رفتن به مطلب

تكرار افتخار براي چهارمين سال متوالي

ارسال های توصیه شده

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال ژاوي هرناندز هافبك بارسا را به عنوان بهترين بازيساز جهان درسال 2011 معرفي نمود. لئو مسي و آندرس اينيستا بعد از او جايگاه دوم و سوم را دارند.:hapydancsmil:

سرافرازي ديگر براي تيم جوزپ گوارديولا در آغاز 2012:a030:

سه بازيكن بارسلونا ژاوي،مسي و اينيستا بهترين بازيسازان جهان بر طبق ليست فدراسيون تاريخ و آمار شناخته شدند ، ژاوي بهترين و نفراول براي چهارمين سال متوالي است. اعضا و اصحاب رسانه و فوتبال از 81 كشور مختلف در اين راي گيري شركت نمودند كه شاهكار بي عيب و نقص و شماره 6 بارسا موفق به كسب بيشترين راي يعني امتياز 232 شد درحاليكه امتيازات مسي و اينيستا به ترتيب 147 و 110بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

حاكميت بارسلونا

نمايش ديگري از بارسا دراين صحنه بوجود آمد و مسبب آن كسب رتبه ي دهم اين ليست توسط فابرگاس است. اين به آن معناست كه بارسا هيچ وقت بدون كمتر از 4 نماينده دراين ليست نبوده است. رقيب بارسا در اين ميدان رئال مادريد با سه نماينده(اوزيل.رونالدو و آلونسو) مي باشد.

ژاوي و مسي براي كسب جوايز بهترين بازيساز جهان و توپ طلاي 2011 حاضر خواهند شد.در هر كدام ازاين جوايز آنها پيشرو كريستين رونالدو هستند. مراسم اهدا جوايز نهم ژانويه در زوريخ خواهد بود.

رده بندي بهترين بازيسازهاي جهان درسال 2011

1-ژاوي هرناندز(اسپانيا/بارسلونا) 232 امتياز

2-ليونل مسي(آرژانتين/بارسلونا) 147 امتياز

3-آندرس اينيستا(اسپانيا/بارسا)110 امتياز

4-مسعوت اوزيل(آلمان/رئال مادريد)59 امتياز

5- كريس رونالدو(پرتغال/رئال مادريد) 47 امتياز

6-داويد سيلوا(اسپانيا/منچسترسيتي)31امتياز

7-وسلي اسنايدر(هلند/اينتر)22امتياز

8-ژابي آلونسو(اسپانيا/رئال مادريد)19امتياز

9-ديگو فورلان(اروگوئه/اينتر)17امتياز

10-سسك فابرگاس(اسپانيا/بارسا)15 امتياز

11-آندرا پيرلو(ايتاليا/يوونتوس) 15امتياز

12-فرانك ريبري(آلمان/بايرن مونيخ) 10 امتياز

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 39
لینک به دیدگاه

درود بر یکه تازان فوتبال....

هم فوتبال...هم اخلاق....

لذت می برم...اظهار نظرای محترمانه شونو می شنوم....

احترام حرف اول رو میزنه....

بعضی اوقات چند ویژگی کنار هم در یک انسان باعث می شه موفقیت در کنارش همیشگی شه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

من از بارسلونا و مربیشو و بازیکناش حالم بهم میخوره ... و دقیقا فکر می کنم هر کی میگه بارسا قویه و عاشقشه چیزی از فوتبال نمی فهمه و کاملا تازه به دوران رسیدس ...

البته بارسایی هایی که طرفدار بارسای لوئیز انریکه و گواردیولا(زمان بازی) و ساویولا و رونالدو و مارادونا و ریوالدو و ... هستن قابل احترامن وگرنه اکثر این جماعت عین بادی هستن که یه سال طرفدار مسی و بارسا یه سال طرفدار رونادینیو و بارسا و یه سال طرفدار رونالدو و اینتر و یه سال ... این مدل آدما هستن که چیزی از فوتبال نمی فهمن!!!

قصد توهین نداشتم ولی این پست آخر باعث شد که اینطور بگم

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از بارسلونا و مربیشو و بازیکناش حالم بهم میخوره ... و دقیقا فکر می کنم هر کی میگه بارسا قویه و عاشقشه چیزی از فوتبال نمی فهمه و کاملا تازه به دوران رسیدس ...

البته بارسایی هایی که طرفدار بارسای لوئیز انریکه و گواردیولا(زمان بازی) و ساویولا و رونالدو و مارادونا و ریوالدو و ... هستن قابل احترامن وگرنه اکثر این جماعت عین بادی هستن که یه سال طرفدار مسی و بارسا یه سال طرفدار رونادینیو و بارسا و یه سال طرفدار رونالدو و اینتر و یه سال ... این مدل آدما هستن که چیزی از فوتبال نمی فهمن!!!

قصد توهین نداشتم ولی این پست آخر باعث شد که اینطور بگم

ممنون از نظرتون

ولی من بارسا از زمان ریوالدو و رونالدینیهو دوس دارم نه از زمان مسی و عشق من هنوز پا برجاست:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام من فوتبال هیچ جارا جز اسپانیا و آنهم بارسلونا را نگاه نمی کنم

واقعا سبک فوتبال آنها مثل یه موسیقی میمونه برام مخصوصا تیکی تاکای معروفشون

از ایمان جان ممنونم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

چیه فوتبالش باحاله !!!!

من به شخصه که اصلا با بازی های بارسا حال نمی کنم . لذت فوتبال به غیر قابل پیش بینی بودنشه ولی وقتی بارسا میاد وسط 98% احتمال میدی ببره.هیجانی نداره بازیش.اصلا حال نمیده :whistles:

لینک به دیدگاه
چیه فوتبالش باحاله !!!!

من به شخصه که اصلا با بازی های بارسا حال نمی کنم . لذت فوتبال به غیر قابل پیش بینی بودنشه ولی وقتی بارسا میاد وسط 98% احتمال میدی ببره.هیجانی نداره بازیش.اصلا حال نمیده :whistles:

برو بابا...............:vahidrk:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...