hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انجام شد.. بدون هیچ چشم داشتی.. میتینگ بعدی کیه؟؟ چرا اومدی نون ما رو آجر کنی آخه؟؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ منم رای دادم مثبت و علمی/فردا میلم رو چک می کنم 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): من چرا همیشه دیر می بینم این تاپیکا رو :icon_pf (34): واسه این جور تاپیکا برا همه دعوت بزن دیگه . . یه نواندیشان که بیشتر ندارم یه رایِ مثبتِ دیگه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ منم رای دادم مثبت و علمی/فردا میلم رو چک می کنم تایید کردم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان نو اندیشان به نصاب نرسیده یعنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان نو اندیشان به نصاب نرسیده یعنی ؟ آره نرسیده مثل اینکه. 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ آره نرسیده مثل اینکه. پس چرا رای ندادن بچه ها تنبلا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ پس چرا رای ندادن بچه ها تنبلا من دیر متوجه شدم و دیر لینکش رو گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من دیر متوجه شدم و دیر لینکش رو گذاشتم :icon_pf (34): یعنی عامل همه عقب موندگی ها ما تویی همه باید کارامون و ول کنیم مواظب باشیم غضنفر (محمد) گل به خودی نزنه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی عامل همه عقب موندگی ها ما توییهمه باید کارامون و ول کنیم مواظب باشیم غضنفر (محمد) گل به خودی نزنه تو بوشهر یه همایش جور کن بیایم اونجا... میگن اکثر بوشهریا اهل آواز و موسیقی هستن. درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی عامل همه عقب موندگی ها ما توییهمه باید کارامون و ول کنیم مواظب باشیم غضنفر (محمد) گل به خودی نزنه خب دیر متوجه شدم دیگه. چیکار کنم نمیدونستم که همچین چیزی هست. 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خب دیر متوجه شدم دیگه. چیکار کنم نمیدونستم که همچین چیزی هست. :icon_razz: تو بوشهر یه همایش جور کن بیایم اونجا... میگن اکثر بوشهریا اهل آواز و موسیقی هستن. درسته؟ بوشهر نصفش انگلیسه نصفش بوشهره لب ساحل خودش همایشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده