El Roman 31720 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیچ هدف خاصی پشت این تاپیک نیست! فقط خواستم به خودم انگیزه بیشتری برای درس خوندن بدم! تقریبا مثل کاری که قبل کنکور مشاورمون تو قلمچی انجام میداد و از خجالت اون هم شده درس میخوندیم یکم! هر درسی میخونید و چقدر خوندید و چقدرش مونده و چقدر وقت دارید و سخته یا آسون اینجا بیان کنید چرا؟!!! چرا نداره همینجوری چه تاپیک مزخرفی شد ولی من منصرف نمیشم ارسالش میکنم 23
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 من الان شروع میکنم مکانیک خاک بخونم تازه دارم شروع میکنم یک جزوه ی 62 ورقی a4 پشت روی دستنوسید با خط خوب داره، استادش هم دکتر یوسف زاده هست، جالب اینه که امتحان خاک تستیه! امتحانش هم 3 بهمن میباشد 16
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 3شنبه ریاضی پیش دارم هیچی نخوندم بشین بخون:vahidrk: سئواله اول اعداد مختلطه اینم از راهنمایی 10
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 فردا امتحان عناصر۲ دارم ۱۲۴صفحست تا حالا ۲ دور کامل خوندم دوره سومو تا صفحه ۱۸ خوندم فقط جزوش ب کنار دیتیلاش خیلی جزییات داره سخته 15
poor!a 15130 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 اخی هنوز امتحان میدین شما ؟ خوبه بابا امتحان خوبه پایان نامه بدبختیه 10
viviyan 12431 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 امروز اولین امتحان ترممو دادم، فیزیولوژی اعصاب. فردا هم روانشناسی مرضی دارم. پاشم برم سالن مطالعه. 11
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 فروردین، 2012 امروز امتحان زبان تخصصی رو دادم راحت شدم, احتمالا 20 میشم:hapydancsmil: فردا هم امتحان معماری جهان اسلام دارم از کتاب هنر اسلامی بورکات , که ترجمش افتضاحه؛200 صفحست؛:icon_pf (34): چند روز پیش یه دور خوندم ,اما هیچیش یادم نیست؛ الانم باید برم دوباره از اول بخونم تا 2 شب
*lotus* 20275 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 20 ام مبانی نظری دارم از 6 فصل جزوش 2 فصل مونده که تمومه انشاالله امروز اما 22 ام مرمت دارم یه کلمه هم نخوندم،جزوش خیلی بد نوشته شده اصلا جمله بندیاش مشکل داره حالا اینی میگذره من موندم امتحان متره و تحویل پروژه هام چطور باید پیش برن 10
کتایون 15176 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 از ما که گذشت...اما کاشکی منم امتحان یونی داشتم الان...میرفتیم یه چیزی می نوشتیم حالا یا خوب میشد یا بد اتفاقی نمی افتد که...نهایتش می افتادیم ترم بعدش خدا بزرگ بود...(اصلا به قیافه ی من میاد درس بیفتم) من 30 ام دی zd دارم...محض آشنایی دوستانی که آشنایی ندارن...یک امتحان تعیین سطح در زبان آلمانیه که همه ی دانشگاه ها میخوان و نمره تم باید بالا باشه وگرنه سفارت یه حال اساسی ازت میگیره...مثل ایتلس و تافل از 4 بخش تشکیل شده...(برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید) خلاصه اینم ماجرای من با این دست علیل در حال حاضر 10
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ای کاش ما هم امتحان داشتیم برای اخر برج 11 میلیون چک کشیدیم و 7 میلیون مضاربه داریم فعلا 4 میلیون کم داریم 12
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ای کاش ما هم امتحان داشتیمبرای اخر برج 11 میلیون چک کشیدیم و 7 میلیون مضاربه داریم فعلا 4 میلیون کم داریم در اینکه در این مملکت تمامیه مراحل زندگی نوعی بدبختی هست شکی نیست حالا هی مهمون دعوت کن:vahidrk: 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 در اینکه در این مملکت تمامیه مراحل زندگی نوعی بدبختی هست شکی نیست حالا هی مهمون دعوت کن:vahidrk: ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید 8
poor!a 15130 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید یعنی ها نوبری شقایق 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید کسی که هم فشاردرس روشه هم مالی هم عاطفی چی بگه 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 کسی که هم فشاردرس روشه هم مالی هم عاطفی چی بگه اون دیگه باید بره رفو کنه 3
Artaria 13629 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 سوم بهمن به تعداد 1183 صفحه کتاب طراحی فرودگاه + 400 و خرده ای صفحه آیین نامه طراحی فرودگاه امتحان دارم، خدایمان رحم کناد 7
Artaria 13629 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 من الان شروع میکنم مکانیک خاک بخونم تازه دارم شروع میکنم یک جزوه ی 62 ورقی a4 پشت روی دستنوسید با خط خوب داره، استادش هم دکتر یوسف زاده هست، جالب اینه که امتحان خاک تستیه! امتحانش هم 3 بهمن میباشد عه امتحان خاک داری؟ آموزش میدم ، ساعتی 20000 تومان :4chsmu1: اعلام میکنم کلیه دروس عمران را آموزش میدهیم 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 من 4 تا از امتحانام تمومید تفسیر، سازه بتنی،تنظیم شرایط...امروزم معماری اسلامی به غیر سازه بتنی که اصلا کسی نمیدونه جواب چطوری بوده که بدونه امتحانش خوب شده یا بد بقیه امتحانام خوب بود...راضیم پس فردا هم مدیریت و تشکیلات کارگاهی دارم...هنوز که نخوندم...ولی فردا همین موقع تمومه 4 شنبه تولید صنعتی که آسونه جزومون 1شنبه هم مرمت...اون زیاده ولی وقتش خوبه میرسم خوب بخونم وبعد هم تموم میشه امتحانام :hapydancsmil: 8
ارسال های توصیه شده