Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اين تصاوير متحرك براي اين نيست كه بگم امريكائي هاي خداي نكرده از ما مردم متمدن ايران با سابقه ديرينه و چند هزار ساله و مسلمان بهترند ،بلکه برای اینه که فکر کنیم وقتی اتفاق مرگباری می افته کارهایی دیگری هم به جز فیلم گرفتن و آپلود کردنش رو یوتیوب و یا وایستادن و جیغ و كشيدن (ببينيد خانمها هم ميان كمك براي بلند كردن ماشين) میشه انجام داد ، این سالهای اخیر در ایران چند مورد از این حوادث فقط فیلم جزغاله شدن و جان دادن انسانها رو دیدیم و مردمی که مشغول تماشا کردن و فیلم گرفتن هستند.از جواني كه پايش در يك تصويه حساب قومي با ساتور قطع شده تا جواني كه زير دست سلاخش نزديك به نيم ساعت جان ميده و...... 58 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نمیدونم بکجا داریم میریم... عالی بود... 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک به این خوبی حیف بود اونجا مدفون بشه منتقل شد اینجا 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ انسانیت چیز خوبیه...انگار یه جاهایی سال هاست که مرده...اما هنوز هم پیدا میشه بازم خوشحال کننده اس... 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ هرکی که ادعا کنه شرف انسانی تو فلان جا مرده و وجود نداره خودش یا نمیدونه شرف چیه ، یا وانمود می کنه که داره ، اما مطمئن باشید ذره ای تو وجودش نیس . 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک به این خوبی حیف بود اونجا مدفون بشه منتقل شد اینجا ممنون شقایق عزیز. مدتیه دلم گرفته. از دست خودم. از دست اطرافیانم. خیلی چیزا رو یادمون رفته. غرق شدیم توی یه سری حاشیه های زندگی. کاش ما هم می فهمیدیم که تا زنده هستیم باید زندگی کنیم. بخدا بعدش دستمون از دنیا کوتاه میشه میریم. من نمیدونم به کجا. اما میدونم میریم. چرا با اینکه از همه بیشتر ادعای اخلاقمون میشه اما ... پ.ن: چرا من نمیتونم حرفای قشنگ قشنگ بزنم؟ 28 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من چقدر آمریکایی ها رو دوست دارم 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یکی از دلایلی که مردم تو ایران نزدیک نمیرن و کمک نمیکنن ترس از عواقب بعد و مواجه شدن با نیروی انتظامیه یکیشم اینه که از بس برای خودشون بدبختی دارن دوست ندارن یکی به مشکلشون اضافه بشه یکیشم اینه که پوستمون کلفت شده 19 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ولی خدایی نمیترسن منفجر بشه؟ مخصوصا موتوره 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ممنون شقایق عزیز. مدتیه دلم گرفته. از دست خودم. از دست اطرافیانم. خیلی چیزا رو یادمون رفته. غرق شدیم توی یه سری حاشیه های زندگی. کاش ما هم می فهمیدیم که تا زنده هستیم باید زندگی کنیم. بخدا بعدش دستمون از دنیا کوتاه میشه میریم. من نمیدونم به کجا. اما میدونم میریم. چرا با اینکه از همه بیشتر ادعای اخلاقمون میشه اما ... پ.ن: چرا من نمیتونم حرفای قشنگ قشنگ بزنم؟ از این قشنگ ترم میشه مگه ؟! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ولی خدایی نمیترسن منفجر بشه؟ مخصوصا موتوره میبینی . این جامعه منم توئی مائیم. هممون ... 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ میبینی . این جامعه منم توئی مائیم.هممون ... گفتم که همین نتیجه گرفته بشه البته واقعیت بودا نمیگم اینجوری نیست 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ از این قشنگ ترم میشه مگه ؟! مرسی هستی جان. وقتی دچار شک فلسفی بشی توی فلسفه ی موجودیت آدمها خودبخود دلت میگیره... این همه درس اخلاق توی این همه سال... این همه اخلاق مداری!!! من اعتراف می کنم یک انسان بی اخلاقم! 10 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ مدتیه دلم گرفته. از دست خودم. از دست اطرافیانم. خیلی چیزا رو یادمون رفته. غرق شدیم توی یه سری حاشیه های زندگی. کاش ما هم می فهمیدیم که تا زنده هستیم باید زندگی کنیم. بخدا بعدش دستمون از دنیا کوتاه میشه میریم. من نمیدونم به کجا. اما میدونم میریم. چرا با اینکه از همه بیشتر ادعای اخلاقمون میشه اما ... پ.ن: چرا من نمیتونم حرفای قشنگ قشنگ بزنم؟ نمی دونم چرا ولی من که هیچ وقت سر از کار شناخت آدمای دنیا درنیاوردم!!! اون موقعی که فکر می کنی آدما خوبن همه کم کم از پشت بهت خنجر می زنن... و وقتی از همه خودتو کنار می کشی و از آدما زده می شی، زندگی آدمایی رو خیلی اتفاقی سر راهت قرار می ده که تازه می فهمی معنای انسان بودن یعنی چی...هی سرد می شی و هی دل گرم...همیشه در نوسان بین عادت و دل کندن..!!! ما آدما عجیب تر از اونیم که حتی خودمون سر از کار خودمون در بیاریم!!!! 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ مرسی هستی جان. وقتی دچار شک فلسفی بشی توی فلسفه ی موجودیت آدمها خودبخود دلت میگیره... این همه درس اخلاق توی این همه سال... این همه اخلاق مداری!!! من اعتراف می کنم یک انسان بی اخلاقم! تو که حالت خوب بود اونروز منو مسخره میکردی حالم خوب نبود 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ مرسی هستی جان. وقتی دچار شک فلسفی بشی توی فلسفه ی موجودیت آدمها خودبخود دلت میگیره... این همه درس اخلاق توی این همه سال... این همه اخلاق مداری!!! من اعتراف می کنم یک انسان بی اخلاقم! تو بی اخلاق باشی پس من چی ام ؟! :icon_pf (34): . راس میگی ، منم بعضی وقتا اینجوری میشم ، وقتایی که چشمامو باز می کنم روی دنیا ، روی آدما و رو کارای خودم ... اینجور موقع ها که همه چیزو می بینم و می فهمم بدجوری دلم میگیره ... بدجوری از خودم بدم میاد ... . بیشتر از اون ، از این بدم میاد که یه مدت بعد یادم میره همشو ... باز چشمامو می بندم رو همه چی .... عین کورا زندگی می کنم ... دلم هم خوشه که خبری نیس ... ولی هست ، ... خیلی هم هست ... من چشمامو بستم ... 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تو که حالت خوب بود اونروز منو مسخره میکردی حالم خوب نبود من کی تورو مسخره کردم؟ من حالم خوبه. دلم گرفته! همین. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ای بابا دلت شما خوشه ها راننده در اتوبوس رو سریع میزنه لای در گیر میکنی همه عین هویج وایمیستن نحوه گیر گیر کردن رو نگاه می کنن و شکسته شدن بازوت رو..کسی زبون نداره یه داد بزنه درو باز کن حالا ماشین آتیش بگیره مردم برن کمک چه حرفا ! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده