Creative City 1017 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 دوستان عزیز ازتون میخام بدونم شما از کار تو شرکت مشاور بیشتر خوشتون میاد یا کار اداری مثل شهرداری؟ البته بحث حقوق رو بذارید الویت اخر، میخام بدونم از کار کردن و اجرایی بیشتر خوشتون میاد یا اینکه راحت برید پشت صندلی بشینید و امضا بدید بدون دردسر کار کنید؟:gnugghender: 14
*Mahla* 3410 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 میزگرد شهر سازیه ؟!!! منو اشتباهی دعوت کردن * * من از بچگی از زیر دست بودن و درخدمت دیگران بودن متنفر بودم ... از اینکه دستم جلو دیگران دراز باشه :icon_razz: همیشه سعی کردم مستقل باشم تو کارهام و زندگیم کارمند دولت بودن در نظر من زیر دست بودنه ... خودم تصمیم دارم یه شرکت تجاری بزنم * * آدم برای خودش کار کنه یه لذت دیگه ای داره ... 7
partow 25305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من از کارای گرافیکی خوشم میاد ... نه اداری رو دوست دارم ... نه شرکت مشاور ... البته اگر قرار باشه یکی از این دو رو انتخاب کنم ، فکر می کنم در شرکت مشاور موفق تر باشم ... 5
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 میزگرد شهر سازیه ؟!!! منو اشتباهی دعوت کردن * * من از بچگی از زیر دست بودن و درخدمت دیگران بودن متنفر بودم ... از اینکه دستم جلو دیگران دراز باشه :icon_razz: همیشه سعی کردم مستقل باشم تو کارهام و زندگیم کارمند دولت بودن در نظر من زیر دست بودنه ... خودم تصمیم دارم یه شرکت تجاری بزنم * * آدم برای خودش کار کنه یه لذت دیگه ای داره ... خدا کنه مجبور نشی پس بری تو یجایی که مطابق میلت نیست 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من از کارای گرافیکی خوشم میاد ... نه اداری رو دوست دارم ... نه شرکت مشاور ... البته اگر قرار باشه یکی از این دو رو انتخاب کنم ، فکر می کنم در شرکت مشاور موفق تر باشم ... خوب فکرکنم تو هر دو اینا بشه کار گرافیکی کرد البته تو شهرداری واسه دل خودت بعدشم بندازی تو سطل 4
pianist 31129 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 یه تجربه کوچیک تو محیط کارگاهی و تولیدی داشتم خیلی افتضاحه! اصلا با روحیات من جور در نمیاد از طرفی کار تو یه محیط خشک اداری هم دوست ندارم بنظرم کارای تحقیقاتی خیلی جالبن 6
H O P E 34652 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 یه تجربه کوچیک تو محیط کارگاهی و تولیدی داشتم خیلی افتضاحه! اصلا با روحیات من جور در نمیاد از طرفی کار تو یه محیط خشک اداری هم دوست ندارم بنظرم کارای تحقیاتی خیلی جالبن موافقم . منم به کارای تحقیقاتی خیلی بیشتر علاقه دارم اما بین این دو تا فک می کنم بازم کار کردن تو شرکت مشاورا بهتر باشه ، آدم حداقل احساس بیهودگی نمی کنه !!!! البته بستگی به کارش هم داره ها !!! اگر قرار باشه برم پرسشنامه پر کنم ، جاش دیگه چه اهمیتی داره ، احساس بیهودگیه ولم نمی کنه که ! :icon_pf (34): 6
pianist 31129 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 موافقم .منم به کارای تحقیقاتی خیلی بیشتر علاقه دارم اما بین این دو تا فک می کنم بازم کار کردن تو شرکت مشاورا بهتر باشه ، آدم حداقل احساس بیهودگی نمی کنه !!!! البته بستگی به کارش هم داره ها !!! اگر قرار باشه برم پرسشنامه پر کنم ، جاش دیگه چه اهمیتی داره ، احساس بیهودگیه ولم نمی کنه که ! :icon_pf (34): خب مشکل اینه که تو ایران کمتر کسی سمت علاقش میره توی کار تازه علاقه یه طرف و مسائل مادی و... هم یکطرف 6
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من كار هايي كه بيشتر هيجان داره رو مي پسندممشلا كار تو زمين كشاورزي....مرغداري ...اين جور كار ها خوبن از شغل هايي كه پشت ميزي هستن بدن ميام 5
saminta 347 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من کار توی شرکت مهندسی مشاور ها رو ترجیح میدم به کار کردن توی شهرداری و امثال اون چون به قول یکی از استادام شهرداری آدمو پولکی می کنه.............. 5
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من از زیر دست بودن و محیط اداری تو این سیستم فاسد خوشم نمیاد، ترجیح میدم خودم کلینیک بزنم. خوب منم با این که میگین محیط شرکت های خصوصی زیاد مناسب نیست موافقم ولی باید بدونیم چی باعث این وضع شده خوب همه مقصریم و متاسفانه ترو خشک باهم می سوزن 4
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من كار هايي كه بيشتر هيجان داره رو مي پسندممشلا كار تو زمين كشاورزي....مرغداري ...اين جور كار ها خوبن از شغل هايي كه پشت ميزي هستن بدن ميام پس موافقی کار باید طوری باشه که متنوع باشه 5
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من کار توی شرکت مهندسی مشاور ها رو ترجیح میدم به کار کردن توی شهرداری و امثال اونچون به قول یکی از استادام شهرداری آدمو پولکی می کنه.............. آدمو پولکی نمیکنه اتفاقا کار تو شرکت ادمو پولکی می کینه مخصوصا اگه خودت پیمانکار باشی و کار از یه جایی بگیری و شهرداری و سیستم اداری ادمو فرسوده و ضایع و بی استفاده و افسرده و اگه هم با وجدان باشی یا بی وجدانت میکنه یا با حفظ وجدانت بیکار میشی 4
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 شاید اشکال از شما بوده اشکال از بی جنبه بودن خیلیاست حتی بعضیا که میخان از حالا استعداد یا شکل و یا خشکلیشون سواستفاده کنن برای همه این صدق میکنه اگه میخاستیم تو محیط کار ، کار کنیم این مشکلات نبود ولی متاسفانه ...ای بابا 5
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 بیا حالا خوب شد انقد به هم بی احترامی کردین که آق مدیر عصبانی شد همه رو پاک کرد بچه ها کسی که به روانپزشک احتیاج پیدا می کنه به خاطر خودش نیست به خاطر اطرافیانشه پس مواظب باشید کسیو روانی نکنید 4
omid vakili 6395 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من دوست دارم خودم طرح بدم و زیر نظر خودم طرحها اجرا بشه. یعنی ترکیبی از هر دو رو دوست دارم 3
Angel-Angel 538 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 با عرض سلام، ادب و احترامنظر سنجی جالبی هست اما باید واقع بین بود و نظر سنجی انجام داد در مورد توهمات که نوشته نظر داد. در حال حاضر جز مشاوران که در واقع بازار کار خصوصی است، تقریبا هیچ ارگان دولتی شهر ساز استخدام نمیکند. بنابراین ما خیلی حق انتخاب نداریم. 3
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 من دوست دارم خودم طرح بدم و زیر نظر خودم طرحها اجرا بشه.یعنی ترکیبی از هر دو رو دوست دارم اونوقت که از یه طرف همه بیکار میشن و از یه طرف طرح خوب نمیشه خودم نداریم تو رشته ما خودمون همگی داریم 3
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 با عرض سلام، ادب و احترامنظر سنجی جالبی هست اما باید واقع بین بود و نظر سنجی انجام داد در مورد توهمات که نوشته نظر داد. در حال حاضر جز مشاوران که در واقع بازار کار خصوصی است، تقریبا هیچ ارگان دولتی شهر ساز استخدام نمیکند. بنابراین ما خیلی حق انتخاب نداریم. خوب عزیزم منم میخام شما بگید و راهکار بدین که چه طوری میشه از این وضعیت بریم به وضعیت درستی که با اینکه مثلا شهرداری نیاز به نیروی شهرساز داره ولی ... 2
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 پس موافقی کار باید طوری باشه که متنوع باشه اره موافقم 3
ارسال های توصیه شده