sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ در این دنیا که هر کس سبقت می گیرد برای له کردن شخصیت....فقط احترامم را نگه دارید. 11 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دانشجویان عزیز به لحظات ملکوتی " غلط کردم از ترم بعد می خونم " نزدیک می شویم 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دوستت دارم.....بیشتر از اسمی که به جای جای خالی نوشته میشه خود دوست داشتن زیباترین حسه جهنمی بدتر از آن نیست که مدام به یاد آوری بوسه ای را که هرگز اتفاق نیفتاده است.................... فك كن استادت يه خانم خوشگل جوون باشه و همچين جملاتي بگه 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ما یه استادی داریم هلو، میاد کلاس فقط فحش میده ما همه اونجورییم اینارو بگه دیگه ..... استاد خوشگل باشه مصيبتِ، ديگه كسي نگاه تابلو نميكنه همه محو استاد ميشن اخر ترم هم درسو مي افتن 7 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خواهش کرده بودم اسپم نکنید 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ در انتظار آينده نباشيد ، آينده را بسازيد 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ و ناگهان چه زود ... دیر میشود , قدر لحظه هاتونو بدونید لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مي گفتم: دو دقيقه به حرفام گوش كنيد بعد دوباره بريد تو فكر دوس دخترتون 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سعی کنید فقط یاد بگیرید نگران نمره نباشید!! 10 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ همیشه سعی کنید در زندگی ؛چیزایی رو که دوست دارید رو به دست بیارید_در غیر این صورت مجبورید؛چیزایی رو که به دست آوردید رو دوست داشته باشید...!و همون طور که دوستمون گفت "غیر ممکن ؛غیر ممکن است" 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من اگه استاد بودم همیشه به بچه ها اینو می گفتم : برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشین ، تا می تونید مطالعه کنین 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم میگفتم برای پیشرفت کشورتون اولین گام خودتون هستید بعد یکم مخشونو میخوردم و این جمله حضرت علی(ع) رو هم میگفتم در هر لحظه از زندگی فراموش نکنید آنچه بر خود میپسندی برای دیگران بخواه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ زندگی صحنه ی یكتای هنرمندی ماست هركسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده