Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ خواهش میکنم...شما صد تا مقاله بخواه... ه روی چشم...:a030: از اون source دومی دسترسی آزاد داره... پس چرا من هرچی میزدم ارور میداد صفحه لوگین اینا نمیومد مثل بقیه، همون اول ارور میداد در هر صورت خیلی مرسی 2 لینک به دیدگاه
akbari1368 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ با عرض سلام ممنون میشم این تکنیکال پیپر رو برای دانلود قرار دهید: Electromagnetic Forming of Various Aircraft Components Citation: Saha, P., "Electromagnetic Forming of Various Aircraft Components," SAE Technical Paper 2005-01-3307, 2005, doi:10.4271/2005-01-3307. Pages: 13 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام؛ [h=1]Abnormal coercivity dependence on the diameter of Co nanowires in anodic aluminium oxide templates[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر :) لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بچه ها لطفا این مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان : [h=1]n-Type Semiconducting Naphthalene Diimide-Perylene Diimide Copolymers: Controlling Crystallinity, Blend Morphology, and Compatibility Toward High-Performance All-Polymer Solar Cells[/h] لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ به خاطر تاخیر در جواب دادن پیشنهادهای داده شده، از همگی معذرت میخام... امیدوارم انقدری دیر نشده باشه، که دیگه به کارتون نیاد.... لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بچه ها لطفا این مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان : n-Type Semiconducting Naphthalene Diimide-Perylene Diimide Copolymers: Controlling Crystallinity, Blend Morphology, and Compatibility Toward High-Performance All-Polymer Solar Cells با سلام... خدمت شما... :a030: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام؛Abnormal coercivity dependence on the diameter of Co nanowires in anodic aluminium oxide templates برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر :) سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ [h=2][/h] The Distribution of a Product from Several Sources to Numerous Localitien Frank L. Hitchcock برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشکر لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ Analysis of the Characteristics of PMSG Tidal Current Power Generation System Using PMSG and Water Tunne برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ Analysis of the Characteristics of PMSG Tidal Current Power Generation System Using PMSG and Water Tunne برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ عذر می خوام کسی می تونه این رو به من بده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ عذر می خوام کسی می تونه این رو به من بده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
naasim rajabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه مقاله دررابطه با (کاربرد gisدر امور نظامی )میخام اما لینک خاصی سراغ ندارم فقط چند تا سایت هست ک براتون مینویسم خیللی احتیاج دارم لططفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید من از سیویلیکا چند مقاله می خواستم برای کسی امکان داره برام بفرسته؟ 1 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید من از سیویلیکا چند مقاله می خواستم برای کسی امکان داره برام بفرسته؟ سلام... بفرمایید... درخواستتونو بفرستید... 1 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام...بفرمایید... درخواستتونو بفرستید... عذرخواهی می کنم تعدادش زیاده .. و برای یکی از دوستانم می خواستم. هر چند تاش توانستید ممنون میشم ميزان تاثير ميان وعده هاي غذايي بر کارايي دانش آموزان با داده کاوي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارائه مدل ارزيابي ترتيبي دانش آموزان با استفاده از تکنيک هاي داده کاوي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پيش بيني دوره فارغ التحصيلي دانش آموزان با استفاده از تکنيک هاي داده کاوي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بررسي چند تکنيک ترکيبي داده کاوي به منظور هدايت تحصيلي دانش آموزان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ مقاله زیر رو میخوام گرچه بعید میدونم بشه ولی به هر حال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ مقاله زیر رو میخوام گرچه بعید میدونم بشه ولی به هر حال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Solved برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ Solved برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام، [h=1]Large magnetic anisotropy enhancement in size controlled Ni nanowires electrodeposited into nanoporous alumina templates[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده