Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ صبح روانشناسی رو امتحان دادیم و احتمالا من بیفتم. استاد گفت میبره زیر نمودار نمره ها رو.پس فردا امتحان آناتومی دارم، کاش اونو دیگه خوب بدم. زیر نمودار یا روی نمودار ؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ زیر نمودار یا روی نمودار ؟ نمیدونم، بعضیا میگن زیر نمودار بعضیا هم میگن رو نمودار. کدومش میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نمیدونم، بعضیا میگن زیر نمودار بعضیا هم میگن رو نمودار. کدومش میشه؟ همه میگن رو نمودار 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چه امتحان مزخرفی بود از 200 صفحه جزوه فقط 5 تا سوال مسخره داده بود ؛ آخه تو جزوه میگه معلوم نیست پیدایش مقرنس از کجاست هم از ایرانه هم از عثمانی هم از غرب؛ بعد دقیقا همینو سوال میده که مقرنس از کجا بوجود اومد؛ استاد که داریم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چه امتحان مزخرفی بود از 200 صفحه جزوه فقط 5 تا سوال مسخره داده بود ؛ آخه تو جزوه میگه معلوم نیست پیدایش مقرنس از کجاست هم از ایرانه هم از عثمانی هم از غرب؛ بعد دقیقا همینو سوال میده که مقرنس از کجا بوجود اومد؛ استاد که داریم از یونان باستان دیگه، این دیگه کاری داشت ؟ جزوه میخواست ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ از یونان باستان دیگه، این دیگه کاری داشت ؟ جزوه میخواست ؟ نه دیگه؛ از یونان نبود؛ ازایران بود که آجر اومد و.... بعدش رفت مغرب و از اونا به کل شرق رفت؛ من فقط نوشتم از مغرب و بعد در مورد مقرنس 10 خط توضیح دادم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نه دیگه؛ از یونان نبود؛ ازایران بود که آجر اومد و.... بعدش رفت مغرب و از اونا به کل شرق رفت؛ من فقط نوشتم از مغرب و بعد در مورد مقرنس 10 خط توضیح دادم حرف گوش نمیکنی ونوسی، یه کلمه مینوشتی یونان باستان نمرتو میگرفتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ حرف گوش نمیکنی ونوسی، یه کلمه مینوشتی یونان باستان نمرتو میگرفتی واااااا؛ چرا آخه؟!!!!!!!! وقتی یونان نبود چجوری نمره میگرفتم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ادم تو این تاپیک هوس میکنه برگرده دوران دانشجویی یادش بخیر شبای امتحان تا خود صبح شلم بازی میکردیم در عوض شبای تحویل پروژه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ایول چه تاپیک خوبی زدم:w42: وقتی میبینم بقیه امتحاناشون و گند زدن استرسم کم میشه:w42: 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ به نام خدا اینجانب لورنا لر زاده ی لر نژاد اصل پا منبری امتحان ذکر شده ی دیشب را باکمال غیرت میفتم:icon_pf (34): به سلامتی اونایی که هنو یه جو غیرت دارن که بیفتن و من الله توفیق 9 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ایول چه تاپیک خوبی زدم:w42:وقتی میبینم بقیه امتحاناشون و گند زدن استرسم کم میشه:w42: دیروز امتحان زبان تخصصی دادم؛ 20 میشم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دیروز امتحان زبان تخصصی دادم؛ 20 میشم منم اون موقعی که زبان تخصصی دادم فکر میکردم 20 میشم شدم 17 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دیروز امتحان زبان تخصصی دادم؛ 20 میشم من زبان تخصصی رو 2 سال پیش 20 شدم ، با دیکشنری گوشی :w42: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من فردا امتحان دارم...اما نميدونم امتحان چي دقيقا!!! الان يكي از دوستام اس داد گفت واسه امتحان فردا خوندي؟ الان بايد چيكار كنم؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ منم اون موقعی که زبان تخصصی دادم فکر میکردم 20 میشم شدم 17 اما ماله ما علاوه بر 20 نمره یه تعداد لغت هم داده بود اضافه که اونا رو هم نوشتم؛ با اونا میشن 22؛ یه مقاله هم دادم که اونم نمره اضافه داشت ؛ جمعش میشه 25:hapydancsmil: من زبان تخصصی رو 2 سال پیش 20 شدم ، با دیکشنری گوشی :w42: چه جالب ؛ما که دیکشنری نداشتیم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من زبان تخصصی رو 2 سال پیش 20 شدم ، با دیکشنری گوشی :w42: مگه تو سال اولی نیستی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چیه خب؟؟ این تاپیکت به نظرم اومد ترم اوله داری امتحان میدی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چیه خب؟؟ این تاپیکت به نظرم اومد ترم اوله داری امتحان میدی من اگه به موقع درسامو خونده بودم الان تموم کرده بودم و زن گرفته بودم و دخترم همبازیه تو بود:1111: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده