El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیچ هدف خاصی پشت این تاپیک نیست! فقط خواستم به خودم انگیزه بیشتری برای درس خوندن بدم! تقریبا مثل کاری که قبل کنکور مشاورمون تو قلمچی انجام میداد و از خجالت اون هم شده درس میخوندیم یکم! هر درسی میخونید و چقدر خوندید و چقدرش مونده و چقدر وقت دارید و سخته یا آسون اینجا بیان کنید چرا؟!!! چرا نداره همینجوری چه تاپیک مزخرفی شد ولی من منصرف نمیشم ارسالش میکنم 23 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من الان شروع میکنم مکانیک خاک بخونم تازه دارم شروع میکنم یک جزوه ی 62 ورقی a4 پشت روی دستنوسید با خط خوب داره، استادش هم دکتر یوسف زاده هست، جالب اینه که امتحان خاک تستیه! امتحانش هم 3 بهمن میباشد 16 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ 3شنبه ریاضی پیش دارم هیچی نخوندم 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ 3شنبه ریاضی پیش دارم هیچی نخوندم بشین بخون:vahidrk: سئواله اول اعداد مختلطه اینم از راهنمایی 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ فردا امتحان عناصر۲ دارم ۱۲۴صفحست تا حالا ۲ دور کامل خوندم دوره سومو تا صفحه ۱۸ خوندم فقط جزوش ب کنار دیتیلاش خیلی جزییات داره سخته 15 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اخی هنوز امتحان میدین شما ؟ خوبه بابا امتحان خوبه پایان نامه بدبختیه 10 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ امروز اولین امتحان ترممو دادم، فیزیولوژی اعصاب. فردا هم روانشناسی مرضی دارم. پاشم برم سالن مطالعه. 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ امروز امتحان زبان تخصصی رو دادم راحت شدم, احتمالا 20 میشم:hapydancsmil: فردا هم امتحان معماری جهان اسلام دارم از کتاب هنر اسلامی بورکات , که ترجمش افتضاحه؛200 صفحست؛:icon_pf (34): چند روز پیش یه دور خوندم ,اما هیچیش یادم نیست؛ الانم باید برم دوباره از اول بخونم تا 2 شب لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ 20 ام مبانی نظری دارم از 6 فصل جزوش 2 فصل مونده که تمومه انشاالله امروز اما 22 ام مرمت دارم یه کلمه هم نخوندم،جزوش خیلی بد نوشته شده اصلا جمله بندیاش مشکل داره حالا اینی میگذره من موندم امتحان متره و تحویل پروژه هام چطور باید پیش برن 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ از ما که گذشت...اما کاشکی منم امتحان یونی داشتم الان...میرفتیم یه چیزی می نوشتیم حالا یا خوب میشد یا بد اتفاقی نمی افتد که...نهایتش می افتادیم ترم بعدش خدا بزرگ بود...(اصلا به قیافه ی من میاد درس بیفتم) من 30 ام دی zd دارم...محض آشنایی دوستانی که آشنایی ندارن...یک امتحان تعیین سطح در زبان آلمانیه که همه ی دانشگاه ها میخوان و نمره تم باید بالا باشه وگرنه سفارت یه حال اساسی ازت میگیره...مثل ایتلس و تافل از 4 بخش تشکیل شده...(برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید) خلاصه اینم ماجرای من با این دست علیل در حال حاضر 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ای کاش ما هم امتحان داشتیم برای اخر برج 11 میلیون چک کشیدیم و 7 میلیون مضاربه داریم فعلا 4 میلیون کم داریم 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ای کاش ما هم امتحان داشتیمبرای اخر برج 11 میلیون چک کشیدیم و 7 میلیون مضاربه داریم فعلا 4 میلیون کم داریم در اینکه در این مملکت تمامیه مراحل زندگی نوعی بدبختی هست شکی نیست حالا هی مهمون دعوت کن:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در اینکه در این مملکت تمامیه مراحل زندگی نوعی بدبختی هست شکی نیست حالا هی مهمون دعوت کن:vahidrk: ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید یعنی ها نوبری شقایق 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ادم ج ر میخوره بخدا بشینید درس بخونید غر غر هم نکنید کسی که هم فشاردرس روشه هم مالی هم عاطفی چی بگه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ کسی که هم فشاردرس روشه هم مالی هم عاطفی چی بگه اون دیگه باید بره رفو کنه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ سوم بهمن به تعداد 1183 صفحه کتاب طراحی فرودگاه + 400 و خرده ای صفحه آیین نامه طراحی فرودگاه امتحان دارم، خدایمان رحم کناد 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من الان شروع میکنم مکانیک خاک بخونم تازه دارم شروع میکنم یک جزوه ی 62 ورقی a4 پشت روی دستنوسید با خط خوب داره، استادش هم دکتر یوسف زاده هست، جالب اینه که امتحان خاک تستیه! امتحانش هم 3 بهمن میباشد عه امتحان خاک داری؟ آموزش میدم ، ساعتی 20000 تومان :4chsmu1: اعلام میکنم کلیه دروس عمران را آموزش میدهیم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من 4 تا از امتحانام تمومید تفسیر، سازه بتنی،تنظیم شرایط...امروزم معماری اسلامی به غیر سازه بتنی که اصلا کسی نمیدونه جواب چطوری بوده که بدونه امتحانش خوب شده یا بد بقیه امتحانام خوب بود...راضیم پس فردا هم مدیریت و تشکیلات کارگاهی دارم...هنوز که نخوندم...ولی فردا همین موقع تمومه 4 شنبه تولید صنعتی که آسونه جزومون 1شنبه هم مرمت...اون زیاده ولی وقتش خوبه میرسم خوب بخونم وبعد هم تموم میشه امتحانام :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده