Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیچ هدف خاصی پشت این تاپیک نیست! فقط خواستم به خودم انگیزه بیشتری برای درس خوندن بدم! تقریبا مثل کاری که قبل کنکور مشاورمون تو قلمچی انجام میداد و از خجالت اون هم شده درس میخوندیم یکم! هر درسی میخونید و چقدر خوندید و چقدرش مونده و چقدر وقت دارید و سخته یا آسون اینجا بیان کنید چرا؟!!! چرا نداره همینجوری چه تاپیک مزخرفی شد ولی من منصرف نمیشم ارسالش میکنم من که تو فاز درس خوندن نیستم کلا بوسیدم درسو گذاشتم کنار 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ کسی که هم فشاردرس روشه هم مالی هم عاطفی چی بگه یه موقعی اینجوری بودم تازه سرباز هم بودم من دیگه رسما جر خورده بودم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یه موقعی اینجوری بودم تازه سرباز هم بودم من دیگه رسما جر خورده بودم به سختی رفو شد بیچاره 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یه موقعی اینجوری بودم تازه سرباز هم بودم من دیگه رسما جر خورده بودم به سختی رفو شد بیچاره :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ بشین بخون:vahidrk: سئواله اول اعداد مختلطه اینم از راهنمایی اعداد مختلط تو ریاضی یک سوال میاد فیلسوف لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ عه امتحان خاک داری؟ آموزش میدم ، ساعتی 20000 تومان :4chsmu1: اعلام میکنم کلیه دروس عمران را آموزش میدهیم پروپوزال بلدی بنویسی یا یادت بدم؟ یه موقعی اینجوری بودم تازه سرباز هم بودم من دیگه رسما جر خورده بودم به سختی رفو شد بیچاره :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اعداد مختلط تو ریاضی یک سوال میاد فیلسوف من این ترم ریاضی 1 -ریاضی 2- دیفرانسیل -محاسبات عددی- دارم، این چیزا دیگه حالیم نمیشه 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خب حالا انتگرال گیری بلدی یا یادت بدم اعداد مختلط تو ریاضی یک سوال میاد فیلسوف 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من این ترم ریاضی 1 -ریاضی 2- دیفرانسیل -محاسبات عددی- دارم، این چیزا دیگه حالیم نمیشه همه با هم؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خب حالا انتگرال گیری بلدی یا یادت بدم انتگرال هم تو ریاضی یک بود 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ همه با هم؟ محاسبات عددی رو دروغ گفتم ولی اونیکیا آره 3تاشم تو 2 روز امتحاشون 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ انتگرال هم تو ریاضی یک بود خب حالا دیفرانسیل بگی نه من میدونم و تو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ پروپوزال بلدی بنویسی یا یادت بدم؟ بابااااااااااااا پروپوزااااااااااااااال لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خب حالا دیفرانسیل بگی نه من میدونم و تو 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ هر درسی میخونید و چقدر خوندید و چقدرش مونده و چقدر وقت دارید و سخته یا آسون اینجا بیان کنیدساعت 12 شبه من فردا8صبح امتحان معادلات دیفرانسیل دارم 4روز فرجه داشتم و فقط رسیدم 1 دور جزوه ی استاد رو بخونم والانم در خدمت انجمن وزین نو اندیشان هستم 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اه امتحان دادن و دوست دارم یجورهایی ولی من پایان نامه دارم و کلی تایپ و کد و.......... فردا هم باید برم پیش استادیم روم نمیشه اصلا 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پس فردا سازه دارم! :icon_pf (34): دو تا جزوه ست! هیچیم نخوندم! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اینجارو زدم انگیزم برای خوندن بالا بره با دیدن فعالیت خیلی زیاد دوستان انگیزم برای نخوندن بالا رفت 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ همه جا خفقان شده ، تیره و تار شده ، همه جارو مه فرا گرفته همه دلگیر شدن ، کل روز شب شده . همه جا شلوغه و پر سر و صدا، ولی این صداها فقط سکوت سیاه رو سنگینتر میکنه . اینا جاش تو این تاپیک نیست که من گفتم . دلم خیلی گرفته . تاپیکی بزنید انگیزمون برای ادامه زندگی بره بالا ، درس رو من برای همتون میخونم 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ صبح روانشناسی رو امتحان دادیم و احتمالا من بیفتم. استاد گفت میبره زیر نمودار نمره ها رو. پس فردا امتحان آناتومی دارم، کاش اونو دیگه خوب بدم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده