MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان فرض کنید استاد دانشگاه هستید، و یه جورایی محبوب دانشجو ها اگه قرار باشه یه جمله سر زبونتون باشه که همیشه به دانشجوها بگین، اون جمله چیه؟ این جمله میتونه عارفانه، عاشقانه، ادبی، معنوی، نصیحت و ... باشه فقط خواهشا: 1 - هرکی فقط یه پست بزنه 2 - فقط یه جمله باشه 3 - اسپم نکنید:vahidrk: 41 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ غیر ممکن، غیر ممکنه 12 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اون جمله می تونه این باشه که به دانشچو امید بدم که می تونن روزی انسان بزرگی باشند... 18 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ برای اینکه در زندگی شکست نخورید، هرگز تلاش نکنید 19 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ برای موفقیت در امتحان از کنار کوچیک ترین جمله ها هم ساده رد نشید 17 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من به شما امیدی ندارم امید من به دبستانی هاست 24 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من ازتون امتحان نمی گیرم....فقط ازتون پروژه می خوام 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ امتحان درسی مهم نیست ردبشی تو امتحان زندگی باید قبول شی 15 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ صداقت با ارزشه پس همیشه صادق باشید............ 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خسته نيستم هيچ وقت هم از كسي نشوم بگه خسته نباشيد . 10 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ هميشه عاشق و خواستار بهترينها باشين از عمق وجودتون 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خودت زندگیت را میسازی چنان که عنکبوت تارش را،گاه آزمون بسیار باید برای استواری نخ... 11 لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ جهنمی بدتر از آن نیست که مدام به یاد آوری بوسه ای را که هرگز افاق نیفتاده است.................... 7 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اگر می خوای تو ایران به جایی برسی ، درس و دانشگاه رو همین الان ول کن 8 لینک به دیدگاه
danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ حضور و غیاب نمیکنم هرکی نمیخواد نیاد کلاس... اما آخر ترم کسی که نیومده سر کلاس توقع کمک نداشته باشه 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دوستت دارم..... بیشتر از اسمی که به جای جای خالی نوشته میشه خود دوست داشتن زیباترین حسه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده