Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ میدونم عزیزم.من کلا با چادر مشکل دارم چون اون رو یک تحمیل زوری مردان به زنان میدونم. البته تحمیل زوری برهنگی هم همین حالت رو برام داره. درسته خیلی از زن ها فکر میکنن این وضع پوشش دستور آسمانیه، اما،هرچی بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر توی سرمون میزنند، نگاه به گذشته کشور خودمون مثل افغانستان فعلی بد نیست و اینکه مذهبی ها پوشش مارو چی میخواستند و حتی از دیدن صورت و موی ما وحشت داشتند و دارند که به خطا بیوفتند. این جامعه بیماره، بعضی از زنان هم با این مردان بیمار متاسفانه همیاری میکنند. هرچند پوشش مسئله شخصیه، اما...... چرا تحمیل مردان به زنان بگو تحمیل دیم به زنان همیشه واقع بین بودن خوبه چرا زنا همه چی رو به مردان نسبت میدن من موندم تو این کارشون 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ خوبه دخترم راه افتادی آره پسرم حالا کجاشو دیدی! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ آره پسرم حالا کجاشو دیدی! بعید می دونم از دخترم بزرگتر باشی من از استارتر بایت اسپم های خانم لورنا پوزش می طلبم 2 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ از اونایی که.......بی خیال.....حالا چی عوض میشه مثلا؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ از اونایی که.......بی خیال.....حالا چی عوض میشه مثلا؟ چه عجب خرگوشها اینجا شکوفا نشدند 2 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ چه عجب خرگوشها اینجا شکوفا نشدند خرگوش ها جایی بنا نیست شکوفه بشن..هر جا که خودشون بخوان یا من بخوام شکوفا میدن ولی واقعا چه زیبا هستند خرگوشانی که در بهار شکوفه میدهند! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ از همه مدل قشر اسیب دیدمو اسیب رسوندم 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ چرا تحمیل مردان به زنان بگو تحمیل دین به زنان همیشه واقع بین بودن خوبه چرا زنا همه چی رو به مردان نسبت میدن من موندم تو این کارشون خودتون جواب خودتون رو میدینا. تحمیل دین یعنی تحمیل کی؟ دینی که هم پیامبرهاش مردن و هم خداش، باید به مردها نسبت ندم؟ توی ادیان حتی زنانه ترین احکام زنان رو هم مردها براش رساله نوشتن. خودتون را جای ما بذارین بد نیست. 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ خودتون جواب خودتون رو میدینا. تحمیل دین یعنی تحمیل کی؟ دینی که هم پیامبرهاش مردن و هم خداش، باید به مردها نسبت ندم؟ توی ادیان حتی زنانه ترین احکام زنان رو هم مردها براش رساله نوشتن. خودتون را جای ما بذارین بد نیست. خوبه اینجا دیگه تالار اسلام نداره همه پیامبرهاش مرد هستند(که اونم دلیل خودشو داره)اما یک زن هست که مقامش از 99.99 درصد اونا بالاتره! احکام هم زاییده فکر مجتهد نیست که بگیم مردونست یا زنونه من نمیدونم دین چطوری چیزی رو به کسی تحمیل کرده؟!!! ولی اگه منظورتون حکومته و به طور مشخص حجاب این چه ربطی به دین داره؟!!! گرچه در جامعه فعلی با این همه مقابله بازم حجاب تقریبا آزاده حداقل وضع ظاهری که از هالیوود هم بالاتره:دی کلا فکر نکنم اونایی که مخالف حجابند خیلی سختی بکشند مگر اینکه کسی بهشون گیر بده که درستش نیست گرچه آزادی مطلق در این زمینه هم اصلا درست به نظر نمیرسه 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ خوبه اینجا دیگه تالار اسلام ندارههمه پیامبرهاش مرد هستند(که اونم دلیل خودشو داره)اما یک زن هست که مقامش از 99.99 درصد اونا بالاتره! احکام هم زاییده فکر مجتهد نیست که بگیم مردونست یا زنونه من نمیدونم دین چطوری چیزی رو به کسی تحمیل کرده؟!!! ولی اگه منظورتون حکومته و به طور مشخص حجاب این چه ربطی به دین داره؟!!! گرچه در جامعه فعلی با این همه مقابله بازم حجاب تقریبا آزاده حداقل وضع ظاهری که از هالیوود هم بالاتره:دی کلا فکر نکنم اونایی که مخالف حجابند خیلی سختی بکشند مگر اینکه کسی بهشون گیر بده که درستش نیست گرچه آزادی مطلق در این زمینه هم اصلا درست به نظر نمیرسه منم میدونم اینکه همه پیامبرهاش مرد هستند دلیل داره، اما دلیلش میتونه اکثریت مردهارو قانع کنه + زن های تو سری خور رو که باید چند تا چندتا زن یک مرد بشن و ثواب ببرند. اون زن هم که شما میگین مقامش از مردها بالاتره،نظر شما شیعیانه که یک چیزی گفته باشین، در عمل که ایشون هیچ منصبی نداشته، کلا هیچ زنی هیچ منصبی نداشته. حجاب کاملا به دین ربط داره،پوشاندن موها بربرانه ترین حکم ممکنه،که یک نفر میتونسته صادر کنه. من بیشتر برای هم جنس های خودم دلم میسوزه که موی خودشون رو سبب تحریک میدونن، معلوم نیست اگه همین دین چشم رو هم عامل تحریک میدونست، همه باید عینک دودی میزدیم و میگفتیم حکم خداست !!! چون گویا در این حجاب همه چی هست جز عقل و دلیل،فقط میگن خدا گفته مو سبب تحریکه، چادر هم پوشش مد نظر خداست !!! این جامعه ای که شما توشی و حجاب آزاده کجاست؟ احیانا شما در لاس وگاس زندگی نمیکنین؟ اگه منظورتون پوشش توی خیابون هاست که مدام ماشین گذاشتن و گیر میدن، اینقدر هم به مو گیر دادن، جوون های ما رو به آرایش غلیظ آوردن و وضعیت بدتر شده. ما هنوز نمیتونیم فوتبال بازی کنیم، اما شما میتونی بازی کنی و عکس مسی رو هم بذاری برای آواتارت. هنوز با مقنعه و مانتو تو زمین فوتبال ندویدی که بدونی چه حسی داره. واقعا متاسفم برای این جامعه و مخصوصا مردهاش و بیشتر هم زنان توسری خورش که دنباله رو چنین مردهایی هستند !!! 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ منم میدونم اینکه همه پیامبرهاش مرد هستند دلیل داره، اما دلیلش میتونه اکثریت مردهارو قانع کنه + زن های تو سری خور رو که باید چند تا چندتا زن یک مرد بشن و ثواب ببرند.اون زن هم که شما میگین مقامش از مردها بالاتره،نظر شما شیعیانه که یک چیزی گفته باشین، در عمل که ایشون هیچ منصبی نداشته، کلا هیچ زنی هیچ منصبی نداشته. حجاب کاملا به دین ربط داره،پوشاندن موها بربرانه ترین حکم ممکنه،که یک نفر میتونسته صادر کنه. من بیشتر برای هم جنس های خودم دلم میسوزه که موی خودشون رو سبب تحریک میدونن، معلوم نیست اگه همین دین چشم رو هم عامل تحریک میدونست، همه باید عینک دودی میزدیم و میگفتیم حکم خداست !!! چون گویا در این حجاب همه چی هست جز عقل و دلیل،فقط میگن خدا گفته مو سبب تحریکه، چادر هم پوشش مد نظر خداست !!! این جامعه ای که شما توشی و حجاب آزاده کجاست؟ احیانا شما در لاس وگاس زندگی نمیکنین؟ اگه منظورتون پوشش توی خیابون هاست که مدام ماشین گذاشتن و گیر میدن، اینقدر هم به مو گیر دادن، جوون های ما رو به آرایش غلیظ آوردن و وضعیت بدتر شده. ما هنوز نمیتونیم فوتبال بازی کنیم، اما شما میتونی بازی کنی و عکس مسی رو هم بذاری برای آواتارت. هنوز با مقنعه و مانتو تو زمین فوتبال ندویدی که بدونی چه حسی داره. واقعا متاسفم برای این جامعه و مخصوصا مردهاش و بیشتر هم زنان توسری خورش که دنباله رو چنین مردهایی هستند !!! خانم ساناز! البته ربطی به من نداره که ییهویی با دمپایی لاکی اومدم وسط بحثتون ولی شرمنده یه چیای رو باید بگم نه برا شما, برا خودم که ییهویی غمباد نشه رو دل کنم! تو حرف فقط مقام زن بالا نیست تو قرآن هم نوشته, خود شما هم بهتر میدونین, بهتره که همه رو با یه چوب نزنن, نمیگم این طور که شما میگی نیستا, ولی خیلی ها هم برای زن ارزشی بالا تر از چیزی که شما تصور میکنی قائل هستند که حتما شما هم چند تاشو میشناسی ( کم هستند ولی هستند) پوشناندن موی سر اصلا هم بربرانه نیست توی هر دینی یک سری قوانین هست که از طرف پیروان اون دین باید رعایت بشه, من دلیل اصلیش رو نمیدونم اما ما چون در ایران زندگی میکنیم و چون اسلام دین رسمی است مسلاما باید از قانون هم پیروی کنیم (چه بسا در فرانسه داشتن حجاب ممنوع است) من از تاپیکتون خوشم اومده بود ولی فکر میکنم منطق شما خیلی از چیز هایی که در تاپیکاتون نشون میده کمتر باشه! البته این نظر من هست ولی فکر نمیکنم احترام به قانون و عمل به اون شخصی باشه!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ منم میدونم اینکه همه پیامبرهاش مرد هستند دلیل داره، اما دلیلش میتونه اکثریت مردهارو قانع کنه + زن های تو سری خور رو که باید چند تا چندتا زن یک مرد بشن و ثواب ببرند.اون زن هم که شما میگین مقامش از مردها بالاتره،نظر شما شیعیانه که یک چیزی گفته باشین، در عمل که ایشون هیچ منصبی نداشته، کلا هیچ زنی هیچ منصبی نداشته. حجاب کاملا به دین ربط داره،پوشاندن موها بربرانه ترین حکم ممکنه،که یک نفر میتونسته صادر کنه. من بیشتر برای هم جنس های خودم دلم میسوزه که موی خودشون رو سبب تحریک میدونن، معلوم نیست اگه همین دین چشم رو هم عامل تحریک میدونست، همه باید عینک دودی میزدیم و میگفتیم حکم خداست !!! چون گویا در این حجاب همه چی هست جز عقل و دلیل،فقط میگن خدا گفته مو سبب تحریکه، چادر هم پوشش مد نظر خداست !!! این جامعه ای که شما توشی و حجاب آزاده کجاست؟ احیانا شما در لاس وگاس زندگی نمیکنین؟ اگه منظورتون پوشش توی خیابون هاست که مدام ماشین گذاشتن و گیر میدن، اینقدر هم به مو گیر دادن، جوون های ما رو به آرایش غلیظ آوردن و وضعیت بدتر شده. ما هنوز نمیتونیم فوتبال بازی کنیم، اما شما میتونی بازی کنی و عکس مسی رو هم بذاری برای آواتارت. هنوز با مقنعه و مانتو تو زمین فوتبال ندویدی که بدونی چه حسی داره. واقعا متاسفم برای این جامعه و مخصوصا مردهاش و بیشتر هم زنان توسری خورش که دنباله رو چنین مردهایی هستند !!! شما چرا همیشه خشنی حکم صادر شده ولی به کسی هم نگفته با اجبار به کسی تحمیل کن پس در اصل حکم اجباری نیست حالا اینکه حکومت چیکار میکنه ربطی به حکم نداره منصب هم عامل برتری هیچ کسی نمیشه که هیچ حتی مسئولیت هم داره اما اینکه میگین شیعه یه چیزی گفته که گفته باشه هم کم لطفیه چون مقام حضرت زهرا(س) به وفور در روایات ما و حتی اهل سنت اومده! دلیل حجاب هم برای یک مسلمان و البته مسلمان معلومه و اون اینکه دین نمیخواسته کوچکترین نگاه سوئی به خود زن بشه و همچنین خانواده آسیب نبینه البته اینو به این خاطر گفتم که نگین بی دلیله وگرنه اصلا انتظار قبولش رو از طرف شما ندارم اون دو پاراگراف آخر هم بحث حکومته که من کاری باهاش ندارم در کل اگه دوست داشتین یک بار توصیه های برخورد با زنان رو براتون میذارم که فقط از یک بعد به این قضیه نگاه نکنید کلا فکر کنم مشکل شما فقط با حجاب اجباریه 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تو حرف فقط مقام زن بالا نیست تو قرآن هم نوشته, خود شما هم بهتر میدونین, بهتره که همه رو با یه چوب نزنن, نمیگم این طور که شما میگی نیستا, ولی خیلی ها هم برای زن ارزشی بالا تر از چیزی که شما تصور میکنی قائل هستند که حتما شما هم چند تاشو میشناسی ( کم هستند ولی هستند) پوشناندن موی سر اصلا هم بربرانه نیست توی هر دینی یک سری قوانین هست که از طرف پیروان اون دین باید رعایت بشه, من دلیل اصلیش رو نمیدونم اما ما چون در ایران زندگی میکنیم و چون اسلام دین رسمی است مسلاما باید از قانون هم پیروی کنیم (چه بسا در فرانسه داشتن حجاب ممنوع است) من از تاپیکتون خوشم اومده بود ولی فکر میکنم منطق شما خیلی از چیز هایی که در تاپیکاتون نشون میده کمتر باشه! آقای محترم توی قرآن نوشته باشه یا ننوشته باشه، من از ایشون پرسیدم آیا در عمل هم زنان منصبی داشتند یا نه. من مدام بگم زن خیلی خوبه، از مرد بالاتره، اما بهش مسئولیت ندم یعنی خرش کردم، میفهمین که؟ وقتی دلیل چیزی رو نمیدونین که مثلا موی سر کجاش تحریک آمیزه و میگین باید رعایت باشه، این میشه تحجر. میشه پیروی کورکورانه، میشه بی منطقی، پس لطفا اول کمی در اعتقادات خودتون تجدید نظر کنین. 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آقای محترم توی قرآن نوشته باشه یا ننوشته باشه، من از ایشون پرسیدم آیا در عمل هم زنان منصبی داشتند یا نه.من مدام بگم زن خیلی خوبه، از مرد بالاتره، اما بهش مسئولیت ندم یعنی خرش کردم، میفهمین که؟ وقتی دلیل چیزی رو نمیدونین که مثلا موی سر کجاش تحریک آمیزه و میگین باید رعایت باشه، این میشه تحجر. میشه پیروی کورکورانه، میشه بی منطقی، پس لطفا اول کمی در اعتقادات خودتون تجدید نظر کنین. منم اولش گفتم به من ربطی نداره و قضیه عیسی به دین خود و موسی به دین خود ولی تو فرانسه هم داتشن حجاب ممنوع هست لابد شما دلیل اون رو میدونید! من تنها حرفم سر قانون بود و الزام به رعایت اون! در ضمن همه چیز در حال درست شدن هست انشالله ولی گاماس گاماس, خانم ها هم حتما درجه بالاتری رو در مسئولیت پذیری ها به دست خواهند آورد من بنا به کارم خانم هایی رو میشناسم که معنی خود کلمه خواستن هستند امیدوارم شما هم با امثال اینها آشنا بشین آخرش هم تنها حرف من الزام همه به رعایت قانون ایران است برای همه و به صورت یکسان در حال حاضر قانون رعایت حجاب و پوشش موی سر رو داره لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شما چرا همیشه خشنیحکم صادر شده ولی به کسی هم نگفته با اجبار به کسی تحمیل کن پس در اصل حکم اجباری نیست حالا اینکه حکومت چیکار میکنه ربطی به حکم نداره منصب هم عامل برتری هیچ کسی نمیشه که هیچ حتی مسئولیت هم داره اما اینکه میگین شیعه یه چیزی گفته که گفته باشه هم کم لطفیه چون مقام حضرت زهرا(س) به وفور در روایات ما و حتی اهل سنت اومده! دلیل حجاب هم برای یک مسلمان و البته مسلمان معلومه و اون اینکه دین نمیخواسته کوچکترین نگاه سوئی به خود زن بشه و همچنین خانواده آسیب نبینه البته اینو به این خاطر گفتم که نگین بی دلیله وگرنه اصلا انتظار قبولش رو از طرف شما ندارم اون دو پاراگراف آخر هم بحث حکومته که من کاری باهاش ندارم در کل اگه دوست داشتین یک بار توصیه های برخورد با زنان رو براتون میذارم که فقط از یک بعد به این قضیه نگاه نکنید من خشن نیستم، اما در برابر حرف زور نمیتونم ساکت بشینم. بحث جدی هم به معنی توهین نیست،وگرنه ما با هم در درجه اول دوست هستیم. ببینین شما یگین پوشاندن موی سر برای تحکیم خانواده هست، به همون خداتون قسم میتونین بگین پوشاندن چشم هم برای تحکیم خانواده است،پوشاندن بینی،پوشاندن دهان و کلا روبنده به حفظ خانواده کمک میکنه. دیگه قسمت های تحریک آمیز بدن کاملا مشخصه و یک چیز ژنتیکی هم هست، اینکه دیگه توی مو چه تحریکی بوده که علم هنوز عاجزه،اونهم بحثیه و اینکه چرا فقط مردهای مسلمان با دیدن موی زن مسلمان تحریک میشن. میرن خارج یا با خبرنگار بی حجاب زن خارجی مصاحبه میکنن، عین خیالشون هم نیست. باز هم عرض میکنم،مقام معنوی و الهی و....همش شعاره،امروز هم اگه زنان تونستن توی جامعه بیان تماما از الگوهای غربی بوده. نمونه اش ایران گذشته و عربستان امروز که حتی به زن حق رانندگی نمیده. من همیشه پیش خودم تصور میکنم اگه رضاخان توی این کشور نمیومد، الان تو چه بدبختی زیر دست این علمای دین و مردم مذهبی بودیم و باید روبنده میزدیم رو صورتمون و بدو میرفتیم نون میخریدیم بر میگشتیم خونه. 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ منم اولش گفتم به من ربطی نداره و قضیه عیسی به دین خود و موسی به دین خودولی تو فرانسه هم داتشن حجاب ممنوع هست لابد شما دلیل اون رو میدونید! من تنها حرفم سر قانون بود و الزام به رعایت اون! در ضمن همه چیز در حال درست شدن هست انشالله ولی گاماس گاماس, خانم ها هم حتما درجه بالاتری رو در مسئولیت پذیری ها به دست خواهند آورد من بنا به کارم خانم هایی رو میشناسم که معنی خود کلمه خواستن هستند امیدوارم شما هم با امثال اینها آشنا بشین آخرش هم تنها حرف من الزام همه به رعایت قانون ایران است برای همه و به صورت یکسان در حال حاضر قانون رعایت حجاب و پوشش موی سر رو داره تو فرانسه حجاب در دانشگاه ها و یکسری جاهای خاص ممنوعه، نه در سطح شهر. شما هم میتونین توی مناطق اداریتون حجاب رو ممنوع کنین، به ورزش و خیابان کاری نداشته باشین. کلا از بحث با مردهای سیگاری خوشم نمیاد، خوش باشین. چون از جمله آخرتون احساس انزجار بهم دست داد. شما از اون دست آدم هایی هستی که قانون شلاق خوردن برای همه را تصویب کنه، اول از همه خم میشی یکی بزنن بهت. 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تو فرانسه حجاب در دانشگاه ها و یکسری جاهای خاص ممنوعه، نه در سطح شهر.شما هم میتونین توی مناطق اداریتون حجاب رو ممنوع کنین، به ورزش و خیابان کاری نداشته باشین. کلا از بحث با مردهای سیگاری خوشم نمیاد، خوش باشین. چون از جمله آخرتون احساس انزجار بهم دست داد. شما از اون دست آدم هایی هستی که قانون شلاق خوردن برای همه را تصویب کنه، اول از همه خم میشی یکی بزنن بهت. ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم-----------------از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم رهرو منزل عشقیم و ز سر حد عدم-----------------------تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم ----------------------------------------------------------------------------------------------- ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم------------ جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم رقم مغلطه بر دفتر دانش نکشیم-------------- سرّ حق بر ورق شعبده ملحق نکنیم گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید--------- گو تو خوش باش، که ما گوش به احمق نکنیم حافظ ار خصم خطا گفت نگیریم بر او-----------ور به حق گفت، جدل با سخن حق نکنیم لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من خشن نیستم، اما در برابر حرف زور نمیتونم ساکت بشینم.بحث جدی هم به معنی توهین نیست،وگرنه ما با هم در درجه اول دوست هستیم. ببینین شما یگین پوشاندن موی سر برای تحکیم خانواده هست، به همون خداتون قسم میتونین بگین پوشاندن چشم هم برای تحکیم خانواده است،پوشاندن بینی،پوشاندن دهان و کلا روبنده به حفظ خانواده کمک میکنه. دیگه قسمت های تحریک آمیز بدن کاملا مشخصه و یک چیز ژنتیکی هم هست، اینکه دیگه توی مو چه تحریکی بوده که علم هنوز عاجزه،اونهم بحثیه و اینکه چرا فقط مردهای مسلمان با دیدن موی زن مسلمان تحریک میشن. میرن خارج یا با خبرنگار بی حجاب زن خارجی مصاحبه میکنن، عین خیالشون هم نیست. باز هم عرض میکنم،مقام معنوی و الهی و....همش شعاره،امروز هم اگه زنان تونستن توی جامعه بیان تماما از الگوهای غربی بوده. نمونه اش ایران گذشته و عربستان امروز که حتی به زن حق رانندگی نمیده. من همیشه پیش خودم تصور میکنم اگه رضاخان توی این کشور نمیومد، الان تو چه بدبختی زیر دست این علمای دین و مردم مذهبی بودیم و باید روبنده میزدیم رو صورتمون و بدو میرفتیم نون میخریدیم بر میگشتیم خونه. نه مو چون به عنوان زینت زن شناخته میشه واجبه وگرنه دهان و بینی و ... که معلومه باعث مشقته! چیزی هم که باعث مشقتش میشه اون دیدیه که طرف داره شما زور میبینی برای همین یک شال کوچک هم عذابت میده یکی دیگه وسیله ای برای دیده نشدن و نشناختن او به زیبایی و جسمش کسی هم نگفته همه مردان با مو تحریک میشن اصلا احتیاجی به تحریک نیست!!همینکه زن به چشم جنسیتش دیده بشه خودش میشه دلیل البته با همون حجاب هم میشه اینطور باشه ولی اون به درست شدن نگاه اون مرد برمیگرده و زن دبگه وظیفه ای نداره باور کنید مردها اغلب تنوع طلبند و این استحکام خانواده رو به هم میریزه اتفاقا زمانی که غرب در توحش به سر میبرد زمان پیامبر زنها تو جنگهایی هم مسئولیت داشتند اما اسلام با مسئولیت زنان مخالفتی نداشته مگر در چند مورد خاص پس اگه حکومتی جلوی این کار رو میگیره به پای دین نیست! مثال رضاخانتون دقیقا نقض بقیه حرفاتونه چون میگید حجاب نباید اجباری باشه ولی اینکه رضاخان به اجبار کشف حجاب میکرده کار خوبیه خب این میشه از دید خودتون نگاه کردن به این مسئله! متاسفانه خیلی عجیبه که کار تو خونه و تربیت فرزند عیب محسوب میشه و رسیدن به مشاغلی که دست مردانه حسن!!خب این خودش نوعی اعتراف به برتریه مرده که زن میخواد بهش برسه و اشتباهه تو اسلام وظیفه اصلی زن حفظ کانون خانوادست در درجه اول اما خب هیچ مخالفتی هم با نفس کار کردن زن نداشته!! کلا همه حرف شما حکومته و خب خوب نیست که اصل دین رو هم با این عینک ببینید 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نه مو چون به عنوان زینت زن شناخته میشه واجبه وگرنه دهان و بینی و ... که معلومه باعث مشقته!چیزی هم که باعث مشقتش میشه اون دیدیه که طرف داره شما زور میبینی برای همین یک شال کوچک هم عذابت میده یکی دیگه وسیله ای برای دیده نشدن و نشناختن او به زیبایی و جسمش کسی هم نگفته همه مردان با مو تحریک میشن اصلا احتیاجی به تحریک نیست!!همینکه زن به چشم جنسیتش دیده بشه خودش میشه دلیل البته با همون حجاب هم میشه اینطور باشه ولی اون به درست شدن نگاه اون مرد برمیگرده و زن دبگه وظیفه ای نداره باور کنید مردها اغلب تنوع طلبند و این استحکام خانواده رو به هم میریزه اتفاقا زمانی که غرب در توحش به سر میبرد زمان پیامبر زنها تو جنگهایی هم مسئولیت داشتند اما اسلام با مسئولیت زنان مخالفتی نداشته مگر در چند مورد خاص پس اگه حکومتی جلوی این کار رو میگیره به پای دین نیست! مثال رضاخانتون دقیقا نقض بقیه حرفاتونه چون میگید حجاب نباید اجباری باشه ولی اینکه رضاخان به اجبار کشف حجاب میکرده کار خوبیه خب این میشه از دید خودتون نگاه کردن به این مسئله! متاسفانه خیلی عجیبه که کار تو خونه و تربیت فرزند عیب محسوب میشه و رسیدن به مشاغلی که دست مردانه حسن!!خب این خودش نوعی اعتراف به برتریه مرده که زن میخواد بهش برسه و اشتباهه تو اسلام وظیفه اصلی زن حفظ کانون خانوادست در درجه اول اما خب هیچ مخالفتی هم با نفس کار کردن زن نداشته!! کلا همه حرف شما حکومته و خب خوب نیست که اصل دین رو هم با این عینک ببینید پوشش مو هم سبب مشقته،مخصوصا در ورزش و تابستان. شما تجربه نداری متوجه نمیشی من چی میگم، خواهشا با مقنعه و مانتو فوتبال بازی کن یکبار هم که شده. اینکارو میتونین انجام بدین که؟ اتفاقا چشم های خانم ها و ابروهاشون هم میتونه تحریک آمیز باشه،هرچی جلوتر بریم باید بیشتر پوشش داد. این طرز تفکر اشتباهه، متاسفانه به بهانه زینت میشه هرکاری کرد. من از کشف حجاب زوری رضاخان حمایت نکردم،مبارزه اش با تحجر ستودنی بود. وگرنه آخوندها که حکم شرعی به حذف روبنده نمیدادند،میدادند؟ اونوقت الان من باید با شما بحث میکردم میشه روبنده را بزنم کنار، شما میگفتین نه نمیشه، زینتت آشکار میشه !! باز هم قضاوت سریع، کسی نگفت کار تو خونه عیبه و کار بیرون شاهکار، گفتم توازن بد نیست. خونه نشینی مطلق یک آدم خنگ میسازه، آدمی که توی جامعه نباشه، سرش کلاه میره. نه اینکه مثلا من بگم میخوام تعویض روغنی کار کنم،حقم رو بدین. من توی اصل دین هم چیز درخشانی در برخورد با زنان ندیدم،خیلی از احادیثش هم گویا هست،یکی از خانمها هم تاپیکی زده بود و همه را جمع کرده بود. هنوز هم اکثریت شما مردها، زن رو ناموس و حق خودتون میدونین،این هم از دینتون به ارث رسیده که زن هارو کنیز میکردین و امام هاتون و...هر کردوم بالای ده تا زن داشتن، که مثلا بهش محبت کنند چون عاجزه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده