black banner 9103 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 دوستان عزيز كسي ميتونه اينو پيدا كنه ؟؟؟؟ من هر چي گشتم پيدا نشد ! مقاله ذرات پیوسته، در نشریه آکادمی علوم آمریکا ۱۹۴۷ 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 دوستان عزيز كسي ميتونه اينو پيدا كنه ؟؟؟؟ من هر چي گشتم پيدا نشد ! مقاله ذرات پیوسته، در نشریه آکادمی علوم آمریکا ۱۹۴۷ سلام ببینید اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با ف ی ل ت ر شکن باز کنید. 5
black banner 9103 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 سلام ببینید اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با ف ی ل ت ر شکن باز کنید. آره خودش بود متشكرم ولي فكر كنم كامل نبود ! حالا باز كامل نگاهش كنم ! متشكرم بابت لطفتون 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر بسیار سلام فکر کنم این draftش باشه، ولی خب متن و اینا که احتمالا یکی هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
hfml 1545 ارسال شده در 3 مهر، 2014 سلام و آرزوی قبولی نماز روزه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 1
hfml 1545 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بی زحمت این یکی هم:http://www.epj-conferences.org/articles/epjconf/abs/2013/06/epjconf_efm2013_01079/epjconf_efm2013_01079.html 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 3 مهر، 2014 سلام و آرزوی قبولی نماز روزه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون سلام مرسی عبادات شما هم قبول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
sun-shine 7672 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بی زحمت این یکی هم:http://www.epj-conferences.org/articles/epjconf/abs/2013/06/epjconf_efm2013_01079/epjconf_efm2013_01079.html خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
mosi1234 11 ارسال شده در 4 مهر، 2014 سلام این مقاله رو میخواستم: عنوان: [h=2]The Optimization of the Bench Height of Open-pit Mines[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
amirhnp 13 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلام بچه ها یه مقاله ای هست که خیلی برام مهمه ، ولی هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم کسی هست بتونه برام بگیردش و برام میل کنه؟ اسم مقاله Numerical Validation of Heat Transfer Augmentation Factor in Serpentine Passages With Ribbed Walls لینکش: [url]http://proceedings.asmedigitalcollection.asme.org/proceeding.aspx?articleid=1608686[/url] ایمیلم: [email]amirhnp@gmail.com[/email] 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلام بچه هایه مقاله ای هست که خیلی برام مهمه ، ولی هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم کسی هست بتونه برام بگیردش و برام میل کنه؟ اسم مقاله Numerical Validation of Heat Transfer Augmentation Factor in Serpentine Passages With Ribbed Walls لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایمیلم: amirhnp@gmail.com سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
amirhnp 13 ارسال شده در 7 مهر، 2014 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا بسیار سپاسگذارم ، لطف کردین 2
keyvan38 15 ارسال شده در 8 مهر، 2014 سلام کسی به این دسترسی داره: پیشاپیش ممنونم: [h=2]A value based orientation to new product planning[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
hfml 1545 ارسال شده در 9 مهر، 2014 سلام بی زحمت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 9 مهر، 2014 سلام کسی به این دسترسی داره: پیشاپیش ممنونم: A value based orientation to new product planning برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
A.m.i.r 43 ارسال شده در 9 مهر، 2014 با سلام، [h=1]Effect of Nanowire Diameter and Period Number on Magnetic Properties and CPP-GMR of Ni-Fe/Cu/Co/Cu Multilayer Nanowire Arrays[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم:)
sun-shine 7672 ارسال شده در 9 مهر، 2014 با سلام،Effect of Nanowire Diameter and Period Number on Magnetic Properties and CPP-GMR of Ni-Fe/Cu/Co/Cu Multilayer Nanowire Arrays برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم:) سلام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Imaaan 17059 ارسال شده در 9 مهر، 2014 سلام بی زحمت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
elyartab 305 ارسال شده در 12 مهر، 2014 Modeling and Hydraulic Analysis of Municipal Water Distribution Network using WaterGems ) Moradzadeh Azar, Foad; Abghari, Hirad; Taghi Alami, Mohammad برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
A.m.i.r 43 ارسال شده در 15 مهر، 2014 باسلام، Structure and magnetic properties of low-temperature phase Mn-Bi nanosheets with ultra-high coercivity and significant anisotropy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس 1
ارسال های توصیه شده