرف نزنن! خیلی وقتا هست به راحتی به طرفت میگی این حقته برای رسیدن به چیزی که میخوای باید اینکارو کنی اما چی میشنوی : "نه مگه میشه؟من فلان کارو کنم؟من فلان حرفو بزنم؟ و وقتی باز هم از حقوقشون رو بگی دم از افکار قدیمی ای میزنن که متاسفانه مثل این میمونه که گوششونو بسته! خودتو راهکاری به نظرت نمیرسه؟! حرفت قشنگ بود موافقم ما خیلی تو تفکرات سنتی گیر کردیم بعضا، از طرفی روی روشنفکرای جامعه هم نمیشه حساب کرد...یعنی بعضی میانه رو ها بیشتر به مردم ضربه میزنن با تفکراتشون چیزی که هست تو تربیت و سنت ایرانی ، هیچ کس از اول با خودش، نیازهاش، باورهاش و.... روراست نیست، از همون ابتدا ترس و تظاهر رو وارد شخصیتمون کردند و همین باعث میشه همه اون چیزی که میدونیم نیاز هست و طبیعی، تابو و بی حیایی تلقی بشه این عدم اگاهی باعث میشه ما یه موقع هایی حتی امکانات رو زمانهای لازمش اشتباه بگیریم!!!!! و این اولین قدم سقوطه! ولی ما نیازهامونو میشناسیم و به همین خاطر سعی می کنیم امکانات خودمون رو به دست بیاریم...چون حقمونه... یه انسان می تونه راحت به امکاناتش دسترسی پیدا کنه...مگه این که مانعی سر راهش باشه... اما باید هوشیار باشیم و ذهنمون آماده ی پذیرایی از امکانات جدید باشه... هوشیاری رو خیلی قبول دارم ولی مقابله با موانع چطور ممکنه به نظرت؟ 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ وقتی میگی امکانات مناسب یعنی چیزی که من سال هاست دارم انتظارشو میکشم...چه طوری می تونم از یه همچین چیزی به راحتی بگذرم...میجنگم...صد در صد برای دست یابی به آرزوهام میجنگم... امکنات مناسب و خوب چیزیه که آرزوی تک تکمونه این با ارزشه که واسه به دست آوردنش میجنگی... نه اینکه آهی از سر نا امیدی بکشی که من چنین امکاناتی ندارم من به نظرم اگه اینبار واقعا از خودمون شروع کنیم از همین جمعی که اینجاییم شروع کنیم و نگیم نمیشه و نا امید نباشیم میتونیم به رویاها ... آینده ...امکانات دلخواهمون...حقوقمون برسیم اگه اینبار واقعا خودمون رو باور کنیم و فقط نگیم هرکی از خودش شروع کنه...فقط نگیم واقعا شروع کنیم خیلی خوبه از جمع خودمون شروع میکنیم... خودت سپیده چندتا از حق و حقوقتو بگو فهمیدن لذت داشتن خیلی از امکانات شاید واقعا انگیزه بشه واسه خیلیها که از حق خودشون نگذرن لذت داشتن امکانات... لذت داشتن حقوق فردی... لذت اینکه بدونی کی هستی و چی میخوای و هیچکس هم نتونه مجبورت کنه کاری رو انجام بدی که نمیخوای... اینا همه میتونه انگیزه باشه 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چرا باید مردا فکر کنن به نفعشون نیست؟مخصوصا بعضی مردایی که دم از برابری میزنن اما به همینجا که میرسه، بحث خیلی از حقوق زن ها که میشه هیچی برای گفتن ندارن... فروغ جان هی سوالای سخت سخت مطرح نکن خودتم جواباشو بگو ولی من فک میکنم شاید مردها با دونستن اینکه بعضی حقوق امکاناتی به همراه داره که نفع خودشون هم هست از بعضی از این حقوق حمایت کنن و مشکلی نداشته باشن اما در خیلی از مورد برعکس هست البته 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من به نظرم اگه اینبار واقعا از خودمون شروع کنیم از همین جمعی که اینجاییم شروع کنیم و نگیم نمیشه و نا امید نباشیم میتونیم به رویاها ... آینده ...امکانات دلخواهمون...حقوقمون برسیم اگه اینبار واقعا خودمون رو باور کنیم و فقط نگیم هرکی از خودش شروع کنه...فقط نگیم واقعا شروع کنیم من موافقم باید شروع کرد...نباید این روزهای زندگیمون به امید امکاناتی که هنوز از بودنش اطمینان نداریم از دست بدیم... فهمیدن لذت داشتن خیلی از امکانات شاید واقعا انگیزه بشه واسه خیلیها که از حق خودشون نگذرن نگار این فرهنگ سازی خیلی زمان میبره... هوشیاری رو خیلی قبول دارم ولی مقابله با موانع چطور ممکنه به نظرت؟ باید اولویت ها مشخص شه...یعنی دسترسی به یه سری امکانات چه قدر تو زندگی می تونه حائز اهمیت باشه...اون وقت انرژی برای مبارزه با موانع هست... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده