Hossein.T 22,594 ارسال شده در 15 دی 1390 دوستان قبل از درخواست مقاله ؛ اطلاعیه ی بخش رو مطالعه کنین. برای درخواست مقالات موارد زیر رو ذکر کنین : 1- نام مقاله 2- لینک دانلود مقاله دوستان لطفا درخواست دانلود کل کتاب رو ندید. در صورت درخواست بخشی از کتاب یا مجله از این پایگاه : فصل مورد نظر رو ذکر کنین. دوستان دقت کنید که : از گرفتن نقل قول جهت تشکر ، خودداری کنید و از دکمه ی تشکر استفاده کنید. درخواستتون رو فقط در یک پست مطرح کنید و از ارسال پست ، زیر پست قبل خودداری کنید. 63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
unification 207 ارسال شده در 15 دی 1390 خیلی ممنون بابت توضیحاتتون میشه لطفا بگید از کدوم دیتابیس ها پشتیبانی میشه ودرروز چقدر میشه درخواست مقاله داشت؟ ممنون 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 15 دی 1390 خیلی ممنون بابت توضیحاتتونمیشه لطفا بگید از کدوم دیتابیس ها پشتیبانی میشه ودرروز چقدر میشه درخواست مقاله داشت؟ ممنون سوالاتتون رو در بخش اطلاعیه ی بخش ، پاسخ دادم در مورد دیتابیس ها هم ، با توجه به اعضا ، بیشتر دیتابیس های مشهور پشتیبانی میشن. شما درخواستاتون رو در تاپیک مربوطه ارسال کنید ، اگه من یا سایر دوستان به پایگاه مورد نظر شما دسترسی داشتیم حتما کمکتون میکنیم. :flowerysmile: 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohsen_org 228 ارسال شده در 2 فروردین 1391 با سلام. به مقاله زیر احتیاج دارم. دو تا لینک هم برای دانلود میزارم. [h=1]Formation of uniformly fine grained ferrite structure through multidirectional deformation[/h]Inoue, T.; Torizuka, S.; Nagai, K محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. با تشکر 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 2 فروردین 1391 با سلام. به مقاله زیر احتیاج دارم. دو تا لینک هم برای دانلود میزارم. Formation of uniformly fine grained ferrite structure through multidirectional deformation Inoue, T.; Torizuka, S.; Nagai, K محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. با تشکر دروود محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsan 112,345 ارسال شده در 16 فروردین 1391 درود. آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 16 فروردین 1391 درود.آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دروود. به اولی دسترسی ندارم. مربوط به یه دیتابیس چینی هست. دومی : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsan 112,345 ارسال شده در 16 فروردین 1391 دروود. به اولی دسترسی ندارم. مربوط به یه دیتابیس چینی هست. دومی : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دست گلت درد نکنه،همین هم خیلی کمکم میکنه. عجیبه دانشگاه ما جفتش بسته بود. دیتابیس چینی منظورت چیه؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 16 فروردین 1391 دست گلت درد نکنه،همین هم خیلی کمکم میکنه. عجیبه دانشگاه ما جفتش بسته بود. دیتابیس چینی منظورت چیه؟ وظیفه هست. دیتابیس اصلی مقاله ی اول ، که مربوط میشه به ژورنال Journal of Materials Engineering ، مربوط میشه به یه دیتابیس تایوانی. که در حال حاضر دسترسی آنلاین بهش غیر فعال هست. تنها جایی که این مقاله رو بصورت آنلاین ارائه میداد ، وب سایت Wanfang Data بود که یه دیتابیس چینی هست. بعد من بهش دسترسی نداشتم از هرجا که چک کردم. حتی از یه دانشگاه چینی! 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 16 فروردین 1391 درود. آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. اینم اولی محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
poria4138 16 ارسال شده در 20 فروردین 1391 با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ [h=1]Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines[/h] محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. [h=1]Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738[/h] محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. باتشكر... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
poria4138 16 ارسال شده در 20 فروردین 1391 با سلام ميشه زحمت اين كتاب را بكشيد [h=1]Computational Methods for Plasticity: Theory and Applications[/h] http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1119964547.html خيلي آقايي .....:hapydancsmil: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 20 فروردین 1391 با سلام ميشه زحمت اين كتاب را بكشيد Computational Methods for Plasticity: Theory and Applications http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1119964547.html خيلي آقايي .....:hapydancsmil: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
asalm 21 ارسال شده در 21 فروردین 1391 با سلام می بخشید فکر کنم لینک اطلاعیه بخش پاک شده می خواستم بدونم چند تا مقاله میشه در روز درخواست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
اینجا شب نیست... 74 ارسال شده در 21 فروردین 1391 با سلام می بخشید فکر کنم لینک اطلاعیه بخش پاک شده می خواستم بدونم چند تا مقاله میشه در روز درخواست کرد بستگی به وجدان خودتون داره معمولا زیاد گیر به تعداد نمیدم. هرچندتا باشه ، اگه دسترسی داشته باشم رسیدگی میکنم. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Luckylukee 10 ارسال شده در 22 فروردین 1391 با سلام من book chapter زیر رو نیاز دارم محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
اینجا شب نیست... 74 ارسال شده در 22 فروردین 1391 با سلام من book chapter زیر رو نیاز دارم محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. با تشکر سلام خدمت شما : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
اینجا شب نیست... 74 ارسال شده در 22 فروردین 1391 با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738 محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. باتشكر... سلام ببخشید دیر شد. خدمت شما : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
CPR 22 ارسال شده در 23 فروردین 1391 با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738 محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. باتشكر... محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. AMR.264-265.502.pdf 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohsen_org 228 ارسال شده در 25 فروردین 1391 [h=2]Nanostructured metals: Retaining ductility[/h] Yuntian T. Zhu & Xiaozhou Liao محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال