poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این واقعیتی ست در زندگی دیجیتالی افرادی که از زمان بیدار شدن از خواب و تا پاسی از شب در فضای مجازی هستند و این امر یکی از قوانین دیجیتال شده است، گوشیهای هوشمند، شبکههای اجتماعی، دنبال کردن اخبار آنلاین، توییت کردن و چت کردن، تماشای فیلم در یوتیوب یکی از عوامل روزمره هر کسی که در فضای مجازی سیر میکند است و حتی بازی کردن هم یکی از امور روزمره ما هستند و ما را به نوعی معتاد به اینترنت و تکنولوژی کردهاند.در این اینفوگرافیک ما به بررسی زندگی این نوع افراد پرداختیم و اصولا و عمدتا این افراد رو دوستان گجتی مینامند. حال سوال ما از شما این است که آیا شما هم معتاد اینترنت هستید و یا معتاد ابزار و یا تکنولوژی هستید؟ کدام بخش این اینفوگرافیک با شخصیت شما همخوانی دارد؟ Created by: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Image Credit : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دوست ندارم این نوع زندگی رو اصلا..اما انگار اجتناب ناپذیره... 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دوست ندارم این نوع زندگی رو اصلا..اما انگار اجتناب ناپذیره... تا چه حد به زندگی شما نزدیک بود این داستان ؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اون قسمت رو حذف میکردی بهتر نبود ولی اکثرا اینجوری شدیم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اون قسمت رو حذف میکردی بهتر نبود ولی اکثرا اینجوری شدیم کجا رو میگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ wc ما که این حرفا رو نداریم باهم نظرتو بگو حالا :vahidrk: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ بیدار شدن و دانشگاه اونم سر کلاس بازگشت به خانه اینا مال من بود 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تا چه حد به زندگی شما نزدیک بود این داستان ؟ فکر کنم 50 درصد...البته من با تمام سعیی که در جهت بدوی نگه داشتن زندگیم داشتم اینما...یعنی تمام اطرافیانم منو سرزنش می کنن...اما انگار خواهی نخواهی داریم به اون سمت همه مون.... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم 50 درصد...البته من با تمام سعیی که در جهت بدوی نگه داشتن زندگیم داشتم اینما...یعنی تمام اطرافیانم منو سرزنش می کنن...اما انگار خواهی نخواهی داریم به اون سمت همه مون.... خوبه باز کارت با کام نیست من که جدا از همه فعالیت هایی که بقیه میکنن رشته و کار و همه چیزم تو پی سی هست یه وقتایی احساس میکنم باید حرفامو تایپ کنم یا کدشون و بنویسم واقعا توهم میزنم یه هو مثلا میمونم مثال میگم ها مثلا کد خوردن اب چی بود ؟ که یخچال و باز کنی اب و برداری بریزی بخوری زنجیره مینویسم واسه خودم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خوبه باز کارت با کام نیستمن که جدا از همه فعالیت هایی که بقیه میکنن رشته و کار و همه چیزم تو پی سی هست یه وقتایی احساس میکنم باید حرفامو تایپ کنم یا کدشون و بنویسم واقعا توهم میزنم یه هو مثلا میمونم مثال میگم ها مثلا کد خوردن اب چی بود ؟ که یخچال و باز کنی اب و برداری بریزی بخوری زنجیره مینویسم واسه خودم این چیزی که میگی رو بین دوستام که کامپیوتر و آی تی خوندن زیاد دیدم...یکیشون که خیلی جالب اصلا تحلیل کردناش کاملا با همه مون فرق می کنه... اما میشه نقشش رو کمرنگ کرد این جوری زندگی گاهی خیلی آزار دهنده میشه اخه... 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این چیزی که میگی رو بین دوستام که کامپیوتر و آی تی خوندن زیاد دیدم...یکیشون که خیلی جالب اصلا تحلیل کردناش کاملا با همه مون فرق می کنه... اما میشه نقشش رو کمرنگ کرد این جوری زندگی گاهی خیلی آزار دهنده میشه اخه... کلا ادمایی مثل من همه چیو مثل برنامه نویسی میبینن واقعا ماشینی هم تحلیل میکنیم یه مدت سعی کردم بذارمش کنار ولی خب بالاخره این چیزیه که بلدم کارو دانشم اینه نمیشه که ولش کنم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ کلا ادمایی مثل من همه چیو مثل برنامه نویسی میبیننواقعا ماشینی هم تحلیل میکنیم یه مدت سعی کردم بذارمش کنار ولی خب بالاخره این چیزیه که بلدم کارو دانشم اینه نمیشه که ولش کنم نه خب قاعدتا نمیشه رهاش کنی... انگار هر شاخه ای شرایط جانبی خودش رو داره...طبیعی هم هست... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نه خب قاعدتا نمیشه رهاش کنی...انگار هر شاخه ای شرایط جانبی خودش رو داره...طبیعی هم هست... اره خب کلا تو هر رشته ای ذهن ادم تربیت میشه احتمالا همه هم رشته ای های شما هم شبیه هم و متفاوت از دیگران فکر میکنن ! ولی خب من اگه قرار باشه یه روزم و توضیح بدم شاید علاوه بر همه این مراحل پوستر من چند تا مرحله اضافی هم داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده