partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این شما و این هم مســـابقه تشخیص هویت شماره سی و شش اینبار با کلی عکس اومدیم ... :gnugghender: طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1- پسر هستن ... حالا نیاید دو صفحه اسم دختر بیارید ... 2- از تصاویر مشخصه که خیلی قُلدر هستش ... :167: 3- بعد از من عضو انجمن شده ... 4- احساساتیه ... 5- کارای عجیب زیاد انجام میده ... 6- ورزشکار هم هست ... 7- بازم راهنمایی کنم؟ راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که سپید ميكشش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید، نگید آقا جون ... بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... از امروز که پنج شنبه هستش ، تا شنبه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکیند ...:w36: ===================================================== مروری بر حدسیات ... هویت مجهول : آتــــــــــروس کاشف: Fo.Roo.GH 22 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نه به اینکه یه عکس میزاشتی حالا جا کم اوردی راهنمایی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این جا همه هزار ماشالله ورزشکارن مجتبی نیست؟ متین؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ حیف شد میخواستم اسپم کنما اما نمیشه دستم درد می کنه... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ peyman2133شک نکن. توام که همش اشتباه میگی پشتشم میگی شک نکن پیمان فکر نکنم قلدر باشه ها به نظر اروم میاد لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ حدس من 037:ws3: این سری خودم برنده میشم:hapydancsmil: mechjj من کجام قلدره:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ حدس من 037:ws3:این سری خودم برنده میشم:hapydancsmil: من کجام قلدره:brodkavelarg: شمام هیکلی هستی دیگه اگه درست یادم باشه لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شمام هیکلی هستی دیگه اگه درست یادم باشه هر هیکلی که قلدر نیس من خیلی بچه ی خوب و ساده ایم به خدا چرا تو این تاپیکه دید همه به من منفیه همش تقصیر توئه خانوم پرتوزاده:vahidrk: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هر هیکلی که قلدر نیسمن خیلی بچه ی خوب و ساده ایم به خدا چرا تو این تاپیکه دید همه به من منفیه همش تقصیر توئه خانوم پرتوزاده:vahidrk: نه باو منفی نیست که هیکلی ایا بزن بهادرن همشون شمام یه کم فکر کن میفهمی قلدری دیگه این پرتو رم بزن قربون دستت لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چقدر شبیهه باباشه (اون آقایی که بغلش کرده باباشه دیگه؟) لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من جسما، رسما تو این تاپیک نیستم ولی فکر نکنید تماشاچی کنار پیستم لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نه باو منفی نیست کههیکلی ایا بزن بهادرن همشون شمام یه کم فکر کن میفهمی قلدری دیگه این پرتو رم بزن قربون دستت فک کردم، ولی من قلدر نیستم راستی شما منو از کجا دیدی؟ شمام جزو همونایی بودی که اون شب تو اون تاپیکه ملت رو دیدن و به روی خودشون هم نیاوردن؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من جسما، رسما تو این تاپیک نیستمولی فکر نکنید تماشاچی کنار پیستم یعنی خودتی؟ هویت مجهول تویی؟؟ قلدر نیستی که! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یعنی خودتی؟ هویت مجهول تویی؟؟ قلدر نیستی که! درد یه تاپیک مثل یه غده تو سینه و درک اینکه همیشه یکی تو کمینه و تاریخ مثل یه صفحه روبروت میاد میخوای داد بزنی اما صدات در نمیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده