- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اول ناخن ها رو لاک می زنیم.بعد روی ناخن ها الکل می زنیم و یکم پنبه الکی رو روی ناخن ها نگه می داریم. نوشته ای که برای چاپ انتخاب کردیم روی ناخن می زاریم. یکی دو دقیقه نگه می داریم. وقتی چاپ روی لاک افتاد برق ناخن می زنیم. 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم. دارم انجام میدم الان. :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم. دارم انجام میدم الان. :hapydancsmil: یادت نره برعکس باشه نوشته هات نوشتهه باید کاغذی باشه یا روغنی؟ در مورد ایران نوشته بودی، اومدم بجوابم عوض کردی حالا اینو جواب میدم، با اجازه استارتر خو من فک نکنم روغنی بشه، فک کنم کاغذی جواب بده 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نوشتهه باید کاغذی باشه یا روغنی؟ این خودش از نوشته های روزنامه برداشته از روغنی فک نکنم بشه 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اول ناخن ها رو لاک می زنیم.بعد روی ناخن ها الکل می زنیم و یکم پنبه الکی رو روی ناخن ها نگه می داریم. نوشته ای که برای چاپ انتخاب کردیم روی ناخن می زاریم. یکی دو دقیقه نگه می داریم. وقتی چاپ روی لاک افتاد برق ناخن می زنیم. من الان که برگشتم به این تاپیک، عکسارو تازه الان نگا کردم! یه کم با توضیحت فرق میکنه ها نگا کن، اول پنبه یا پارچه ی مورد نظرشو الکلی کرده، بعد نوشته رو گذاشته روی اون پارچه، و بعد همونطوری اونارو گذاشته رو ناخنش الکل به صورت مستقیم به ناخن تماس نداره!!! در واقع الکلی که پشت نوشته هست باعث میشه نوشته روی ناخن انتقال پیدا کنه 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من الان که برگشتم به این تاپیک، عکسارو تازه الان نگا کردم!یه کم با توضیحت فرق میکنه ها نگا کن، اول پنبه یا پارچه ی مورد نظرشو الکلی کرده، بعد نوشته رو گذاشته روی اون پارچه، و بعد همونطوری اونارو گذاشته رو ناخنش الکل به صورت مستقیم به ناخن تماس نداره!!! در واقع الکلی که پشت نوشته هست باعث میشه نوشته روی ناخن انتقال پیدا کنه عزیزم من درمورد این کنجکاو بودم .تو اینجا عکسش بده.ولی تو جایی من خوندم که اول که لاک میزنیم چند دقیقه الکل میزنیم روی لاک که حالا اینجا با پنبه این کار رو کرده. بعد که الکل رو برداشته نوشته رو گذاشته روش. اگه الکل و نوشته همزمان باشه فک کنم خیلی نوشته پخش بشه. حالا میخوای از هر دو روش استفاده کنم ببین کدوم بهتر میشه.من تو دو تا جای دیگه هم دیدم که نوشته بعد از الکل نوشته رو میزاریم و یکم نگه می داریم. 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم. دارم انجام میدم الان. :hapydancsmil: خوشگل شد؟ اگه آره امتحان کنم! لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ عزیزم من درمورد این کنجکاو بودم .تو اینجا عکسش بده.ولی تو جایی من خوندم که اول که لاک میزنیم چند دقیقه الکل میزنیم روی لاک که حالا اینجا با پنبه این کار رو کرده. بعد که الکل رو برداشته نوشته رو گذاشته روش. اگه الکل و نوشته همزمان باشه فک کنم خیلی نوشته پخش بشه. حالا میخوای از هر دو روش استفاده کنم ببین کدوم بهتر میشه.من تو دو تا جای دیگه هم دیدم که نوشته بعد از الکل نوشته رو میزاریم و یکم نگه می داریم. من از روی عکسا گفتم، خودم هنوز امتحان نکردم ببخشید که دخالت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من از روی عکسا گفتم، خودم هنوز امتحان نکردم ببخشید که دخالت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عزیزم دخالت چیه؟؟؟؟ :icon_pf (34): مرسی که توجه داری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده